انجمن های تخصصی  فلش خور
گــفـتگـوے آزاد 【94】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گــفـتگـوے آزاد 【94】 (/showthread.php?tid=97441)

RE: گــفـتگـوے آزاد 【94】 - ʂհმოἶო - 24-03-2014

(24-03-2014، 1:30)◙◙◙ sina ◙◙◙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه شوقی ندارم بیام فلشخور

وا؟_

RE: گــفـتگـوے آزاد 【94】 - ஐற£ℒἶ†дஐ - 24-03-2014

(24-03-2014، 1:32)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 1:27)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاش ی مدیر این جا بود

هع
صدای خروپوف بابام مثه ویز ویزه مگسه ^__________^

دقیقاBig Grin

چی دقیقا ؟؟ضدای خروپوف بابام؟؟Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

RE: گــفـتگـوے آزاد 【94】 - Ξrιc logιc - 24-03-2014

(24-03-2014، 1:33)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 1:30)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 1:25)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سینا هر کی بوده خیلی عقده داشته
ببین تو نباس با همین اسم بیای و کسی نباس بدونه تو همون سینایی
هرچند ب نظر من نباشی بهترع

عرفان فکر می کردم ی سالی از من بزرگ تری ب عکست نمیادHuh

سینا حرف این خنگولو گوش نکن اینا یه چی دارن به نام ای پی سنج سرچ میکنن هر کیا که ای پی شون مثل همه رو میگیرن 
=============
از بس خنگی ملیتا پروفایلمو میخوندی بد نیستا یعد عکسم مگه چشه ؟ حالا که فهمیدی کوچیکترم شمارتو میدی دیگهAngel

اوهوی خنگ خودتی
خنگه اکانت اصلیش واسه همیشه محرومه
بعدشم اینا ک بیکار نیستن بشینن ای پی 6000 کاربر را چک کنن تا وقتی بهش شک نکنن در امانه

نع نمیدم

خنگ خودتی منم قبلا مدیر بودم میرن اونجا نوشته یرچ اونو میزنن همه کاربرای یک ای پی براشون میان

(24-03-2014، 1:32)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 1:30)◙◙◙ sina ◙◙◙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس چی منم دوبار رفتم از سایت بعد از 3 ماه برگشتم الانم سومین باره که یکی باعث شد بمونم

اوهوع کی باعث شد؟؟Big GrinBig GrinTongueTongue

پس چی منم دوبار رفتم از سایت بعد از 3 ماه برگشتم الانم سومین باره که یکی باعث شد بمونم اونم ایدا بود و امریرضا که شما نمیدونید کین منو مکس و امیر رضا تنها کسایی بودیم که از قدیم باقی مونده بودیم الانم مکسی نمیاد امیررضا هم تنها مدیر پسر عادلی بود که دیده بودم 12 سالشه الان فکر کنم که اونم رفت ایدا هم ضد پسر شده بود منو انداخت تو سیاه میخواستم برم که یه دفعه شانسی اومدم فلش مکسی گفت بیا ملیتا رو زنت کنیم منم الکی میومدم تا بعد از اون و موندگارم فعلا

RE: گــفـتگـوے آزاد 【94】 - ◙◙◙ sina ◙◙◙ - 24-03-2014

ویرایش شد!

(24-03-2014، 1:36)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 1:32)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس چی منم دوبار رفتم از سایت بعد از 3 ماه برگشتم الانم سومین باره که یکی باعث شد بمونم

بالا رو بخونSleepy

(24-03-2014، 1:38)◙◙◙ sina ◙◙◙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان؟ ملیتا؟ شمیم؟ ارسال های قبلی تون رو ویرایش کنید یه چیز الکی بنویسید

یه موقع مدیرا میبینن واستون بد میشه

اونا میفهمن ویرایش شدست

خو دیگه عرفان قسمت شد بندازمت تو لیست سیاه
سینا هم ک گزارش ب مدیر و همه چی ردیفه
منم راحت میشم^___________^

RE: گــفـتگـوے آزاد 【94】 - ◙◙◙ sina ◙◙◙ - 24-03-2014

(24-03-2014، 1:38)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 1:36)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ویرایش شد!

ویرایش شد!

بالا رو بخونSleepy

(24-03-2014، 1:38)◙◙◙ sina ◙◙◙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ویرایش شد!

ویرایش شد!

ویرایش شد!

ویرایش شد!

TongueTongueTongue

بحرفید دیگه