انجمن های تخصصی  فلش خور
♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ (/showthread.php?tid=57822)

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - Mïņ̃†êR - 16-09-2013

(16-09-2013، 16:59)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2013، 16:57)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: شی شی بات قرم

چرا عزیزم همه قهر کردن توام قهر کنی که من میمیرمUndecided

به همه سباس میدی به من نمیدی crying

عیزم خب بم لایک نمیدی

نفس به من ندی که دیگه خل میشم

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - ƝeGaЯ - 16-09-2013

خدایــــــــــــــــــــــا!
گلرخ مرد*__*
عاقا من کم کم میرم!
نفس!!
نفس!*__*

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - Mïņ̃†êR - 16-09-2013

چرا اینطوری شد؟واقعا؟Big Grin

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - black devil - 16-09-2013

(16-09-2013، 16:37)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو شوور داری خاله؟
نہ خآلــہ (:

خآلتون هنوز جوونہ -___-

(16-09-2013، 16:38)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاله نازـی  چرا کمیاب شُـدـی؟!(-___-)

هہ ((:

نمیدونم چرآ خآلــہ ^__^

من برم , احظار شدم توسط مآدرم :|

بابای ^__^

نریددددددددددددددددددددددددد

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - *Nafas* - 16-09-2013

(16-09-2013، 17:00)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2013، 16:59)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2013، 16:57)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: شی شی بات قرم

چرا عزیزم همه قهر کردن توام قهر کنی که من میمیرمUndecided

به همه سباس میدی به من نمیدی crying

عیزم خب بم لایک نمیدی

نفس به من ندی که دیگه خل میشم
نه اون جنابو میگم
اهههه بفهم دیه
(16-09-2013، 17:03)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدایــــــــــــــــــــــا!
گلرخ مرد*__*
عاقا من کم کم میرم!
نفس!!
نفس!*__*
جونم جونم
نرو نگیSad
(16-09-2013، 17:03)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا اینطوری شد؟واقعا؟Big Grin
چی چی اینطوری شد؟
منو در جریان قرار بدع

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - Snow-Girl - 16-09-2013

نقل قول:
همه گرگن تو پوست میش بت میگن دوستتیم [/quote]

چقده مخاطب داشت این جملت

یکی ن دوتا ن ...

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - *Nafas* - 16-09-2013

(16-09-2013، 17:04)black devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2013، 16:37)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو شوور داری خاله؟
نہ خآلــہ (:

خآلتون هنوز جوونہ -___-

اورین خاله
منم مثه توم!
(16-09-2013، 16:38)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاله نازـی  چرا کمیاب شُـدـی؟!(-___-)

هہ ((:

نمیدونم چرآ خآلــہ ^__^

من برم , احظار شدم توسط مآدرم :|

بابای ^__^
کمیاب نباش خاله
فلن خاله

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - ƝeGaЯ - 16-09-2013

بای خالـه گُل و منگلـم*^__^*

چش نفسـم نیم ساعت دیگه هم میمانم!*^__^*

نفس من شوور موخوام!*_*

واقعا شناختم از بعضا کامل شد اینجا Big Grin

چه احساس لطیفی دارم Sleepy