![]() |
✘----> کل کل رئآلی ها و بارسایی ها <----✘ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: فوتبال و سایر ورزش ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=20) +--- موضوع: ✘----> کل کل رئآلی ها و بارسایی ها <----✘ (/showthread.php?tid=155755) |
RE: ✘----> کـــــل کــــــل رئــــــــــــــآلی هآ و بــــــــآرسآیی هآ <----✘ - الیکا0 - 12-08-2014 (12-08-2014، 0:48)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ههههههههههههههههه اگه رونالدو بره خو تیمتون از بین میره. پس نباید بره.......... داداشم کیلو 1 و 500 به داداشم توهین کنی با من طرفیا..........دختره ی لوس......... پس شما حتما اون بازی جام جهانیه پرتغالو ندیدی؟؟؟؟ هم کاسیاس و هم رونالدو معلوم نبود چشون شده............. هوووووووووووووووفففففففففففففف میخوای به مسی بگم بیاد تو رئال؟؟ RE: ✘----> کـــــل کــــــل رئــــــــــــــآلی هآ و بــــــــآرسآیی هآ <----✘ - امیررضا* - 12-08-2014 بدرود من که فراریتون دادم. بارسسسیرورتون مدیر پزشکی و نویسنده ی اینده به کاسی اس هم توهین نکنیدا RE: ✘----> کـــــل کــــــل رئــــــــــــــآلی هآ و بــــــــآرسآیی هآ <----✘ - ღSηow Princessღ - 12-08-2014 ما به مسی نیاز نداریم..خودمون بازیکن خوب کم نداریم..!! منم خیلی خستم..|: نباید بیش از این بحث کنیم..>_< بقیش فردا..!!! خدافظ RE: ✘----> کـــــل کــــــل رئــــــــــــــآلی هآ و بــــــــآرسآیی هآ <----✘ - امیررضا* - 12-08-2014 دکترم میرم اما حالا توهین کردین به من در اینده اگه چیزی به شما گفتم ناراحت نشید بدرود بارسا ی همیشه قهرپان RE: ✘----> کـــــل کــــــل رئــــــــــــــآلی هآ و بــــــــآرسآیی هآ <----✘ - الیکا0 - 12-08-2014 باسا رو عشقه مسی رو هم عشقه. همشون عشقن. رالی های عزیز که سرتونو مثه کبک کردید تو برف بدونید هم تیمی های مسی پیشش درس پس میدن ![]() RE: ✘----> کـــــل کــــــل رئــــــــــــــآلی هآ و بــــــــآرسآیی هآ <----✘ - Dead Silence - 12-08-2014 نقل قول: ههههههههههههههههه:| بله حق با شماست..! نقل قول: نویسنده ی ایندهاصن این حرفت چقد رو من تاثیر گذاشت *________* سپاس مدیر زحمت کِش فلش خور *__* RE: ✘----> کـــــل کــــــل رئــــــــــــــآلی هآ و بــــــــآرسآیی هآ <----✘ - F A R D I N - 12-08-2014 فکر کنم از عکس بفهمید معنیش چی میشه توپ طلای 2009 تا2012 در دستان مسی ![]() RE: ✘----> کـــــل کــــــل رئــــــــــــــآلی هآ و بــــــــآرسآیی هآ <----✘ - الیکا0 - 12-08-2014 (12-08-2014، 1:05)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همیشه حق بامنه اینو میگم برای دفعات بعدی. من رو داداشم تعصب دارم.میفهمی؟؟تعصب.بهش بگن بالا چشای نازش ابرو هست طرفو جزغاله می کنم. افتاد؟؟؟ بدرود فردا میام واسه کل کل RE: ✘----> کـــــل کــــــل رئــــــــــــــآلی هآ و بــــــــآرسآیی هآ <----✘ - Dead Silence - 12-08-2014 نقل قول: همیشه حق بامنهعزیزم دیگه جبهه نگیر وقتی هیچی بهت نمیگم |: من به داداش شما توهیینی نکردم ! حالا هیچی نمیگم دور برمیداری |: خدافظ! RE: ✘----> کـــــل کــــــل رئــــــــــــــآلی هآ و بــــــــآرسآیی هآ <----✘ - الیکا0 - 12-08-2014 دوستان بارسایی خسته نباشید. رئالی ها بهتون یه پیشنهادی میکنم.بارسایی بشین ![]() ![]() ![]() |