انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه [۴۵۰] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه [۴۵۰] (/showthread.php?tid=297958)

RE: گفتگوی آزاد نسخه [۴۵۰] - ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ - 30-07-2021

(30-07-2021، 23:14)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2021، 23:14)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه.
همه فک میکنن یهنی سوپر خوشگل اما در اصل معنی اصلیش یعنی زن چاق زشت گنده اوکی؟

معنی فاحشه هم داره

نو نداره اون قضیش میفرقه

(30-07-2021، 23:15)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2021، 23:10)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
!!!
جنس جدید زدم روم اثر کرده
فردا از همون به شما میدم صبح ساعت 7 همون جای همیشگی

ساعت ۷ من سر کارم که

(30-07-2021، 23:15)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ینی من زن چاق زشت گندم ._.
شما که عشقی
مگه میمون نبودم؟ Big Grin

تو لپ لپ قندی هستی!+/

عع

RE: گفتگوی آزاد نسخه [۴۵۰] - THEDARKNESS - 30-07-2021

(30-07-2021، 23:20)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2021، 23:14)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معنی فاحشه هم داره

نو نداره اون قضیش میفرقه

(30-07-2021، 23:15)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ساعت ۷ من سر کارم که

تو لپ لپ قندی هستی!+/

عع

نمیدونم این مقاله که خواهرمون فرستاده بود نوشته شده بود

(30-07-2021، 23:10)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2021، 23:07)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

#یکم ناز کردم Big Grin
بوخودا نمیدونم دوسم داری؟32

مگه نگفتم ناز نکن؟D:
بله بله بسیییییییار زیاد *-*

چشم چون شمایی*-*
اووو ضمام شمارو خیلی میدوستیم

(30-07-2021، 23:10)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2021، 22:54)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جررر
کلاس هفتم یه تکست نوشتم...دارمش هنوز فردا میفرستمش برات سم خالصه
میگفتم شما یع روتنم دوروعه سلامتی تخم مرغا که نیمرو شدن :|

رو تونم زیاده، لرد جزایری

(30-07-2021، 22:56)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه نمیشه._. چون حالت خراب میشه

@THEDARKNESS

اصلا میدونی معنی داف یعنی چی؟

چرا باید حالم خراب شه؟
چون ک زیرا^^

(30-07-2021، 23:22)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2021، 23:20)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نو نداره اون قضیش میفرقه

عع

اگه میدونستی چرا نوشتی داف؟

RE: گفتگوی آزاد نسخه [۴۵۰] - Prometheus - 30-07-2021

منم ناجی شبات
طبیعیه نبینیم خوب تاریکه هوا

(30-07-2021، 23:22)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2021، 23:10)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه نگفتم ناز نکن؟D:
بله بله بسیییییییار زیاد *-*

چشم چون شمایی*-*

(30-07-2021، 23:10)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رو تونم زیاده، لرد جزایری

چرا باید حالم خراب شه؟
چون ک زیرا^^

(30-07-2021، 23:22)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونستم =/
الان دیدم نوشته یه همچین معنی هم میده ت ایران برای دختران زیبا با کار میره ای بابا
از لپ لپ قندی ناراحتی بگو نگم ها

(30-07-2021، 23:17)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2021، 23:15)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ینی من زن چاق زشت گندم ._.
شما که عشقی
مگه میمون نبودم؟ Big Grin
زن زشت چاق دشمناته
می تو
نه تو پلنگی

ما قربونتون بریم؟*-*
یس
جانز چه سعادتی*-*

(30-07-2021، 23:24)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم ناجی شبات
طبیعیه نبینیم خوب تاریکه هوا

حسین چه خبرا از دوست دخترات؟

(30-07-2021، 23:25)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2021، 23:22)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشم چون شمایی*-*

چون ک زیرا^^

نمیدونستم =/
الان دیدم نوشته یه همچین معنی هم میده ت  ایران برای دختران زیبا با کار میره ای بابا
من اگه ناراحتم باشم تو میگی
هی حس میکنم بم میگی بز._______.
بله بله ولی به این معناس

(30-07-2021، 23:26)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2021، 23:25)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونستم =/
الان دیدم نوشته یه همچین معنی هم میده ت  ایران برای دختران زیبا با کار میره ای بابا
من اگه ناراحتم باشم تو میگی
هی حس میکنم بم میگی بز._______.
بله بله ولی به این معناس

نه مرض ندارم که ناراحتی بگو نگم =/ ای بابا
+
اط انابل و مهد کودک و اب گرم کنم بدت نیاد بگو القاب جدید میزارم

RE: گفتگوی آزاد نسخه [۴۵۰] - Emmɑ - 30-07-2021

(30-07-2021، 23:25)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2021، 23:17)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زن زشت چاق دشمناته
می تو
نه تو پلنگی

ما قربونتون بریم؟*-*
یس
جانز چه سعادتی*-*
نه عزیزم
خدا نکنه
بعدشم با قربون رفتن به دادم نمیرسی خودتو قربون نکن پلنگِ عزیزم