انجمن های تخصصی  فلش خور
°• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •° - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: °• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •° (/showthread.php?tid=301800)

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •° - سهَ‌ند - 27-04-2026

(27-04-2026، 23:53)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2026، 23:50)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه
رد دد ۲ رو بازی کردی دیگه؟

گوزن شدم یا گرگ؟ Huh
کات سینارو میگی که بعضا میاورد؟
اصلا نمیدونستم بجز گوزن چیز دیگه‌ای رو هم میاره
الان که گفتی بنظرم میاد باید به شرافت ربط داشته باشه
خلاصه که مارال آذربایجان بودم

عا پس ادم خوبی بودی
اگه بد بودی هی گرگ میدیدی
خوب باشی گوزن میبینی

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •° - آمین - 27-04-2026

(27-04-2026، 23:56)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2026، 23:55)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمیل اصلیه ها
بعدا ب مشکل نمیخورم؟
جالبه ک بدونی پسوردش رو بهم نداد ک چیه هر کاری کردم اون تایم نتونستم بزنم رو گوشیم بعد اول اولش از خودم ی ایمیل خواست من دادم میگقت نمیتونم وارد بشم خودش یدونه دیگه زد
اوکیه حذف کنمش؟

نه ایمیل خودتو جای اصلیه بزار، گفتم راه شیطنت مغازه دارو ببند.
پسورد رو نداد برا همینه، راه شیطنت باز میذارن.

ی ایمیل درست حسابی داشته باش، برو ایمیل پرایمری رو جایگزین کن همین.
چم نت وصل شد میام همه این کارا رو میکنم الان ک وصل نیس
مرسی توضیح دادی واقعا

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •° - *Aɴѕel* - 28-04-2026

سلام cof

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •° - ɪᴄᴇ - 28-04-2026

(28-04-2026، 0:00)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام cof

صبحته یا شبته دختر ((:

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •° - امیر2 - 28-04-2026

(27-04-2026، 23:01)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2026، 22:55)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و منی ک اعصابم ب آرامشش نکشید پاکش کردم  6

بیشتر فیلم هست تا بازی
مجبورت میکنه از نظر زمانی دو برابر ساعت محتوای موجود بازی کنی با ترفند های زیاد، از این ور نقشه می‌فرسته اونور، توی نصف بازی نمیزاره اسب سوار شی، توی نصف بازی نمیزاره بدوی و خیلی چیزای دیگه، منو یاد اون رستورانایی مینداخت که میگفتن ما طعم سازی کردیم، سس و نمک و فلفل نمیدیم بهتون

آره همینش زد توی ذوقم 
من دوس دارم گیم دستم باشه بتونم با سبک خودم بازی کنم ن ب سبک اونا

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •° - م‍حمّد - 28-04-2026

(27-04-2026، 23:58)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2026، 23:53)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گوزن شدم یا گرگ؟ Huh
کات سینارو میگی که بعضا میاورد؟
اصلا نمیدونستم بجز گوزن چیز دیگه‌ای رو هم میاره
الان که گفتی بنظرم میاد باید به شرافت ربط داشته باشه
خلاصه که مارال آذربایجان بودم

عا پس ادم خوبی بودی
اگه بد بودی هی گرگ میدیدی
خوب باشی گوزن میبینی
آره سعی میکردم آدم خوبی باشم
پس که اینطور. خیلی جالب بود. نمیدونستم اینو. میگفتم خدایا این گوزنه چیه بعضی وقتا میاره

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •° - *Aɴѕel* - 28-04-2026

(28-04-2026، 0:04)ɪᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2026، 0:00)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام cof

صبحته یا شبته دختر ((:

شب
من ته تهش بتونم تا۳بیدار بمونم بعدش دیگه بیهوش میشم

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •° - SSR - 28-04-2026

چرا بعضی شب ها بچه ها میرن رو مود تخریب

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •° - bOoOoOy - 28-04-2026

(28-04-2026، 0:41)SSR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ادم نیاز ب تخلیه روحی داره

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •° - SSR - 28-04-2026

(28-04-2026، 0:45)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2026، 0:41)SSR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ادم نیاز ب تخلیه روحی داره

قانع کننده و منطقی بود