انجمن های تخصصی  فلش خور
°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° (/showthread.php?tid=301830)

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Son of anarchy - 19-05-2026

(19-05-2026، 22:42)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینستا که وصل بود بدون ذره‌ای استرس برای تموم شدن اینترنت بی مکث اسکرول میکردم ریلزا رو تو ۳ ۴ روز ۱ گیگ بزور تمام میشد

الان نتمو که وصل میکنم یه آپ ایرانی باز میکنم میبندم میرم نتمو چک میکنم میبینم نصف نتم رفته به چوخ

منم اینجوری شدم دیروز 
100 گیگ خریدم بعد 3 هفته دیدم تموم شده حس میکنم صبانت دیگه رد داده عملا 

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - امیر‌حسین - 19-05-2026

(19-05-2026، 22:01)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2026، 21:38)spent † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهرناز نیستی ؟ 

دست شما دردنکنه
توام دیگه مارو یادت نمیاد؟

(19-05-2026، 21:39)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رهاااااااااااااااا؟ رهاااااااااا Telegh_06

زهرماررر  Big Grin

هیییی
Telegh_01

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - *Aɴѕel* - 19-05-2026

بدون استرس تموم شدن کانفیگ دارم ریلز میبینم
به به واقعا زندگی زیباست

(19-05-2026، 23:02)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به واقعا زندگی زیباست

من انقدر بالا پایین کردم اینستا خسته شدم Telegh_01
هیچکس توش نیست محتوا برای پاییزه

(19-05-2026، 23:04)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2026، 23:02)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به واقعا زندگی زیباست

چرا اتفاقا
همه هستن فقط من نبودم

(19-05-2026، 23:07)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2026، 23:04)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا اتفاقا
همه هستن فقط من نبودم

چن روز هستن کانفیگشون تموم میشه غیب میشن باز چند روز

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - BIG-DARK - 19-05-2026

(19-05-2026، 22:44)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2026، 22:42)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینستا که وصل بود بدون ذره‌ای استرس برای تموم شدن اینترنت بی مکث اسکرول میکردم ریلزا رو تو ۳ ۴ روز ۱ گیگ بزور تمام میشد

الان نتمو که وصل میکنم یه آپ ایرانی باز میکنم میبندم میرم نتمو چک میکنم میبینم نصف نتم رفته به چوخ

منم اینجوری شدم دیروز 
100 گیگ خریدم بعد 3 هفته دیدم تموم شده حس میکنم صبانت دیگه رد داده عملا 

از همون حرفای ک دار

(19-05-2026، 23:08)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2026، 23:07)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا اتفاقا
همه هستن فقط من نبودم

با کانفیگ وصلی؟

(19-05-2026، 23:09)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2026، 23:08)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با کانفیگ وصلی؟

نه
بنظرت من پول میدم برای این چیزا؟

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - امیر2 - 19-05-2026

به به واقعا زندگی زیباست

ب من دیگ حال نمیده
خیلی محتوای فارسی کم شده و اوناییم ک زیادن بی کیفیتن
چند روزه نشستم مینی پی‌سی هایی ک ملت دارن تو خارج با رزبری پای درست میکننو نگاه میکنم...