انجمن های تخصصی  فلش خور
/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ (/showthread.php?tid=58789)

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - Mïņ̃†êR - 18-09-2013

نقل قول: با اینکه با من نیستی دیوونه میشم از غمت ..
بقیشو دیه من یادم نمیاد اَهــه -_-

ندا خودتو جمع کن Dodgy

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - .. ReZa .. - 18-09-2013

(18-09-2013، 21:47)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسمم داره یادم میره چون تو صدام نمی کنی
حالا که عاشقت شدم تو اعتنا نمی کنی
دلتنگ تر میشم ولی نشنیده می گیری منو
هنوز همه حال تو رو از من فقط می پرسن و...
دررررررررررررررررررر دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 267
با اینکه با من نیستی دیوونه میشم از غمت ..

p336 دلمو به درد آوردی...! ای زندگی....!

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - Mason - 18-09-2013

کودوم گوری رفتین ؟ >ـــ<
اَه :|

(18-09-2013، 21:49)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: با اینکه با من نیستی دیوونه میشم از غمت ..

ندا خودتو جمع کن Dodgy
میه من چی گفتم ؟ -_-
سر زبونم بود خو -_-
اگه منظورت اون قضیه س که من عاشق خودمم و بس _-_

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - Mïņ̃†êR - 18-09-2013

ماکان عزیزم مواظب خودت باش عاشقتمHeartHeart

بچه ها من میرم شب خوشp336

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - ЯØறдητ!c✘ G!гL - 18-09-2013

من برم خودمو بکشم بدرودp336

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - M.K.N - 18-09-2013

(18-09-2013، 21:41)poya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: دادا درسته اعصابم خورده الان/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 267
چی شده مگه داداش؟
بیخیال دادا/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 267
فقط هوای آبجیمونو داشته باش/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 267

(18-09-2013، 21:45)PLEY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همه

ماکان درود
چه خبر

درود داداش/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 267
هیچی بی خبر شما چه خبر؟/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 267

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - T A R A - 18-09-2013

خآموش .. (:

بآوی .. >_<

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - FARID.SHOMPET - 18-09-2013

kaffe2 خوشم میاد یه چیزی میگم همه حساب کار دستشون میاد

نقل قول: خآموش .. (:

بآوی .. >_<

:493: کجا؟!

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - M.K.N - 18-09-2013

مست بگـــو...راست بگــو/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 267
تا شبِ یلداست بگـــــــــــو/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 267
تا نفسی هست بگــــــــــو/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 267
هرچی دلت خواست بگــــو/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 267

(مازیار فلاحی)

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - ЯØறдητ!c✘ G!гL - 18-09-2013

مگر چی گفتی فرید؟