انجمن های تخصصی  فلش خور
°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° (/showthread.php?tid=301830)

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - esiesi - 20-05-2026

(20-05-2026، 16:59)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*رونی

یادش بخیر از فوتبالیستای مورد علاقم بود
عصبی که میشد شبیه گوجه قرمز بود :v

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Son of anarchy - 20-05-2026

(20-05-2026، 17:07)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2026، 16:59)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*رونی

یادش بخیر از فوتبالیستای مورد علاقم بود
عصبی که میشد شبیه گوجه قرمز بود :v

رونی فوتبالیست مورد علاقت بود شغال؟ :|||
ننه باباشم قبولش نداشتن :|

(20-05-2026، 17:20)abolfazl moradi45..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° 268 [/img] وین رونی  Big Grin  Cool

این رو لباسش نوشته امیری
عکس  خونواده وحید امیریو گزاشتی میگی وین رونی؟ فوتبالم حالیت نیس

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - bOoOoOy - 20-05-2026

(20-05-2026، 16:59)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2026، 15:23)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاش میتونستم با ماکارانی ازدواج کنم ):

*رونی

من در داهاتیم ):

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - لــــــــــⓘلی - 20-05-2026

فرق ماکارانی و ماکارونی چیه:ngh:

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - esiesi - 20-05-2026

(20-05-2026، 17:13)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو عقب مونده ای درک نمیکنی :v

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - bOoOoOy - 20-05-2026

(20-05-2026، 17:44)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما چی میگید بهش؟

(20-05-2026، 17:49)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2026، 17:13)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو عقب مونده ای درک نمیکنی :v

تو فوتبال ادعام میشه وجود داری بیا سالن رودرو صحبت کن :||

(20-05-2026، 17:44)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تلفظ درستش "رون" داره توش

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - م‍حمّد - 20-05-2026

مدتی بود پیامای ابوالفضل تلمبه رو نمیدیدم، فکر کردم دیگه خسته شده از اکانت زدن
نگو وقتی من نیستم بنش میکنن

(20-05-2026، 18:41)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدتی بود پیامای ابوالفضل تلمبه رو نمیدیدم، فکر کردم دیگه خسته شده از اکانت زدن
نگو وقتی من نیستم بنش میکنن

نمیشه کلا ایپی این بشرو بن کرد؟