انجمن های تخصصی  فلش خور
جــــــآم جــــهـــآنــی ۲۰۱۴ تـآ ۲۰۲۲ بـآ فـــلــشــخـــور - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: فوتبال و سایر ورزش ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=20)
+--- موضوع: جــــــآم جــــهـــآنــی ۲۰۱۴ تـآ ۲۰۲۲ بـآ فـــلــشــخـــور (/showthread.php?tid=126178)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39

په په:”به معجزه باور دارم” - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 26-06-2014

جــــــآم جــــهـــآنــی ۲۰۱۴ تـآ ۲۰۲۲ بـآ فـــلــشــخـــور 27

په په امشب باید در پیراهن پرتغال در بازی بسیار حساس مقابل غنا حضور پیدا کند.

وی در مورد اخراج شدنش مقابل آلمان گفت :” کارت قرمز مستقیم به علت خشونت توسط فیفا با دو تا سه جلسه محرومیت مواجه می شود اما من فقط یک جلسه محروم شدم چرا که خشونتی در کار نبود. ناراحت هستم چرا که هم تیمی هایم را در یک لحظه مهم در شرایطی مشکل قرار دادم اما این اخراج به شدت سختگیرانه بود.”

وی در مورد بازی با غنا گفت:”به معجزه باور دارم . امکان پذیر خواهد بود. مشکل است اما خواهیم جنگید. تا ا[رین لحظه امیدوار خواهیم ماند. تبانی ؟ همه حرفه ای هستیم و چنین تفکری نداریم . به جادوی فوتبال باور دارم.”

وی افزود:” این فصل ۴۸ بازی در باشگاهم داشتم که در ۴۷ تایش فیکس بودم و قهرمان اروپا شدم. به کوپا رسیدم و برای لالیگا جنگیدم.باشگاه از من حمایت می کن و به همین علت مشکلات را راحت تر پشت سر می گذارم. بازنشستگی از تیم ملی ؟ این کار را نخواهم کرد. زمانی که مربی یا رئیس فدراسیون بخواهند کنار می روم. به دنبال نامه خداحافظی نخواهم بود.”

RE: جـــآم جـــهــآنی بــآ فلــــشخـــور - 30Ḱᗩᔕ - 26-06-2014

RE: آماربازی با ایران-بوسنی / طلسم آفساید شکست! - g.boy - 26-06-2014

اییییییییییی بابا
باختیم تموم شد رفت

کشف یک بمب در نزدیکی استادیوم مانائوس - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 26-06-2014

منابع خبری از کشف یک بمب کار گذاشه شده در یک اتومبیل خبر دادند که نزدیک استادیوم مانائوس کار گذاشته شده بود.

یک سگ پلیس طی عملیات جستجو ناگهان صاحب خود را از وجود یک بمب دست ساز بسیار قوی در یک اتومبیل با خبر می کند، این اتفاق عصر امروز در نزدیکی استادیوم مانائوس محل بازی دو تیم انگلیس و ایتالیا رخ داده و رسانه های ایتالیایی هشدار جدی مقامات برگزارکننده برای عدم انتشار این خبر را جدی نگرفتند.

انتشار این خبر موجی از نگرانی را میان هواداران دو تیم انگلیس و ایتالیا به راه انداخته و وزارت امور خارجه مجبور شد نسبت به این حادثه واکنش رسمی نشان دهد.

نیروهای امنیتی برزیل این خبر را تکذیب کرده اند اما رسانه های ایتالیایی از صحت آن اطمینان دارند. گفته می شود اتومبیل مذکور مملو از مواد منفجره بوده و پلیس بلافاصله آن را توسط اتومبیل های مخصوص حمل مواد منفجره از منطقه دور کرده است.

RE: داش علی حقیقی تو صف بهترین دروازه بانا - Sara_h80 - 26-06-2014

بعد از بازي ديشب با بوسني ازش بدم اومد

سوارز ۴ ماه از فوتبال محروم شد ! - 30Ḱᗩᔕ - 26-06-2014

سوارز ، 4 ماه از فوتبال محروم شد !

لوئیز سوارز ۴ ماه از حضور در میادین فوتبال محروم شد .
به گزارش بیست چهارده ، سپ بلاتر با اعلام این خبر گفت که این بازیکن به خاطر گاز گرفتن کیه لینی  از حضور در ۹ بازی ملی نیز محروم شده است. بدین ترتیب او تا ۴ ماه حق حضور در هیچ بازی رسمی و فعالیت فوتبالی را نخواهد داشت.
سوارز نه در در لیورپول نه در باشگاه اینده اش (در صورت خروج از آنفیلد) تا پایان ماه مهر حق بازی کردن نخواهد داشت. مهاجم اروگوئه ای همچنین باید ۱۰۰ هزار فرانک سوئیس جریمه به فیفا بپردازد.

تصاویری از عکس العمل بازیکنان بعد از حذف در جام جهانی - 30Ḱᗩᔕ - 26-06-2014

امشب ، آخرین فرصت رونالدو است ! - « ویدیو » - 30Ḱᗩᔕ - 26-06-2014

نتیجه بازی - 30Ḱᗩᔕ - 26-06-2014

پرتغال 2 - غنا 1

گل های پرتغال : جان بويه ( گل به خودی ) ؛ کریستیانو رونالدو

گل غنا : آساموآ جیان

برترین بازیکن میدان : کریستیانو رونالدو ( پرتغال )

نتیجه بازی - 30Ḱᗩᔕ - 26-06-2014

آلمان 1 - آمریکا 0

گل آلمان : توماس مولر

بازیکن برتر میدان : توماس مولر ( آلمان )