انجمن های تخصصی  فلش خور
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝ (/showthread.php?tid=144019)

RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝ - Ƒαкє ѕмιƖє - 26-07-2014

ای موضوع مگه تکراری نی ؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=144095

من خودم این پست رو تو فلش خونده بودم که بعدش با بچه ها هرچی میشد میگفتیم س تا دختر هندی .. ! ._.

RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝ - Brooklyn Baby - 26-07-2014

(26-07-2014، 17:17)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 17:16)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سارا ._.

من ب همه قول عکس دادم ._.

بخدا بیاد دستم نشون میدم ._.

عکس تو چی ؟ -_-*

مرضیه ._.

من گوشیمُ فرمت کردم ._. هیچ عکسی ندارم ._.

و دیگه هم عکس نمیگیرم :|

خو کی میاد دستت ؟ >_<

هر وخ تو عکستو نیشون بدی ._. :|

(26-07-2014، 17:17)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه از رپ بکشید بیرون -_-*

اگه هم میخوادید گوش بدید سورنا شاهین فدایی گوش بدید :v

تو هم از متال و راک بکش بیرون ._.* !

نه دیشب قضیه اعتراف شد :|

هرکی ی اعترافی میکرد .. سروش گفت من هیچکسم .. بعد مهرزاد گفت من لیتو ام .. منم گفتم منم سوگندم ..

بعدش اهورا اومد گفت منم صادق :|

بعد فرزام اومد ی بار نسیم بود ی بار خودش بود ی بار هم جاستین تیمبرلیک بود .. ._.

بعد این سروش گفت نه من شاهین .. بعد همش با ما جر و بحث میکرد :|

کلن دیشب بیکار بودیم بازی کردیم :| !

RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝ - Magical Girl - 26-07-2014

(26-07-2014، 17:21)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 17:17)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 17:16)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سارا ._.

عکس تو چی ؟ -_-*

مرضیه ._.

خو کی میاد دستت ؟ >_<

میدم بت بعدن ._.

فلن خدافظ

کاری بود پ.خ هسم مرضی ._.*

RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝ - × RoYa × - 26-07-2014

(26-07-2014، 17:20)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای موضوع مگه تکراری نی ؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=144095

من خودم این پست رو تو فلش خونده بودم که بعدش با بچه ها هرچی میشد میگفتیم س تا دختر هندی .. ! ._.
لینک ؟ ._.

RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝ - Brooklyn Baby - 26-07-2014

(26-07-2014، 17:23)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 17:21)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سارا ._.

عکس تو چی ؟ -_-*

مرضیه ._.

خو کی میاد دستت ؟ >_<

میدم بت بعدن ._.

فلن خدافظ

باشه گلی ._.

اوکی دخی ._.*

بوس :*

(26-07-2014، 17:23)× RoYa × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لینک ؟ ._.

اینقد لینک لینک نکن دیگه :|

میگم تکراریه بگو تکراریه ._. !

RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝ - tyjtfhdhr - 26-07-2014

(26-07-2014، 17:23)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سارا ._.

عکس تو چی ؟ -_-*

مرضیه ._.

خو کی میاد دستت ؟ >_<

هر وخ تو عکستو نیشون بدی ._.  :|
میدم بت بعدن ._.

فلن خدافظ

موضوع رو ناموسی نکن 
ب راک کاری نداشته باشم
من ی اعترافی می کنم
من تنهایی کل گروهه متالیکام:|

RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝ - melodi+ - 26-07-2014

نقل قول:
تو هم از متال و راک بکش بیرون ._.* !
به دین جهان توهین میکنی؟ ._.*

نقل قول: نه دیشب قضیه اعتراف شد :|

هرکی ی اعترافی میکرد .. سروش گفت من هیچکسم .. بعد مهرزاد گفت من لیتو ام .. منم گفتم منم سوگندم ..

بعدش اهورا اومد گفت منم صادق :|

بعد فرزام اومد ی بار نسیم بود ی بار خودش بود ی بار هم جاستین تیمبرلیک بود .. ._.

بعد این سروش گفت نه من شاهین .. بعد همش با ما جر و بحث میکرد :|

کلن دیشب بیکار بودیم بازی کردیم :| !
منم ..

امممم ..

منم یا frances ـاَم .. یا sky ferreira ._.*

:v

RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝ - ∆ MeRzaD ∆ - 26-07-2014

(26-07-2014، 17:20)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: نه اینا قیافه ندارن .-.
dude ! :|

به خاطره قیافه ؟ /::::

قضیه انتخاب کردن چیه ؟ ._.

نه به خاطر صدا ._.

مسخره بازی بود :|

از سر بیکاری به جنون رسیده بودیم :|