انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد ((نسخه 257)) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد ((نسخه 257)) (/showthread.php?tid=240304)

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 257)) - ( lιεβ ) - 10-08-2015

(10-08-2015، 16:30)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو اَز دور مُذاکرات غَزَلی مُخفف غَزل و علی حَذف خواهی شُد!
دُخترمـ دیگهـ نَپر وَسط حرف بابا
بزار من بهـ این دوره از مُذاکرات برسمـ!

خُب برو نصف دیگشون عکس بگیر ببینم اونا چین !

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 257)) - ḲℑℳℐÅ - 10-08-2015

(10-08-2015، 16:30)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2015، 16:27)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2015، 16:24)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2015، 16:21)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2015، 16:20)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو ساکت باش تو مُذاکرهـ دِخالت نکن -__-
ببخشید حواسمـ نبود تو نظر بدهـ مشکلی ندارهـ :||
باشه من هیچی نمیگم.
شما ب مذاکرتون برسین.
cry girl
فرزَندمـ ببخشید بیا اظهار نَظر کُن :|
چشم پدرم تا لحظاتی دیگر نظر خود را اراعه خواهم داد....
نظر اینجانب:هیچ کدام
چ بابای بدی .-.

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 257)) - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 10-08-2015

(10-08-2015، 16:31)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2015، 16:28)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2015، 16:22)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: فرید پَس بهـ کُجا دقت میکردی! ._.
فرید اَستقفرالله تو اَم؟ ._________.
به چهرش! الان تازه فهمیدم داستان پاهاش چیه! (در اصل دیشب)
فرید این دخترا چقدر عشقی اَن مخصوصاََ این کیمیا و عارفـ ـه.. :|
حسودیمـ شُد! بیا منو تو اَمـ اینجوری باشیمـ البتهـ ما فرق میکنیـمـ اینا دُخترن ! ما مَردیــمـ ـ مَــــــــــــــــــــــــرد« ._.
 (^._.^)► ایـن پیشـیـ ـه .___.
ها!؟ پیشی؟
ببین عشقم! من روباهم...می خورمتا!   Heart
فریــد بیا بغلمـ برادر ماچ موچ مُواظب باش سیبیلات نَشکنهـ سیبیلای من جوونهـ زدهـ ._.!
مَن پیشی دوس میدارمـ عَجیجَمـ .-.
فَرید این جِلف بازیا چیهـ ما داریم در میاریم! .______________.
ولی حال میدهـ! :||||||||||

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 257)) - FARID.SHOMPET - 10-08-2015

نقل قول:
من خودم تا اینجا صد تا رمـان خونم + پـارمیدا :|
چند تاشو نام ببر. اصن صادق هدایت رو میشناسی؟ هریت پیچر استو رو میشناسی؟ کافکا رو میشناسی؟ کتابی تاحالا از یک نویسنده ی بزرگ جهان خوندی؟
ناتور دشت سلینجر رو خوندید تازه می فهمید رمان یعنی چی

(10-08-2015، 16:33)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خُب برو نصف دیگشون عکس بگیر ببینم اونا چین !
حوصلهـ نَدارمـ -___-!
خُدافــِظ

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 257)) - sober - 10-08-2015

(10-08-2015، 16:32)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2015، 16:28)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام :|
خدافظ :|

گمشو تو!

حالا که این طوره بمون شادی

(10-08-2015، 16:34)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2015، 16:27)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2015، 16:24)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2015، 16:21)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه من هیچی نمیگم.
شما ب مذاکرتون برسین.
cry girl
فرزَندمـ ببخشید بیا اظهار نَظر کُن :|
چشم پدرم تا لحظاتی دیگر نظر خود را اراعه خواهم داد....
نظر اینجانب:هیچ کدام
چ بابای بدی .-.
دُخترمـ اوجولات موخوای؟ ._.
مَن چقدر پدر خوبی میشمـ خوش بحال بچمـ! ((;

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 257)) - FARID.SHOMPET - 10-08-2015

نقل قول: فریــد بیا بغلمـ برادر ماچ موچ مُواظب باش سیبیلات نَشکنهـ سیبیلای من جوونهـ زدهـ ._.!
مَن پیشی دوس میدارمـ عَجیجَمـ .-.
فَرید این جِلف بازیا چیهـ ما داریم در میاریم! .______________.
ولی حال میدهـ! :||||||||||
مطمین باش به من بیشتر حال میده  :4chs:

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 257)) - Faust - 10-08-2015

+ ج ندادی ..

خُدافص بچه ها (:

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 257)) - ( lιεβ ) - 10-08-2015

(10-08-2015، 16:34)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
من خودم تا اینجا صد تا رمـان خونم + پـارمیدا :|
چند تاشو نام ببر. اصن صادق هدایت رو میشناسی؟ هریت پیچر استو رو میشناسی؟ کافکا رو میشناسی؟ کتابی تاحالا از یک نویسنده ی بزرگ جهان خوندی؟
ناتور دشت سلینجر رو خوندید تازه می فهمید رمان یعنی چی

وای فرید ما توی اون سایت ِ میخونیم ! -_-

من کم آوردم کمک ._. ..

فرید بهت ماچ میدم جون هرکی دوست داری به این رمـان من گیر نده ! :|