RE: ▼ گفتگوی آزاد نُسخــہ 380 ▲ - محمّد - 01-10-2020
(01-10-2020، 19:39)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-10-2020، 19:15)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-10-2020، 13:33)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-10-2020، 12:54)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
صدای معلم ریاضی ما شبیه دراکولاس/:
دکتر دراکولایی نیست؟
(01-10-2020، 12:48)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-10-2020، 11:55)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
sclvrFox
باشه چشم(:
عید غدیر کی هس اصن؟
۱۸ ذی الحجه
واکنش اتابکی به کیودی پای رو دیدی؟
نه.
منتظر واکنش کیودی پای به واکنش اتابکی که به واکنش کیودی پای واکنش نشون داده باش
واقعا واکنش نشون داده؟
چرا پیدا نمیکنم ویدئوشو؟
RE: ▼ گفتگوی آزاد نُسخــہ 380 ▲ - لــــــــــⓘلی - 01-10-2020
زدی تو خال اصن :/
[/quote]
بله بله/=
بابا مشکلاتتو میدونم من خودم تو اس امم تا ساعت 3 با سهون چت میکنم بهم راهنمایی میده
(01-10-2020، 19:55)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-10-2020، 19:53)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-10-2020، 19:52)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@"η"
یا مویرگ من بنده تهرانی نیستم
مگر شما قد بلندها از کجا هستید؟
هستی ولی خود نمیدانی/=
یا گلبول سفیدم ما کورد هستیم
میدانم که نیستم
یا بازوفیل برا من سعادتی است که با شوما اشنا گشته ام
هستی نمیدانی
یا مژه ام خوشحال باش خوشحال باش/=
[/quote]
ساچ ع وااااو .. خسته نباشی (:
ولی واقن دور از شوخی شرایطم خوب نیس وگرنه
پست میزاشتم امروز (:
RE: ▼ گفتگوی آزاد نُسخــہ 380 ▲ - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 01-10-2020
خداااا     چقد انرژی گرفتم   بهترین مصاحبهههههه با رهامیر خداااااااا
RE: ▼ گفتگوی آزاد نُسخــہ 380 ▲ - سهَند - 01-10-2020
(01-10-2020، 21:12)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-10-2020، 19:39)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-10-2020، 19:15)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-10-2020، 13:33)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-10-2020، 12:54)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
صدای معلم ریاضی ما شبیه دراکولاس/:
دکتر دراکولایی نیست؟
(01-10-2020، 12:48)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۱۸ ذی الحجه
واکنش اتابکی به کیودی پای رو دیدی؟
نه.
منتظر واکنش کیودی پای به واکنش اتابکی که به واکنش کیودی پای واکنش نشون داده باش
واقعا واکنش نشون داده؟
چرا پیدا نمیکنم ویدئوشو؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://youtu.be/72_Vt4zYw_U
یه تیکه هم راجع به بیگ مسعوده
RE: ▼ گفتگوی آزاد نُسخــہ 380 ▲ - Sirvan10_a - 01-10-2020
(01-10-2020، 18:17)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-10-2020، 18:11)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-09-2020، 23:30)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-09-2020، 23:23)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-09-2020، 22:59)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اسمش روشع میگی رلللللل
رل چیست؟رابطع مجازی بین دو..................کع فک میکنن قرارع ازدواج کنن
چه ربطی داشت ؟؟؟
ماذا فاذا
میگی اگع رلم اینجابود کلتو میکندمنم میگم رل از این کارا نمیکنععععععع
فقط عاشق میکنع میرع
خوب نمیدونم چی بگم همه اینطوری نیستن
خودم من رل بزنم با یه نفر شاید بگم عاشقشم ولی نیستم
چون میدونم اونی که من عاشقشم رفته در نتیحه اخلاق سینگل باش پادشاهی کن 
ببینیمو تعریف کنیم
(01-10-2020، 18:11)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-09-2020، 23:30)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-09-2020، 23:23)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-09-2020، 22:59)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اسمش روشع میگی رلللللل
رل چیست؟رابطع مجازی بین دو..................کع فک میکنن قرارع ازدواج کنن
چه ربطی داشت ؟؟؟
ماذا فاذا
میگی اگع رلم اینجابود کلتو میکندمنم میگم رل از این کارا نمیکنععععععع
فقط عاشق میکنع میرع
خوب نمیدونم چی بگم همه اینطوری نیستن
خودم من رل بزنم با یه نفر شاید بگم عاشقشم ولی نیستم
چون میدونم اونی که من عاشقشم رفته در نتیحه اخلاق سینگل باش پادشاهی کن 
مگه قرار ببینی
RE: ▼ گفتگوی آزاد نُسخــہ 380 ▲ - شـــقآیــق - 01-10-2020
(01-10-2020، 21:16)ρσєѕɪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
! ((: нσω دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ѕσση ωιƖƖ ιт вє Ɩαтє
جآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآن جیگر(:
ناناز(:
چ جیگری غزل
RE: ▼ گفتگوی آزاد نُسخــہ 380 ▲ - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 01-10-2020
RE: ▼ گفتگوی آزاد نُسخــہ 380 ▲ - ρσєѕɪ - 01-10-2020
(01-10-2020، 21:39)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-10-2020، 21:16)ρσєѕɪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
! ((: нσω دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ѕσση ωιƖƖ ιт вє Ɩαтє
ناناز(:
چ جیگری غزل 
کیوت بودیم وقتی کیوت بودن مُد نبود D: |:
از همون بچگی گشاد بودم /:
RE: ▼ گفتگوی آزاد نُسخــہ 380 ▲ - شـــقآیــق - 01-10-2020
(01-10-2020، 21:48)ρσєѕɪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-10-2020، 21:39)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ѕσση ωιƖƖ ιт вє Ɩαтє
ناناز(:
چ جیگری غزل :
اره خیلی خوشگل بودی...الانم هستی(;
اره منم/:
توام همیشه یا خواب بودی یا در حال خوردن؟
RE: ▼ گفتگوی آزاد نُسخــہ 380 ▲ - ρσєѕɪ - 01-10-2020
(01-10-2020، 21:51)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-10-2020، 21:48)ρσєѕɪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ѕσση ωιƖƖ ιт вє Ɩαтє
ناناز(:
چ جیگری غزل :
اره خیلی خوشگل بودی...الانم هستی(;
اره منم/:
توام همیشه یا خواب بودی یا در حال خوردن؟
جیگرتو ((:
همهی گشاد های امروزی در بچهگیشون همینجوری بودن :|
طبق گفته های والدینم من بیشتر میکپیدم و کم میخوردم , در این مورد هیچ فرقی نکردم ._.
|