انجمن های تخصصی  فلش خور
°• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° (/showthread.php?tid=297322)

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - *VENUS* - 30-05-2021

(29-05-2021، 23:58)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 23:45)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فعلا قیافه مهم شده ._.

منطقی جالب دارن که میگوین دل راکه همه دارند

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
°• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° 27

آدم بی دل همچون کفش بی بند است

سهند خان؟

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - لــــــــــⓘلی - 30-05-2021

چرا پیام خصوصی ت بستی؟! :/
@"BTS-ARMY"

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - سهَ‌ند - 30-05-2021

(30-05-2021، 0:44)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 23:58)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سهند خان؟

زهره جان

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - Ɗєя_Mσηɗ - 30-05-2021

(29-05-2021، 21:15)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره 14k
امتحان دینی داشتم کتابو ول کردم رفتم کمک به زایمان ماهی کردمD:::
به بهههههه ._.
چیا دیدی تعریف کن v:

(29-05-2021، 22:49)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی ._. چقد بی ادبم

نیستتت! حق الدانش اموزه
البته من کلا دوسال اونجا بودم * :|

ولی به هرحال حق داریم ازش ._.

همه زحمتامو داری به باد میدی v:

فک کنم فقط اون دوسال یا نیمچه حقی داشتی ؛ الا مال دانش آموزای الانشه v:
هرچند بنظرم اونا هم حقی ندارن :|

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ - 30-05-2021

(29-05-2021، 19:44)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 19:30)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخی بچم*-*

افغانستان عمته-_-
من ترکمD:

فرقش چیه افغان عرب همه آدمن یکی بَده به نژاد نیست

(29-05-2021، 18:43)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Alien

اینو نگا ._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://s4.uupload.ir/files/screenshot_2021-05-29_202836_in2f.png

ارررره  crying  crying

(29-05-2021، 18:43)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Alien

اینو نگا ._.
https://s4.uupload.ir/files/screenshot_2021-05-29_202836_in2f.png

صب کن ببینم اینو نبینین باو این خلاصه سریاله. کل سریال رو ببینین :/

دوس داری؟
+
من کلشو تا جایی که اومده دیدم._.

(29-05-2021، 20:19)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 18:35)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره^^
جذابن^^
هرنوعش
من کمیکشونم میخونم^^

از کجا میاری؟

._. همه جا.
اگه کمیکا رو میگی که سایت مخصوص داره ^^

(29-05-2021، 20:53)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 17:42)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماهی نر فعالیتش زیاد بوده
دیگه چکارش کنم Telegh_01
خطریه هاااا vvv:

(29-05-2021، 17:48)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره هم ما هم مدرسه مراقبن^^
خوش بحالت^^

خوبه عزیزم ^^
آسون نیست والا ؛ اینم کلی دردسر داره

^^
اره میدونم من سال پیش پدردراومد._.

(29-05-2021، 21:21)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 18:51)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه +15 ._.
سه فصلش کامل اومده فصل چهارش زمستون 2022 میاد ._.

آره^^
دَر دینِ‌ مَن‌ [ طُ مُقَدّس‌تَرین‌ فَردِ روی‌ِ زَمینی♥️] ꨄ^^

ژاااان ت دیگه آخرشی^^

^^ ژژآن

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - THEDARKNESS - 30-05-2021

(29-05-2021، 22:56)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 21:43)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سفر در زمان

محال نیست که...تا سال 2045 زنده بمون

+

._. محال نیست
ولی به هرحال...سخته....
امیدوارم بشه ._.
ملاقات انوناکی ها -_-
سفد به سیاره نیبیرو -_-
دیدن پرواز اهرام مصر -_-
و یکی از فانتزیام اینه بشینم روی ماه..کرانچی فلفلی بخورم...این یکی از ارزوهام از بچگی بوده ._. سفر به فضا ._.
هی زندگی

نمیشه حاجی.

اگرم بشه برای ما بازم گنگ میمونه .
چون اینجا ایرانه

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ - 30-05-2021

(30-05-2021، 6:06)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 22:56)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محال نیست که...تا سال 2045 زنده بمون

+

._. محال نیست
ولی به هرحال...سخته....
امیدوارم بشه ._.
ملاقات انوناکی ها -_-
سفد به سیاره نیبیرو -_-
دیدن پرواز اهرام مصر -_-
و یکی از فانتزیام اینه بشینم روی ماه..کرانچی فلفلی بخورم...این یکی از ارزوهام از بچگی بوده ._. سفر به فضا ._.
هی زندگی

نمیشه حاجی.

چون اینجا ایرانه
صدای جمهوری اسلامی ایران ._.
تا اون موقع همه ما یه مشت بلانسبت پیرپاتال میشیم باید نوه هامونو بقل کنیم ._.
حالا نوه نه بچمونو

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - ابراهیم هادی - 30-05-2021

(29-05-2021، 23:45)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فعلا قیافه مهم شده ._.

منطقی جالب دارن که میگوین دل راکه همه دارند

°• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° 27

بی دلی در همه احوال خدا با او بود
او نمی‌دیدش و از دور خدا را می‌کرد

این همه شعبده خویش که می‌کرد این جا
سامری پیش عصا و ید بیضا می‌کرد

گفت آن یار کز او گشت سر دار بلند
جرمش این بود که اسرار هویدا می‌کرد

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - _ƇRAƵƳ_ - 30-05-2021

(30-05-2021، 4:58)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 21:15)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره 14k
امتحان دینی داشتم کتابو ول کردم رفتم کمک به زایمان ماهی کردمD:::
به بهههههه ._.
چیا دیدی تعریف کن v:
یک عدد نخود سیاه اومد بیرون البته از نخود کوچیکتر=/

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - THEDARKNESS - 30-05-2021

(30-05-2021، 6:09)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 6:06)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی زندگی

نمیشه حاجی.

چون اینجا ایرانه
صدای جمهوری اسلامی ایران ._.
تا اون موقع همه ما یه مشت بلانسبت پیرپاتال میشیم باید نوه هامونو بقل کنیم ._.
حالا نوه نه بچمونو
۲۵ سال دیگه تازه میشه ۴۰ سالت ها