انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ (/showthread.php?tid=301539)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Đęąđ.ğïřł - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:33)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 1:30)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان ک فک میکنم زیادی برای این زندگی جنگیدم:|

چقدر چیپس و پفک شستیم ((((:
فکر کن 
از قرون وسطا و از طاعون به بعد، ما پاندمی در سطح جهانی نداشتیم تا جایی که مغز من قد میده
ما از قرون وسطا تا قرن ۲۱ بگ ایی ترین نسل های تاریخ بودیم تقریبا  Telegh_01
پختن نونو رو بگو
بابا کدوم کشوری عرض ۶سال سیل ،زلرله، جنگ، پاندمی، اعتراضات مردمی و ریدمان اقتصادی رو تجربه میکنه
نمیدونم چ نحسی افتاده رومون-_-

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Medusa - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:36)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 1:35)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم براش تنگ شده ):

3

چرا؟

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mohlek - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:39)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 1:37)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پناه بر خدا (: بیاید با هم دوست باشیم  Heart

حتما به پردیس مطهری تشریف میاریم
حالا داستان پیامکه چیه
آخه معمولا پیامک نمیدن‌یهو
میگن بیا حراست بعد اونجا خرفهم میکنن آدمو

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - BIG-DARK - 17-01-2026

عمو صابر داره اینجارو دید میزنه
@SABER
قدیما ارزو بود اینجارو دید بزنیا

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - _ƇRAƵƳ_ - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:39)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم سوخاری میخواد ولی شهر تعطیله کاملاً
لعنت

با همون سس تند لابد:>

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Đęąđ.ğïřł - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:35)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 1:33)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیر
هنوز خبر موثقی دریافت نکردیم
هیچ خبری دریافت نکردیم

دلم براش تنگ شده ):

خیلی رو بسیجیا کراش میزنی دارم میترسم ازت :>

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Medusa - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:37)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به خودم دارم سلف پرتره هدیه میدمD=

تولدت مبارک خوشگله 
چند سالت شد؟

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - esiesi - 17-01-2026

دلم براش تنگ شده ):

چطوری دلت برای همه ی آدم های رندوم تنگ میشه
واقعا پشمام میریزه از سیستم احساساتت عزیزم ((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - BIG-DARK - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:41)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 1:39)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم سوخاری میخواد ولی شهر تعطیله کاملاً
لعنت

با همون سس تند لابد:>

اخر نخریدیشا
نه با اون سسه خوب نمیشه سوخاری
یه سس مخصوص اونجا که من میگیرم داره یه ترکیب شیرین و ترش و تنده خیلی خفنه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - م‍حمّد - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:39)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 1:36)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آها حله
به قول یه آقایی، من خودم صبح جمعه فهمیدم مدیر انجمن گفت و گوی آزاد شدم

ااوی
اگ بم ستاره بدی جوینت میکنم همه جا
تازه هرکی بت تیکه انداخت با من36
قول قول قوللل

ای زرنگ
چون میدونی نمیتونم بهت ستاره بدم این شرطو گذاشتی