![]() |
متهم داغ با حضور ☪MR.WINNER☪" - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36) +---- موضوع: متهم داغ با حضور ☪MR.WINNER☪" (/showthread.php?tid=43555) |
RE: متهم داغ با حضور shadi♥ - sober - 12-08-2015 اولین کلمه ای که به ذهنت میرسه ( راجع به من ) بگو ! سریال کره ای ![]() به نظرت تا چه حد شخصیتم به اسمم میخوره ؟ زیاد ویژگی پررنگم رو بگو ! اجتماعی کدوم رنگ منو یادت میندازه ؟ قرمز کدوم فامیلی بهم میاد ؟ راد به اخلاق من از یک تا ده چند میدی ؟ 9 کدوم اخلاق رو بهتره نداشته باشم ؟ جوگیر بودنت ![]() یه خاطره ی منتخب با من رو اگه داری بگو ! ندارم چن وخته منو میشناسی ؟ 5 روز یه شکلک در توصیفم بزار : ![]() به نظرت انجمن مورد علاقه ی من تو فلش خور چیه ؟ فیلم و سینما یه حیوون بگو که بهم بیاد ! آهو عکسمو دیدی تا حالا ؟ آره.خودت گذاشتی به نظرت من همونی هستم که سِنَم نشون میده ؟ نه بهترین دوست من تو فلش کیه ؟ ( حدس بزنید ) فرید من تا حالا چن تا نام کاربری داشتم ؟ [/quote] فکر کنم دوتا چون دوساله عضوی و هرکاربر فقط 1بار در سال می تونه اسمش رو عوض کنه RE: متهم داغ با حضور shadi♥ - Medusa - 12-08-2015 اولین کلمه ای که به ذهنت میرسه ( راجع به من ) بگو ! شآدی ..! به نظرت تا چه حد شخصیتم به اسمم میخوره ؟ خـیـلـی ویژگی پررنگم رو بگو ! شـآد کدوم رنگ منو یادت میندازه ؟ هـیچ رنـگـی -_- از رنـگـآ چ تـوقـعـی داری :| کدوم فامیلی بهم میاد ؟ یـُـلـداشـخـآن ._. به اخلاق من از یک تا ده چند میدی ؟ 10000 کدوم اخلاق رو بهتره نداشته باشم ؟ نمیدونم یه خاطره ی منتخب با من رو اگه داری بگو ! نه نـدارم ._. چن وخته منو میشناسی ؟ چـن مـآهـه یه شکلک در توصیفم بزار : ![]() به نظرت انجمن مورد علاقه ی من تو فلش خور چیه ؟ فیلم و سینمای کره، ژاپن و چین (آسیای شرقی) یه حیوون بگو که بهم بیاد ! روبـآه ^_^ عکسمو دیدی تا حالا ؟ تـو تـاپیـک عـکـس از خـود و اتاق خود (: به نظرت من همونی هستم که سِنَم نشون میده ؟ آره ^_^* بهترین دوست من تو فلش کیه ؟ ( حدس بزنید ) فـریــد :>> من تا حالا چن تا نام کاربری داشتم ؟ 3 تـا ؟ یـکـیـشـونـم لونا بود RE: متهم داغ با حضور shadi♥ - Apathetic - 12-08-2015 (12-08-2015، 16:17)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من سه ساله عضوم ._. و دقیقا 2 برابر چیزی که گفتی نام کاربری داشتم .. یعنی 4 تا :| RE: متهم داغ با حضور shadi♥ - FARID.SHOMPET - 13-08-2015 اولین کلمه ای که به ذهنت میرسه ( راجع به من ) بگو ! شاد به نظرت تا چه حد شخصیتم به اسمم میخوره ؟ زیاد ویژگی پررنگم رو بگو ! شاد ، سرحال ، پر انرژی ، پر حرف ، مهربون کدوم رنگ منو یادت میندازه ؟ آبی کدوم فامیلی بهم میاد ؟ سوال سختیه به اخلاق من از یک تا ده چند میدی ؟ 10 کدوم اخلاق رو بهتره نداشته باشم ؟ گیر دادن به یک موضوع وقتی ادم حوصله و یا وقتشو نداره که به حرفای تو در مورد اون موضوع گوش بده یه خاطره ی منتخب با من رو اگه داری بگو ! خاطره ی خاصی نیست! کلا تو خاطره ای. ینی همین که هستی خاطرست! چن وخته منو میشناسی ؟ 3 سال؟ فکر کنم. ولی از لحاظ شخصیتی فکر میکنم تازه باهات اشنا شدم یه شکلک در توصیفم بزار : ![]() به نظرت انجمن مورد علاقه ی من تو فلش خور چیه ؟ بحث و گفتگو یه حیوون بگو که بهم بیاد ! یک موجودی هستی به نام جوجه شومپت! عکسمو دیدی تا حالا ؟ اره به نظرت من همونی هستم که سِنَم نشون میده ؟ اره بهترین دوست من تو فلش کیه ؟ ( حدس بزنید ) فکر کنم من و دو سه تا از بچه هایی که اصن دیگه نمیان من تا حالا چن تا نام کاربری داشتم ؟ 2 یا 3 تا فکر کنم. منظورت تغییر نام کاربری هست درسته؟ RE: متهم داغ با حضور shadi♥ - Interstellar - 15-08-2015 اولین کلمه ای که به ذهنت میرسه ( راجع به من ) بگو ! شادی به نظرت تا چه حد شخصیتم به اسمم میخوره ؟ میخوره دیگه .. ویژگی پررنگم رو بگو ! مهربون .. کدوم رنگ منو یادت میندازه ؟ نارنجی کدوم فامیلی بهم میاد ؟ نمیدونم . به اخلاق من از یک تا ده چند میدی ؟ 6 کدوم اخلاق رو بهتره نداشته باشم ؟ همینطوری اوکیه .. یه خاطره ی منتخب با من رو اگه داری بگو ! رمانت .. چن وخته منو میشناسی ؟ کم .. یه شکلک در توصیفم بزار : ![]() به نظرت انجمن مورد علاقه ی من تو فلش خور چیه ؟ بخش مربوط به کره .. یه حیوون بگو که بهم بیاد ! گوزن (((: عکسمو دیدی تا حالا ؟ نه . به نظرت من همونی هستم که سِنَم نشون میده ؟ نمیدونم . بهترین دوست من تو فلش کیه ؟ ( حدس بزنید ) نمیدونم .. من تا حالا چن تا نام کاربری داشتم ؟ باز هم نمیدونم .. RE: متهم داغ با حضور shadi♥ - امیررضا* - 16-08-2015 ... اولین کلمه ای که به ذهنت میرسه ( راجع به من ) بگو ! شادی به نظرت تا چه حد شخصیتم به اسمم میخوره ؟ قبلا 100 درصد میخورد الان 20 ویژگی پررنگم رو بگو ! پر انرژی سرحال خوشحال غمگین همه جور هستی خب کدوم رنگ منو یادت میندازه ؟ خیچکدوم کدوم فامیلی بهم میاد ؟ شاد به اخلاق من از یک تا ده چند میدی ؟ 9 کدوم اخلاق رو بهتره نداشته باشم ؟ زود قضاوت کردن نا امید شدن ادعا ی چیزی داشتن یه خاطره ی منتخب با من رو اگه داری بگو ! تو نخستین کسی بودی که همسن من بود تو انجمن یادمه و گفتگو ازت پرسش های اجتماعی میپرسیدم چن وخته منو میشناسی ؟ از همون زمان که عضو شدی ده روز بعدش یه شکلک در توصیفم بزار : با گوشی سخته اما اونی که شاده به نظرت انجمن مورد علاقه ی من تو فلش خور چیه ؟ فیلم و سینما و بحث و گفتگو یه حیوون بگو که بهم بیاد ! آهو عکسمو دیدی تا حالا ؟ نه به نظرت من همونی هستم که سِنَم نشون میده ؟ نه بهترین دوست من تو فلش کیه ؟ ( حدس بزنید ) نمیدونم من تا حالا چن تا نام کاربری داشتم ؟ تخلف هات زیاده شکی ندارم RE: متهم داغ با حضور shadi♥ - eɴιɢмαтιc - 16-08-2015 اولین کلمه ای که به ذهنت میرسه ( راجع به من ) بگو ! شـــآتــوت ! به نظرت تا چه حد شخصیتم به اسمم میخوره ؟ کمـ کمـ زیاد زیـآد :| ویژگی پررنگم رو بگو ! کور رنگی داری D: .. بنفش پُرنگ رُ یه رنگ دیگه میکنی ! کدوم رنگ منو یادت میندازه ؟ بــنـفش :/ کدوم فامیلی بهم میاد ؟ نـمـیـدونـمـ ._. به اخلاق من از یک تا ده چند میدی ؟ 9/75 کدوم اخلاق رو بهتره نداشته باشم همش خوبه ! یه خاطره ی منتخب با من رو اگه داری بگو ! نظرت راجب رنگـآ ![]() چن وخته منو میشناسی ؟ دو هفته ای میشه (: یه شکلک در توصیفم بزار : ![]() به نظرت انجمن مورد علاقه ی من تو فلش خور چیه ؟ فیلمـ و سینما .. کُره یه حیوون بگو که بهم بیاد ! میمون D: عکسمو دیدی تا حالا ؟ نـه ! به نظرت من همونی هستم که سِنَم نشون میده ؟ آرهـ ![]() بهترین دوست من تو فلش کیه ؟ ( حدس بزنید ) فـریـد :| من تا حالا چن تا نام کاربری داشتم ؟ 3 تـآ RE: متهم داغ با حضور shadi♥ - Apathetic - 16-08-2015 (16-08-2015، 1:37)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خیلی ببخشیدا ؛ ولی منظورم تعداد نام کاربری هایی که عوض کردم بود :/ اگه منظورم اون چیزی بود که تو میگی خب میگفتم اکانت چرا بگم چن تا نام کاربری ؟ :| (16-08-2015، 1:37)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ندیدی ؟ 0_0 تو خداییش ندیدی ؟! پس چرا پیجه اینستامو فالو کردی ؟ 90% عکسام تو پیجم از خودمه تو هم لایکشون کردی پس چرا میگی ندیدی ؟ دروغگو :| -_- (16-08-2015، 1:37)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اتفاقا داری برعکس میگی ! قبلا 20% میخورد الان 100% میخوره ! میبنی که از تو هم شاد و شنگول ترم ^_^ دیگه مث قدیما غمگین نیستم .. برعکس تو غمگین شدی ! ._. RE: متهم داغ با حضور shadi♥ - ✘Nina✘ - 16-08-2015 اولین کلمه ای که به ذهنت میرسه ( راجع به من ) بگو ! گرگم به هوا(خودمم دلیلشو نمیدونم) به نظرت تا چه حد شخصیتم به اسمم میخوره ؟ بسیار زیاد ویژگی پررنگم رو بگو ! پر انرژی هستی کدوم رنگ منو یادت میندازه ؟ بنفش کدوم فامیلی بهم میاد ؟ کریمی به اخلاق من از یک تا ده چند میدی ؟ 11 کدوم اخلاق رو بهتره نداشته باشم ؟ اخلاق بد نداری یه خاطره ی منتخب با من رو اگه داری بگو ! گفتگو آزاد (نسخه 18 و 19 و... دورو برای این ) چن وخته منو میشناسی ؟ خیلی وقته یه شکلک در توصیفم بزار : ![]() به نظرت انجمن مورد علاقه ی من تو فلش خور چیه ؟ فیلم و سینما با گفتگو یه حیوون بگو که بهم بیاد ! خرگوش عکسمو دیدی تا حالا ؟ نوچ به نظرت من همونی هستم که سِنَم نشون میده ؟ بلی بهترین دوست من تو فلش کیه ؟ ( حدس بزنید )خوووودم (شوخی) ![]() من تا حالا چن تا نام کاربری داشتم ؟ 4 تا (خودت گفتی) RE: متهم داغ با حضور saba 3 - # αпGεʟ - 17-08-2015 1.ایا از من بدت میاد نه البته اگه بدونم میاد ب درک 2.من چ جور آدمی هستم. از نظر خودت دختر مهربونی هستی 3.آیا تا ب حال رفتار بدی از من دیدی کی ، کجا، چرا نه ندیدم 4.نظرت در مورد رفتارم با کاربرا خوب 5.جملاتی ک در گ.ا قرار میدم چ گونه است بیشترجمله های طنز لاینو تلگرام اینامیزاری._. 6.علت اینکه از من بدت می آید چیه _____ 7.آیا با بن شدن من در فلش موافقی نه 8.اگه موافقی ک غلط می کنی چرا هاهاهاها ____ 9.حالا ب نظرت بازم چیه _____ :| 10.آدم خوبیم یا بد آدم خوبی هستی 11. اگه بدم چرا اگه خوبم چرا خوبی دلیل خاصی ندارم 12.از 1 تا 20 ب اخلاقم چن میدی 9 غلط می کنی 0 بدی 9دادم:| 13.پروفایلمو چ گونه ارزیابی می کنی اوه اوه چ ادیبانه آواتارو بیوت خوبن(: 14.آیا از بحث های من بدت میاد نه اگه بدت میاد ب جهنمتو ثانی 15.تاحالا باهات بحث کردم اااااا سرچی نه 16.منو دوس داری عایا(ینی از من خوشت میاد نمیادم ب جهنم)اره(: 17.چ قد وابسته ب سوال قبلی اونقدراهم نه چون کامل نمیشناسمت 18. ب نظرت راز من در عدد 3 چیست نمیدونم فکرکنم عددشانسته 19.نامم کاربری من چ گونه از 1 تا 20 چن میدی 7 20. آیا دختر گلی هستم آره^_- |