انجمن های تخصصی  فلش خور
°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° (/showthread.php?tid=301830)

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - shahid - 20-05-2026

(20-05-2026، 21:16)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2026، 21:13)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه با فحش دادن به من، حرص مردم کشورم خالی میشه؛ حاضرم به جون بخرمش (:

سلامتی

چخبر دیگه
اینجور مظلوم نمایی نکن عرزشی که پر رو نیست حال نمیده 
هیچی . داروم به لطف شما دیگه وارد نمیشه و خرج ارزش ساختن موشک میشه . ممنونم‌از همکارای حرومزادت 
تو‌چخبر

(20-05-2026، 21:13)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خود بدبختمو(:
دو‌کاربره کن . اون حقوقی که داری میگیری من توش نقش دارم با این همه راهنمایی

❤️

داروی چی؟!

منم مشغول تفکر و بحث راجب ازدواج با خانواده‌ام  Big Grin

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 20-05-2026

حالم از ایفون بهم میخوره

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Mr.Robot - 20-05-2026

(20-05-2026، 21:17)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2026، 21:16)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی . داروم به لطف شما دیگه وارد نمیشه و ارزش خرج ساختن موشک میشه . ممنونم‌از همکارای حرومزادت 
تو‌چخبر

ی گیگ خریدم ۲۵۰
واسه دونفر ادم بنظرت میصرفه؟
۲۵۰ تومن رفیق نیستم ؟

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Mohlek - 20-05-2026

(20-05-2026، 20:43)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2026، 20:41)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به شما نمیرسم مَردی (((:

داداش دعوام بشه بهت زنگ بزنم چند دقیقه ای خودتو میرسونی؟
داش چیشد دقیقا که همچین چیزی اومد تو ذهنت ((((:

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - SSR - 20-05-2026

بو های خوبی نمیاد. راحت باشید
Telegh_01Telegh_01Telegh_01

(20-05-2026، 21:19)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی . داروم به لطف شما دیگه وارد نمیشه و خرج ارزش ساختن موشک میشه . ممنونم‌از همکارای حرومزادت 
تو‌چخبر

❤️

داروی چی؟!

منم مشغول تفکر و بحث راجب ازدواج با خانواده‌ام  Big Grin
خود ایمنی . داروی بیولوژیک
به تو کی زن میده بچه ؟ مال مارو کشیدی بالا داری زن میبیری ؟ 
خودت انتخاب کردی یا خانواده

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Mohlek - 20-05-2026

(20-05-2026، 20:48)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2026، 20:41)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به شما نمیرسم مَردی (((:
کی دعوت میکنی ببایم باغتون پرتغال دزدی

داداش دزدی مگه دعوت میخواد
هر وقت اومدی بالای سر D:

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 20-05-2026

(20-05-2026، 21:19)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2026، 21:17)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی گیگ خریدم ۲۵۰
واسه دونفر ادم بنظرت میصرفه؟
۲۵۰ تومن رفیق نیستم ؟

ی لینک رفیق نیسم؟
وی تو ری میخام

(20-05-2026، 21:21)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2026، 20:48)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی دعوت میکنی ببایم باغتون پرتغال دزدی

داداش دزدی مگه دعوت میخواد
هر وقت اومدی بالای سر D:
داش من بیم دیگه یکی دوتا پرتغال مره وس نیه که 
ونه کیسه دوش بیرم بورم . دیگه دزدی حساب بونه ((:

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - SSR - 20-05-2026

بچه ها یه صفحه داشتیم خلاصه کتاب میگذاشتیم. تو بحث گفتگو بود یا بخش ادبی؟