انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ (/showthread.php?tid=301609)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - BIG-DARK - 03-03-2026

این مرحله ۳ igi1 چقد رو مخیه
کی میتونه راهنماییم کنه Telegh_01

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mohlek - 03-03-2026

(03-03-2026، 19:38)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 19:25)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه مازندران ما امن بود اینم دیگه دارن میزنن

اینورو هنوز نزدن
حس اون بچه ای رو دارم که توی بازی راه ندادنش
بعنوان یه ایرانی زیادی دارین جهان اولی بازی در میارین ((((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - BIG-DARK - 03-03-2026

(03-03-2026، 19:38)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 19:25)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینورو هنوز نزدن
حس اون بچه ای رو دارم که توی بازی راه ندادنش

منم همین حسو دارم
اینجام خبری نیست

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - هلی - 03-03-2026

(03-03-2026، 19:42)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 15:23)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچ منم بد نیستم و مشغول زندگی
دکتر شدم الانم دارم میخونم واس تخصص ک‌ با شرایط فعلی همه چی‌رفته رو هوا  ببینم امتحان کی مفته

چه تخصصی دوست داری؟ 

کجارو؟ 

جراحی یا نوروسرجری هر دوشو دوس دارم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Berserk - 03-03-2026

(03-03-2026، 19:36)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 19:33)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موافقم
واقعا دوست داشتم پایان داستانو ببینم چطور مینویسه(:

اره عنتر تمومش نکرد
چقدر کوشولو بودیم اون موقع ملیکا
یادته همه چایه مالی اهورا رو میکردن بیارتشون تو داستان((:

و ماهایی که از اول بودیم :V
اون موقع ها حس میکردم بالاخره از نوب بودن تو فلش درومدیم((((=

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mohlek - 03-03-2026

(03-03-2026، 19:42)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 15:23)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچ منم بد نیستم و مشغول زندگی
دکتر شدم الانم دارم میخونم واس تخصص ک‌ با شرایط فعلی همه چی‌رفته رو هوا  ببینم امتحان کی مفته

چه تخصصی دوست داری؟ 

کجارو؟ 

طرفای محمود آباد و قائمشهر
دیروز پریروز بابلسرو هم زده بودن

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - wushu - 03-03-2026

بچه‌هایی که ایتا یا بله دارن یه تکست یا پیام به من بدن
برای کانفیگ و گروهش

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Titiw - 03-03-2026

(03-03-2026، 19:48)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 19:36)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره عنتر تمومش نکرد
چقدر کوشولو بودیم اون موقع ملیکا
یادته همه چایه مالی اهورا رو میکردن بیارتشون تو داستان((:

و ماهایی که از اول بودیم :V
اون موقع ها حس میکردم بالاخره از نوب بودن تو فلش درومدیم((((=

ارههه هممون از نویسندگی رسیدیم ب مدیریت نتیجه زحمتامونو دیدیممم(((:

(03-03-2026، 19:50)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای کانفیگ و گروهش

بله رو دارم الان تکست میدم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mr.Robot - 03-03-2026

(03-03-2026، 19:50)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای کانفیگ و گروهش
ایدی بده

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - wushu - 03-03-2026

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=301709