انجمن های تخصصی  فلش خور
°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° (/showthread.php?tid=301830)

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Mr.Robot - 20-05-2026

(20-05-2026، 21:21)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2026، 21:19)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۲۵۰ تومن رفیق نیستم ؟

ی لینک رفیق نیسم؟
وی تو ری میخام
تو دو‌کاربره کن لینکش با من

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - shahid - 20-05-2026

(20-05-2026، 21:21)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2026، 21:19)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

❤️

داروی چی؟!

منم مشغول تفکر و بحث راجب ازدواج با خانواده‌ام  Big Grin
خود ایمنی . داروی بیولوژیک
به تو کی زن میده بچه ؟ مال مارو کشیدی بالا داری زن میبیری ؟ 
خودت انتخاب کردی یا خانواده

امیدوارم همه مشکلات مملکت همه حل شه...

همینو بگو امیر Telegh_01

خانواده معرفی می‌کنند ولی نمی‌دونم چه مرضی دارم که روی همه شون عیب می‌زارم! :/

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Đęąđ.ğïřł - 20-05-2026

.__‌.*

(02-05-2026، 18:47)♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° 272

بیگانه

نویسنده: آلبر کامو

لیلی گلستان

سلام
شما بیگانه رو خوندی؟! (:

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Son of anarchy - 20-05-2026

آخرین سنگر انسانیت آنلاین شد

(20-05-2026، 21:19)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2026، 20:43)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داداش دعوام بشه بهت زنگ بزنم چند دقیقه ای خودتو میرسونی؟
داش چیشد دقیقا که همچین چیزی اومد تو ذهنت ((((:

مشتی هیکلت نصف منظره رو گرفته بود v:

(20-05-2026، 21:32)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.__‌.*

خیلی مخلصیم

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 20-05-2026

(20-05-2026، 21:23)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2026، 21:21)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی لینک رفیق نیسم؟
وی تو ری میخام

گولم نمال
ی لینک میخای بدیا وای

(20-05-2026، 21:24)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2026، 21:21)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خود ایمنی . داروی بیولوژیک
به تو کی زن میده بچه ؟ مال مارو کشیدی بالا داری زن میبیری ؟ 
خودت انتخاب کردی یا خانواده

همینو بگو امیر Telegh_01

یه تفنگ‌ بده دست من مشکلاتو حل کنم
باز تو رو دخترا عیب میزاری ؟ تو خودت شوهر نیازی بچه
خانوادت درمورد گونی میدونن که میخوان برات زن ببرن ؟

(20-05-2026، 21:41)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2026، 21:23)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گولم نمال
ی لینک میخای بدیا وای
انتظار داشتم حداقل یه تعارف الکی بزنی بهم بعد ندی .
نا امیدم کردی

(20-05-2026، 21:46)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2026، 21:24)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همینو بگو امیر Telegh_01

مشکلات با تفنگ حل نمیشه امیر!

حالا عیب از نگاه من چ، نه اینکه بد باشن

خاموش باش مردک

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 20-05-2026

(20-05-2026، 21:46)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همینو بگو امیر Telegh_01

(20-05-2026، 21:41)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گولم نمال
ی لینک میخای بدیا وای
انتظار داشتم حداقل یه تعارف الکی بزنی بهم بعد ندی .
نا امیدم کردی
ن نمیتونم تارف الکی بزنم میدونی ک یا صفر یا صد

(20-05-2026، 21:49)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشکلات با تفنگ حل نمیشه امیر!

حالا عیب از نگاه من چ، نه اینکه بد باشن

خاموش باش مردک
من‌دوتا رو با تفنگ بزنم دلم‌خنک شه ، خودم‌مشکلاتو حل میکنم
چه عیبی میبینی مثلا
بیل میکنم تو سوراخ گونی ها 

(20-05-2026، 21:49)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن نمیتونم تارف الکی بزنم میدونی ک یا صفر یا صد
حیف سینا 
((: