انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 (/showthread.php?tid=84566)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Adl!g+ - 03-02-2014

(03-02-2014، 15:06)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:03)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روژی>_-
زهر مار-_-
معدل کارنامت چند شد؟

مهشید تو هم منحرف شدیا

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - ☆★ super star★☆ - 03-02-2014

(03-02-2014، 15:06)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلـم میخواد آواتـار پـسـرونـع بزارم(:

این خـوبـه یـا عـوض کنم؟؟|:
چیکار شور من داری؟>_<

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 03-02-2014

(03-02-2014، 15:07)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:05)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:01)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:59)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:55)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلتنگتم ای مهشید^_^
ممد را ببوس بر روی ابر ها^_^
:|
خودمم نفهمیدم چی گفتم:||||||
ممد کیع؟:|
عه واه!
بسم الله !
ممد؟؟
نمیشناسم والاع!
تو میشناسیش؟
ارع دوس پسرته:}

عه؟
پسرخوبیه؟
چن سالشه؟
من دوسش دارعم!
توضیح بده کامل(:
نودانم

عه !
پس باس خودم دنبالش بگردم(:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - † αƖιєη † - 03-02-2014

(03-02-2014، 15:06)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:04)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:01)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:57)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:51)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بنفش خوبس!
بیشترش نمیکنم دیه!
چراع؟:|
اری خوبم
آورین ^_____^
تو راه که داشتم میومدم ..|:
یه پسره رو دیدم کع کلاس اول ابتدایی بود |:
خیای بامزه و ناز بودد (:
بهش گفتم وااااای چقد نازی تو دورت بگیردم ^__^
خیلی هم ریزه میزه بود |:
2تا دوست دیگش هم کنارش بودن بعد پسره گفت |:
آخ جوون مخ این دخدره رو زدم بعد همشون خندیدن |:
نگران نسل آینده ام |:
من |:
پسره ^______________^
روحانی |:
اوبوما |:

بسم الله!
اهم اهم!
هههههههههه(:
چه پسرجیگری بوده!
جیگر؟ (:
اووووووووووووووووف بود (:
اوف = جیگر خوشتیپ باحال با نمک و...
خعلی اوف بود ((((((:
شمارشو برات بگیرم؟ Angel

ارع ارع!
اگه رند بود بگیریا نبود نوموخام!(:
فک کنم رندع (:
برم بهش بگم شماره میدی؟ (((((((((((:
فک کنم اون موقع بگه بچه ها این 2خدره عاشقم شدع ول کن نیس |:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - ☆★ super star★☆ - 03-02-2014

(03-02-2014، 15:08)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:06)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:03)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روژی>_-
زهر مار-_-
معدل کارنامت چند شد؟

مهشید تو هم منحرف شدیا
به ت چه-_-

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Mina! - 03-02-2014

(03-02-2014، 15:05)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:03)Mina! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:00)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:55)Mina! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:54)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوع (((:
میسی میسی (=
اسممـــــــــــــــــــــ|:
رُکسـآنــآ می باشد ^__^
تو چی؟ (:
خخخخ چقدانرژیت بالاس باووو(((:

واقعامعلوم نیس اسمم ×_×
میس میسی (((:
چراع گفتم شاید یه چیزه دیگع باوشه (:
خــُـــب چه خطرآ؟ =)
هیچی انقدسرده اینجا برف اومد ه بود|:

شماکدوشهری هستین((((:
ما تهران (:
شوما کدومی؟ (:
اینجا خیلی کم برف میاد ولی هوا خیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی سرده ):

ماساری هستیم  ارع ازوقتی برف اومده یه زره گرم شده ولی من همش سردمه نمیدونم چراع |:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 03-02-2014

(03-02-2014، 15:08)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روژی>_-
زهر مار-_-
معدل کارنامت چند شد؟

مهشید تو هم منحرف شدیا
تقصیر ایناس دیگه !
من بچه خوبی بودم):

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Albert wesker - 03-02-2014

سلام...

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - † αƖιєη † - 03-02-2014

(03-02-2014، 15:09)Mina! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:05)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:03)Mina! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:00)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:55)Mina! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخ چقدانرژیت بالاس باووو(((:

واقعامعلوم نیس اسمم ×_×
میس میسی (((:
چراع گفتم شاید یه چیزه دیگع باوشه (:
خــُـــب چه خطرآ؟ =)
هیچی انقدسرده اینجا برف اومد ه بود|:

شماکدوشهری هستین((((:
ما تهران (:
شوما کدومی؟ (:
اینجا خیلی کم برف میاد ولی هوا خیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی سرده ):

ما ساری هستیم  ارع ازوقتی برف اومده یه زره گرم شده ولی من همش سردمه نمیدونم چراع |:
گرمه؟؟؟؟ |:
من دارم قندیل میبینم >_<
خعلی سرده ):

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Adl!g+ - 03-02-2014

مهشید خیلیم تغسیر توع دختریع بد دوسداشتنی^_^

ملینا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.patoghkade.com/wp-content/uploads/2012/05/12086293209.jpg