انجمن های تخصصی  فلش خور
/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ (/showthread.php?tid=58789)

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - FARID.SHOMPET - 18-09-2013

نقل قول: YA VOL ...../ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 274
مگه men of war هست؟! kaffe2

ماکان کرم از این ویداست. من می دونم.kaffe2

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - T A R A - 18-09-2013

(18-09-2013، 22:12)رهام* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 22:09)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رَهآم دآرَم بآ تو گُفتگو میکُنَم جَوآب بیده بِبینَم .. kaffe2
بله ابجی دوباره بگو
بعد روهام
البته او بالای ر قرار میگیره

مَن آبجیت نیستَم .. kaffe2

مَن مآمآنه مَهسآم .. kaffe2

خُب مَهسآرو دوست دآری؟؟ kaffe2

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - رهام* - 18-09-2013

(18-09-2013، 22:11)ساحره ............شیطون1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 22:08)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 22:02)رهام* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
اوه اوه فضا عاشقونسBig Grin
مهسا چی شد؟ فک کردی؟

ها چی بگم؟
این الناده گوربه گو ر شده هم نی

من به عنوان بزرگتر مهسا شرط دارم
رهام شرایطمو می پذیری؟
بفرمایید ابجی

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - PROOSHAT - 18-09-2013

سلام علیکم

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - ЯØறдητ!c✘ G!гL - 18-09-2013

پویا باخودت چند چندی؟
میخوای منو طلاق بدی؟

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - Mason - 18-09-2013

وافعا ؟ :|
نه اخه واقعا ؟ :|
نوبره وآلّــآ :|
والا :|

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - T A R A - 18-09-2013

(18-09-2013، 22:14)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 22:11)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 22:09)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 22:06)**sara** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 21:59)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با منی؟!Huh

آره....
بله.... تازه اومدم..!:4chs:

دروغ میگه .. kaffe2
Dodgy
..... بودم ، رفتم ، دوباره اومدم ...!

دروغ میگه .. kaffe2

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - ★BlAcK EvIl★ - 18-09-2013

منم خفقان گرفتم
برم شب زنده داری-__-

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - M.K.N - 18-09-2013

(18-09-2013، 22:11)PLEY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

البته جوابشو تا حدودی میدونم
ولی می خواهم مطمئن شم
بعضی از دوستان می گویند شما ژن دارید ولی شما در پروفایل تان نوشته اید
نام عشق :شیوا
اگر زن داری پس عشق دیگر چیست؟؟
اگر عشق داری پس چرا دوستان می گویند ژن داری؟؟؟
من نمیفهمم، Huh

1.همه ی آدم ها ژن دارند
2.اگه منظورت زنِ نه داداش من زن ندارم بچه ها شوخی میکنن میگن زن دارم وگرنه منو شیوا با هم دوستیم نه زن و شوهر

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - FARID.SHOMPET - 18-09-2013

نقل قول: پویا باخودت چند چندی؟
میخوای منو طلاق بدی؟

kaffe2
ویدا احتمالا پویا شوخی میکنه و تو جنبه نداری و درکت پایینه!
ویدا چند چندی با خودت!؟ اوهوک! چه دیریبلی زد!