انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ (/showthread.php?tid=301539)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - BIG-DARK - 18-01-2026

(18-01-2026، 22:11)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 22:10)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تنهایی واسه اونی خوبه که چارتا دوست و رفیق داره وقتی حالش تخمیه زنگ یکیشون میزنه
نه منی که از بدو تولد اهل رفیق و رفیق بازی نبودم

خب الان بنظرم بجا زن برو تو کار رفیق
ن اینکه با رفیقات مث زنت رفتار کنیا منظورم اینه ک
خودت بگیر منظورمو دیگه

من بیشتر سرم تو کارمو زندگیمه
ادمای زیادی دورم نیستن که بخوام رفیق پیدا کنم
من یه رفیق داشتم پسرعموم اونم ازدواج کرده رابطمون خیلی سرد شده

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - ραтяιcια - 18-01-2026

(18-01-2026، 22:15)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 22:13)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای عارفهTelegh_01Telegh_01

وای فیلم موردعلاقه بچگیمممم
خدشه دار کرد روحمو باحرفشTelegh_01

کاش دیگه تهش حرفی نزنهTelegh_01

(18-01-2026، 22:12)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 22:10)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخدا

حالا یه رخی نشون بده

والا دروغ چرا عکس از رخ ندارم کامل
یه دونه کلا دارم اونم نیم رخه :/
گفتم به بیتا هم گالریم بیشتر از خودم از ماشین پر عکسه :/

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 18-01-2026

(18-01-2026، 22:14)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 22:11)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Mr.Robot
خوبی تو چخبر
بی اعصاب تر از همیشه . اومدم قدم بزنم تو شهر نوشیدنی چیزی بزنم بهتر شم . تو چخبر

معجون بزن جون بگیری
ما امروز رفتیم بیرون یکم
شهر خلوت‌
اونهمه ترافیک هیچی
حس کردم مردم عزادارن شاید (:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Đęąđ.ğïřł - 18-01-2026

از کی قراره راجب گات حرف نزنین؟._.

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - سهَ‌ند - 18-01-2026

سعی کن اول پزشکی قبول شی بعدش در کنارش زن ها را بشناسی

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 18-01-2026

(18-01-2026، 22:16)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 22:12)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا یه رخی نشون بده

والا دروغ چرا عکس از رخ ندارم کامل
یه دونه کلا دارم اونم نیم رخه :/
گفتم به بیتا هم گالریم بیشتر از خودم از ماشین پر عکسه :/

ای بابا

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Prometheus - 18-01-2026

(18-01-2026، 22:15)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 22:13)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد میگن فیلم ترکی خوب نیست (=

باز اونا بعد اینکه فهمیدن فامیل همن دیگه با هم کاری ندارن
اینا علی رغم فهمیدن رابطه عمه بردارزاده ای ؛ باز هم با هم ور میرفتن ((((((:

حتی تو پو.رن هابم قبلش یه step میذاشتن ((((((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mohlek - 18-01-2026

(18-01-2026، 22:17)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 22:15)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز اونا بعد اینکه فهمیدن فامیل همن دیگه با هم کاری ندارن
اینا علی رغم فهمیدن رابطه عمه بردارزاده ای ؛ باز هم با هم ور میرفتن ((((((:

حتی تو پو.رن هابم قبلش یه step میذاشتن ((((((:
ریدم

(18-01-2026، 22:12)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 22:11)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله بله بله

استارتاپ
اسم سریاله

۱۶ قسمته؟
بدون سانSورش رو نمیدونی کجا پیدا کنم؟