انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ (/showthread.php?tid=301539)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mohlek - 18-01-2026

الان شقایق میاد میگه ولی جسی خیلی مظلومه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 18-01-2026

(18-01-2026، 22:16)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 22:15)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای فیلم موردعلاقه بچگیمممم
خدشه دار کرد روحمو باحرفشTelegh_01

کاش دیگه تهش حرفی نزنهTelegh_01

حالا من ی چی گفتم انقد بازش نکن Telegh_39Telegh_01

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - سهَ‌ند - 18-01-2026

نقل قول: ?‌ تنها فردی که میتونه شعار«زن، زندگی، آزادی» سر بده  پیامبر اسلام «محمدِامین»ــه که با بعثتش دیگر دختری زنده به گور نشد!

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - BIG-DARK - 18-01-2026

(18-01-2026، 22:15)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 22:12)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پول ۹۰ درصد راهه
اینا که میگین ۱۰ درصدشه

ببین از زبون یکی ک هشت سال از خودت بزرگتره بشنو
بیشترین حد ضریب هوشی خودتو تو مسائل عاطفی اجتماعی و روابط، کمترین حدِ ی دختر بدون

ی دختر توانایی اینو داره یجوری ب خاک سیاه بنشونتت ک پول آخرید دغدغه زندگیت بشه

صحبت کردم یبار توی گ‌‌.ا بنظرم بودی
اره دختر بدجور میتونه زمین بزنه ادمو
تجربش کردم خیلی درد کشیدم پاش
هنوزم که هنوزه فکرمو ذکرم اونه
شاید یه دلیلی از کارمم بخاطر همینه بتونم فراموش کنم گذشته رو

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - ραтяιcια - 18-01-2026

(18-01-2026، 22:18)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 22:16)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاش دیگه تهش حرفی نزنهTelegh_01

حالا من ی چی گفتم انقد بازش نکن Telegh_39Telegh_01

آموزنده بودTelegh_01

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mohlek - 18-01-2026

(18-01-2026، 22:19)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ?‌ تنها فردی که میتونه شعار«زن، زندگی، آزادی» سر بده  پیامبر اسلام «محمدِامین»ــه که با بعثتش دیگر دختری زنده به گور نشد!
سهند بسه Telegh_01

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - shghyegh - 18-01-2026

(18-01-2026، 22:15)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 22:11)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب الان بنظرم بجا زن برو تو کار رفیق
ن اینکه با رفیقات مث زنت رفتار کنیا منظورم اینه ک
خودت بگیر منظورمو دیگه

من بیشتر سرم تو کارمو زندگیمه
ادمای زیادی دورم نیستن که بخوام رفیق پیدا کنم
من یه رفیق داشتم پسرعموم اونم ازدواج کرده رابطمون خیلی سرد شده

رفیق خیلی حال میدهههه
من ی بار تو برف بازی خیلی رندم رفیق پیدا کردم
اسمش کیمیا بود

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - BIG-DARK - 18-01-2026

(18-01-2026، 22:17)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 22:16)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا دروغ چرا عکس از رخ ندارم کامل
یه دونه کلا دارم اونم نیم رخه :/
گفتم به بیتا هم گالریم بیشتر از خودم از ماشین پر عکسه :/

ای بابا

اره خلاصه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Đęąđ.ğïřł - 18-01-2026

(18-01-2026، 22:18)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان شقایق میاد میگه ولی جسی خیلی مظلومه

p336 بچممم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mutemit - 18-01-2026

(18-01-2026، 22:14)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 22:11)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سعی کن اول علاقه اتو پیدا کنی(توی یک کار یا رشته)
طبق علاقت جلو بری که برات سخت نشه.

در کنارش سعی کن زن هارو بشناسی، نه اینکه دنبالشون باشی
کم کم زندگیت درست میشه
علاقه که نمیدونم بلاتکلیفم بین درس و زندگی
نمیدونم درسمو ادامه بدم یا یه کار پیدا کنمو ..
از طرفی وابستگی به گوشی یجورایی یه قسمت از زندگیمو فلج کرده
نمیدونم چجور کنار بذارمش و یه راهنما میخوام که چجور هدفمو پیدا کنم

حقیقت ادمی نیستم که دنبال زنا و دخترا باشم ادم پررویی نیستم

اگه دوست داشتی، پ.خ ازم بپرس