RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 286 - امیرحسین - 22-03-2016
(22-03-2016، 11:06)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Tof to in zndgi :|
نو همش نا امید بود بودی :/
+من و مستمو دیوانه مارا ک برد خانه (:
RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 286 - bOoOoOy - 22-03-2016
(22-03-2016، 11:06)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
علی یادت نیس پسر :vvvvv
I'm MISTER
:vvv
تو روحت چگده درگیر بودیم :/
ک* مشنگ بودیم ؟
Ee chtori..?
:|
Yadte chqd dava mikrdim ._.
To hmishe b mn hsodi mikrdi .___.
Hme dokhdaraye anjomne ba mn dis bodn :V
Xkhol bodma ._.
Aln ch khobe tnha ^___^
(22-03-2016، 11:08)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-03-2016، 11:07)ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-03-2016، 11:06)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-03-2016، 11:05)ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-03-2016، 11:04)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یکـی دگ دآرع جـامو میـگیره شبیـه منـه وَـلی من نیسم ..
مثـه سآیـس همه جـا دنبـاله من میـآد :|
روحته :|
(22-03-2016، 11:04)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:| hichi
اوکی حله :|
میـدونم ._.*
خو بگو روحم داره دنبالم میاد :| اینهمه حاشیه نمیخواس ک :/
ت چیکـار دآری :|
زدبـازی خونـده اینو ..
وا .. -.-
on dg zed bazi ni
Esmesh bozorge -.-
(22-03-2016، 11:09)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-03-2016، 11:06)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
I'm MISTER
ک* مشنگ بودیم ؟
Ee chtori..?
Xkhol bodma ._.
Aln ch khobe tnha ^___^
حسودی ؟ خداییش با این مخالف بودم ..
من ازین ناراحت بودم ک همشون چ راحت گولتو میخوردن :/
RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 286 - ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ - 22-03-2016
(22-03-2016، 11:08)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-03-2016، 11:07)ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-03-2016، 11:06)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-03-2016، 11:05)ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-03-2016، 11:04)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یکـی دگ دآرع جـامو میـگیره شبیـه منـه وَـلی من نیسم ..
مثـه سآیـس همه جـا دنبـاله من میـآد :|
(22-03-2016، 11:04)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:| hichi
میـدونم ._.*
زدبـازی خونـده اینو ..
وا .. -.-
جنبه نقد نداریااااا :|
کی؟!
وارنا
ولی بیچاره ها چ ساده بودن اون پارمیدا ک نا امید شده بود از زندگی باز یکم بام میحرفید اروم میشد..
تو خر اونارو میکشتی من زنده میکردم ت روحت :v
(22-03-2016، 11:10)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-03-2016، 11:09)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
I'm MISTER
ک* مشنگ بودیم ؟
Ee chtori..?
Xkhol bodma ._.
Aln ch khobe tnha ^___^
:||| mn mardomi bodm
Dg injori nism bw
:| mibini k dota dokhdr aln hasn
On moqe bod dotashono mokh mikrdm :||||
Estedade khasi darm.. ._.
(22-03-2016، 11:11)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ولی بیچاره ها چ ساده بودن اون پارمیدا ک نا امید شده بود از زندگی باز یکم بام میحرفید اروم میشد..
Khkh dhnto :V
bd bkht chqd asheq shode bod ._.
RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 286 - _Lσѕт_ - 22-03-2016
سوختـم سوختـم من از غـم دل او پـی یـار دیگـری بود -.-
(22-03-2016، 11:11)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-03-2016، 11:10)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
I'm MISTER
ک* مشنگ بودیم ؟
Ee chtori..?
Xkhol bodma ._.
Aln ch khobe tnha ^___^
:||| mn mardomi bodm
Dg injori nism bw
:| mibini k dota dokhdr aln hasn
On moqe bod dotashono mokh mikrdm :||||
Estedade khasi darm.. ._.
(22-03-2016، 11:11)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Khkh dhnto :V
bd bkht chqd asheq shode bod ._.
استعداد؟ عجب.. حوصله داری..
مخه همه رو میزدی ک هیچ باهمشون عشق بازی میکردی هیچ دوتا اکانت داشتی تازه اونام بالای هزار ارسال داشت:v
(22-03-2016، 11:13)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سوختـم سوختـم من از غـم دل او پـی یـار دیگـری بود -.-
:| jenset nab bodeha
RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 286 - _Lσѕт_ - 22-03-2016
I'm MISTER
ک* مشنگ بودیم ؟
Ee chtori..?
Xkhol bodma ._.
Aln ch khobe tnha ^___^
میـدونم ._.*
زدبـازی خونـده اینو ..
وا .. -.-
on dg zed bazi ni
Esmesh bozorge -.-
میـدونم .-.*
ولی هنـو ب زدبـازی معـروفه عیزم :|
|