انجمن های تخصصی  فلش خور
- گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰ (/showthread.php?tid=266222)

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰ - _ liyana _ - 02-07-2017

(02-07-2017، 21:38).Impassive. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2017، 21:36)_ liyana _ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2017، 21:35)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2017، 21:33)_ liyana _ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2017، 21:31).Impassive. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو همون دختری به اسم لیانا هستی؟

نه .. دختری به اسم لیانا کیه ؟ + جواب سلام واجبه .. اینو وقتی پنج سالم بود یاد گرفتم !

اول از همه اینجا یاد میگیری ک همه گٌرگَن ‎(:‎

آره .. درسته .

(02-07-2017، 21:35).Impassive. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2017، 21:33)_ liyana _ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2017، 21:31).Impassive. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو همون دختری به اسم لیانا هستی؟

نه .. دختری به اسم لیانا کیه ؟ + جواب سلام واجبه .. اینو وقتی پنج سالم بود یاد گرفتم !

هیچی وللش...

من یادگرفتنیهام یادم رفته -__-

علیک سلام...اینو ب خاطر شما گفتم وگرنه من ن سلام میدم ن ج سلام
خوبی؟اصل؟

لیانا ۱۷ ته 
اصل ؟

مُحَدِثِ
۱۵
تبریز
+
هیچوقت شهرتو مخفف نکن...گرگای اینجا ب بدترین شکل زهرمارت میکنن
-__-

چرا ؟ + خوشبختم .

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰ - ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ - 02-07-2017

(02-07-2017، 21:29)_ liyana _ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام .

سلام ملکم (:

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰ - ÆMÆշЇÑζ - 02-07-2017

(02-07-2017، 21:38)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاج کوروش الان با کامپیوتری؟ D:

خخخ نه داداش...

فردا پس فردا ردیفه ‎;D

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰ - [ SouL ] - 02-07-2017

(02-07-2017، 21:40)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مٌدثه اسکی میری طرف رو هم نقل قول برن  D:

مرسی ...!!

مدثه ن محدثه...درس بنویس من رو اسمم حساسم -__-

اسکی نمیرم اسکی هم برم ی جای خوب رو انتخاب میکنم

لازم دیدم رپلای کردم -__-

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰ - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 02-07-2017

(02-07-2017، 21:42)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2017، 21:38)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخ نه داداش...

فردا پس فردا ردیفه ‎;D
برا شل شاک نمیگم !
میخواستم بیام آهنگاتو گوش کنم :|

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰ - [ SouL ] - 02-07-2017

(02-07-2017، 21:40)_ liyana _ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2017، 21:38).Impassive. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2017، 21:36)_ liyana _ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2017، 21:35)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اول از همه اینجا یاد میگیری ک همه گٌرگَن ‎(:‎

آره .. درسته .

(02-07-2017، 21:35).Impassive. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی وللش...

من یادگرفتنیهام یادم رفته -__-

علیک سلام...اینو ب خاطر شما گفتم وگرنه من ن سلام میدم ن ج سلام
خوبی؟اصل؟

لیانا ۱۷ ته 
اصل ؟

مُحَدِثِ
۱۵
تبریز
+
هیچوقت شهرتو مخفف نکن...گرگای اینجا ب بدترین شکل زهرمارت میکنن
-__-

چرا ؟ + خوشبختم .

تجربه میگوید
+
Me 2

(02-07-2017، 21:42).Impassive. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2017، 21:40)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مٌدثه اسکی میری طرف رو هم نقل قول برن  D:

مرسی ...!!

مدثه ن محدثه...درس بنویس من رو اسمم حساسم -__-

اسکی نمیرم اسکی هم برم ی جای خوب رو انتخاب میکنم

لازم دیدم رپلای کردم -__-
شٌما ببخش..!!

زنده باد اشتباه خوب تو ‎=D

دقیقا دوتا پست پیش من این حرفو زدم :|

اسکی رفتن بدون تگ کردن حرام است..!!

با تشکر..!!

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰ - _ liyana _ - 02-07-2017

باشع : )

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰ - ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ - 02-07-2017

(02-07-2017، 21:40).Impassive. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2017، 21:37)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2017، 21:29).Impassive. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2017، 21:24)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2017، 21:22).Impassive. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اِلی بِحَرف کِسِل شُدَم  -__-

چه بگویم برایت ._.

سر دردی داریم بس ناجوانمردانه که ما را از خواندنِ کتاب انداخت .___.

هرچی دلت خواست فقط روزه سکوت نگیر...

مسکن بخور دوباره بچسب ب کتاب -__-

اسمم سایلِنسه چیکار کنم .__.

نمیشه .-.

دلم یه حرکت جنجالی میخواد .__.

خو منم بی عاطفم ولی سرشار از عاطفم -__-
میشه-__-

حرکت جنجآلی سراغ ندارم -__-

من تازه اینجا خیلی حرف میزنم .___.
نمیشه دیگه ._.

تابستان خود را چگونه میگذرانید ؟
:|

(02-07-2017، 21:42)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2017، 21:42)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخ نه داداش...

فردا پس فردا ردیفه ‎;D
برا شل شاک نمیگم !
میخواستم بیام آهنگاتو گوش کنم :|

یادت میاد اون دفه باختی ‎^▽^‎

اسم بده البوم تحویل بگیر...

پلی لیست خودمو میخوای بفرستم برات...