انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ (/showthread.php?tid=285877)

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - red_Queen - 05-06-2020

(05-06-2020، 22:28)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امان از فضای مجازی
خسوف کجاس پ ؟

با چشم به راحتی قابل دیدن نیس

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 05-06-2020

(05-06-2020، 22:33)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2020، 22:29)♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2020، 19:57)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2020، 18:44)♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2020، 17:49)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چاکر شوما Big Grin
نچ نچ بازم گوش نکردی که
چه خبرا؟
من بیشتر
در اسرع وقت چشم
درگیر امتحانامم از تو چ خبر؟
امیدوارم
منم همینطور کاش تموم میشد

مطمئن باش
برا تو ک آنلاینه دردت چیه دیگه؟ -ــــــــــــــ-
ای امان اماااان
وقت کم میدن بهمون به طوریکه نمیشه تقلب کرد
جعفر Big Grin
خیلی وقت بود بهت نگفته بودم

از کی شروع شده؟

اولین بار فک کنم بهت گفتم ممد سیرابی Telegh_06 یاد اون روزا افتادم!

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - _ƇRAƵƳ_ - 05-06-2020

(05-06-2020، 22:43)♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2020، 22:33)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2020، 22:29)♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2020، 19:57)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2020، 18:44)♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بیشتر
در اسرع وقت چشم
درگیر امتحانامم از تو چ خبر؟
امیدوارم

مطمئن باش
ای امان اماااان
جعفر Big Grin

از کی شروع شده؟

اولین بار فک کنم بهت گفتم ممد سیرابی Telegh_06  یاد اون روزا افتادم!
از10 Confused تااخر خرداد
اره یادش بخیر منم گفتم جعفرقووولیی
اون یکی زهرا و یاجده نیستن چرا؟؟
از زهرا خبر نداری؟

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 05-06-2020

(05-06-2020، 22:46)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2020، 22:43)♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیدوارم

مطمئن باش
ای امان اماااان
جعفر Big Grin

از کی شروع شده؟

از10 Confused  تااخر خرداد
از زهرا خبر نداری؟

برا ما هم تا همون آخر خردادِ
دیگه چیا می گفتیم؟ زیاد یادم نی آخه
راجب ساجده ک حرف زدیم ی بار خ بی معرفته ازشم یکی دوساله خبر ندارم .
زهرا هم هست فک کنم . ی چن روزیه باهاش حرف نزدم

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - لــــــــــⓘلی - 05-06-2020

(05-06-2020، 22:39)red_Queen نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2020، 22:28)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امان از فضای مجازی
خسوف کجاس پ ؟

ینی هس نفسی؟

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - red_Queen - 05-06-2020

(05-06-2020، 23:04)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2020، 22:39)red_Queen نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امان از فضای مجازی
خسوف کجاس پ ؟

ینی هس نفسی؟

اره عزیز
ولی با تلسکوپ بهتر دیده میشه

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - سهَ‌ند - 05-06-2020

SABER در حال حاضر هیچ دوستی ندارد. Telegh_49

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - ابراهیم هادی - 06-06-2020

(05-06-2020، 23:23)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

SABER در حال حاضر هیچ دوستی ندارد.  Telegh_49

این جا برای از تو سرودن هوا کم است یعنی چه؟

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - _ƇRAƵƳ_ - 06-06-2020

(05-06-2020، 22:57)♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2020، 22:46)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مطمئن باش
ای امان اماااان
جعفر Big Grin

از کی شروع شده؟

از10 Confused  تااخر خرداد
از زهرا خبر نداری؟

برا ما هم تا همون آخر خردادِ
دیگه چیا می گفتیم؟ زیاد یادم نی آخه
راجب ساجده ک حرف زدیم ی بار خ بی معرفته ازشم یکی دوساله خبر ندارم .
زهرا هم هست فک کنم . ی چن روزیه باهاش حرف نزدم
پیروز باشی
خسته نباشی دلاور از همه چی
اره ه شماره ازش گرفته بودم ولی برا مامانشه یه بار پیام دادم گفت شما کی هستید منم نمیدونستم که چه اسمی رو بگم که تو دوستاش هست دیگه بیخیالش شدم
هست؟چرا نمیبینمش:/

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 06-06-2020

سلام.
ما در روز دوم قرنطینه هستیم.
فردا دیگه میایم بیرون.
البته پرواز به سمت امریکام دوشنبه هستش.
ما باید بریم خونه ی دوستم حامد.
یه شعرم سرودم:
من اگر اینگلیسم به توچه.
این برای کسی نبود.

خب پیام بفرستین.
ولی سوالی نه.