انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ (/showthread.php?tid=293523)

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ - _sehun_ - 03-02-2021

(03-02-2021، 10:41)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"*Aɴѕel*"

دور گریه هات بگردم ^^
هیممم خدانکنه (:

(03-02-2021، 10:40)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿
مامانیی(:
جیمیناا چطور بیخیال هیترا شدی؟

دخدری (:
عا هرچی گفتن جوابشونو نده همین :/Telegh_01

باش اوکی ولی من گاوم نمیتونم پیام اون یارو رو خوندی؟

(03-02-2021، 10:44)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 10:35)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم..
آره
بیشعورا
گف چی؟کدومشون گفف؟جرشش بدمم

الان من میگم ب بی تی اس چی گفتم؟//:
هر چی باشیم نباید هیچی بگی به هیچ گروهی وگرنه میشی کی پاپر نما این حرفتم هیت بود

چرا فرزندم چی شده؟//:

من گفتم مشکلی با اکسو ندارم حتی بیوگرافی سهون هم نوشتم و فن بلک پینک هم هستم اهنگاشونم گوش میدم مشکلی هم ندارم مگر اینکه بخوان با بی تی اس کل بندازن اتفاقا اهنگای همشونم قشنگه همشونم خوب میرقصن ولی من مشکلم با هیتراست با هیچ خواننده و گروهی هم مشکلی ندارم بجز تتلو یسری از طرفدارا همچین فاز برشون میداره که ادم مجبور میشه یه دونه محکم بزنه تو دهنشون اگه یه روز کسی رو هم ببینم که داره به اکسو هیت میده با اونم برخورد میکنم فقط یه هشدار بود به هینرای کیپاپ مخصوصا BTS

خب منم از تتلو واقعا بدم میاد فقط
ولی دیگه من ک چیزی ب هیچ گروهی نگفتم خودم آرمیم طرفدار ماماموم /:

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ - ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ - 03-02-2021

(03-02-2021، 7:33)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 22:41)leιтo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Oh sorry /:
ب پای هم فسیل شین4fvf
ok
مچکر عشقم.-.

(03-02-2021، 0:05)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

‌‌
کاش می‌شد حس تو بغل مادر بودن رو save کنیم هرجای زندگی که کم آوردیم ازش استفاده کنیم ♥️

#مادر

شاید باورت نشه اما من مامانمو با هزار بدبختی بغل کردم خیلی وقت پیش.-.

ژان چرا خیلی وقت پیش؟!

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ - لــــــــــⓘلی - 03-02-2021

(03-02-2021، 10:44)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 10:41)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"*Aɴѕel*"

دور گریه هات بگردم ^^
هیممم خدانکنه (:

دخدری (:
عا هرچی گفتن جوابشونو نده همین :/Telegh_01

هی دوراز جون :/
ن چی بود ؟

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ - DarkLight - 03-02-2021

(03-02-2021، 0:24)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 0:18)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیل کیوت بودن نمیشد طرفدارشون نشم
:) تنکس
راستش من توسط یه نفر آرمی شدم
ینی اکسو و بلک پینک و توایس و... نمیشناختم بی تی اسم اصلا اسمشو نشنیده بودم بعد اول با بی تی اس آشنا شدم و فنش شدم
بعدش بلک پینک و اکسو و....
یعنی احتمالش وجود داره که کسی که منو آرمی کرد اگه اکسوال بود منو اکسو فن میکرد...اما الان امکان نداره آرمی نباشم و چیزی جز آرمی باشم

^^

ارمی بودن خیلی خاصه
منم داشتم به تیلور واسه یکی از این مراسما رای میدادم که بی تی اسم واسه چند تا جایزه نامزد شده بود اونم با اهنگon
قبلا هم تیلور باهاشون عکس گرفته بود
رفتم اسپاتیفای اولین اهنگشون که your eyes tellبود رو پلی کردم خیلی خوشم اومد
بعدشم ام وی on رو نگاه کردم دیدم که خیلی باحالن
وقتی گفتم ارمی شدم همه میگفتن این گروه زیاد استعداد ندارن اما فهمیدم که فن بهترین گروه دنیا شدم

@"ѕєнυη"
ضریب هوشیت از بقیه بیشتر باشه نمیتونی درست زندگی کنی

(03-02-2021، 10:52)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 0:24)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستش من توسط یه نفر آرمی شدم
ینی اکسو و بلک پینک و توایس و... نمیشناختم بی تی اسم اصلا اسمشو نشنیده بودم بعد اول با بی تی اس آشنا شدم و فنش شدم
بعدش بلک پینک و اکسو و....
یعنی احتمالش وجود داره که کسی که منو آرمی کرد اگه اکسوال بود منو اکسو فن میکرد...اما الان امکان نداره آرمی نباشم و چیزی جز آرمی باشم

^^

ارمی بودن خیلی خاصه
منم داشتم به تیلور واسه یکی از این مراسما رای میدادم که بی تی اسم واسه چند تا جایزه نامزد شده بود اونم با اهنگon
وقتی گفتم ارمی شدم همه میگفتن این گروه زیاد استعداد ندارن اما فهمیدم که فن بهترین گروه دنیا شدم

"ѕєнυη"

آره واقعا سختهه....

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ - DarkLight - 03-02-2021

(03-02-2021، 10:58)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 10:52)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارمی بودن خیلی خاصه

@"ѕєнυη"

اره افرادی که ایکیو بالای 130 دارن معمولا از نظر سن از بقیه زود تر میمیرن و معمولا افسردگی میگیرن زندگی خانوادگی خوبی ندارن و خیلی تنهان شاید هوش زیاد یه عذاب باشه نه نعمت

هیچکی حرفامو نمیفهمه صد بار تا الان واسشون توضیح میدم هیچی

(03-02-2021، 10:59)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارمی بودن خیلی خاصه

"ѕєнυη"

آره واقعا سختهه....

این روزا خیلی اهنگ اکسو گوش میدم

(03-02-2021، 10:49)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 10:44)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی دوراز جون :/
ن چی بود ؟

خو نیستم؟//:
ولش.......

(03-02-2021، 10:59)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 10:58)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره افرادی که ایکیو بالای 130 دارن معمولا از نظر سن از بقیه زود تر میمیرن و معمولا افسردگی میگیرن زندگی خانوادگی خوبی ندارن و خیلی تنهان شاید هوش زیاد یه عذاب باشه نه نعمت

هیچکی حرفامو نمیفهمه صد بار تا الان واسشون توضیح میدم هیچی

(03-02-2021، 10:59)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره واقعا سختهه....

این روزا خیلی اهنگ اکسو گوش میدم

خیلیم خوب
آهنگ ماما رو گوش کردی؟
خیلی پر معنیه

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ - _ƇRAƵƳ_ - 03-02-2021

38 ...

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 03-02-2021

(03-02-2021، 10:35)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 23:20)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از همشون متنفرم...
خبر داری دو تا کاربر جدید ضد کی پاپن؟!
میگن بی تی اس و اکسو و بلک پینکو از فلشخور بندازیم بیرون :/
انگار اینجا ارث باباشونه :/
یکیم به جیمینا توهین کرد :/
همشونو به دل گرفتم :/

عا کی هست؟؟

منم..
آره
بیشعورا
گف چی؟کدومشون گفف؟جرشش بدمم

(03-02-2021، 10:31)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیشه توش ثبت نام کرد همه رو پر میکنم میگه لطفا همه رو پر کنید

شما برا این که خودتونو بکشین بالا
دارین سعی میکنین ما رو بکشین پایین
عین استقلال بی تی اس تکه و اول بقیه میتونن در کنارش فعالیت کنن ولی اگه بخوان یه ذره راه ما رو کج کنن ما میخوریمشون وگرنه میتونن کنار ما فعالیت و فیت های خودشونو داشته باشن

الان من میگم ب بی تی اس چی گفتم؟//:
هر چی باشیم نباید هیچی بگی به هیچ گروهی وگرنه میشی کی پاپر نما این حرفتم هیت بود

(03-02-2021، 0:00)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Han این اهنگت قلبمو سوراخ سوراخ میکنه

@"ѕєнυη"
دارم نگران خودم میشم:/

چرا فرزندم چی شده؟//:
واقعا بی شعورن
گفت: یارو میگه وای جیمین تو وان داشت آهنگ میخوند دلم ضعف رفت
آخه من به این جلبک مغز چی بگم؟ اینا با حق حرف نمیزنن"

شبیه این گفت مدرکم دارم و اینکه جیمینا این جمله ای که مسخره کردو گفته :/