انجمن های تخصصی  فلش خور
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> (/showthread.php?tid=60083)

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - *βeС-МoЯЯiGαƝ* - 21-09-2013

(21-09-2013، 20:34)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: لطف میکنی واقعا <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 28 <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 28
چشم بهم بزنی 28 مهر شده.

روز آزادی من از دست تو Angel

جشن میگیرم Angel

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - ^ali^ - 21-09-2013

(21-09-2013، 20:34)❤ xgirl❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی هم به ما سلام کنه خوبه اولش گفتم سلام اقا فرید و سلام داداش علی

سلام به تو خوبی تو من 300 بار بهت در روز سلام می فرستم بابا Sad

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - dangercty - 21-09-2013

(21-09-2013، 20:34)^ali^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 20:33)dangercty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 20:31)^ali^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همگی سلام می میرید جواب بدید AngryAngry

سلام
من که تاحالا هرچی سلام دیدم جواب دادم کهcrying

ممنون شما خوبی ؟!Blush

نهههههههههههههههcrying
پس فردا اعدامم میکننcrying

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - T A R A - 21-09-2013

(21-09-2013، 20:33)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: بِدونِ تو که نِمیشه ... <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 28
عزیزمی!

میدونَم ..kaffe2

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - FARID.SHOMPET - 21-09-2013

نقل قول: یکی هم به ما سلام کنه خوبه اولش گفتم سلام اقا فرید و سلام داداش علی

چند بار میگی !؟ برات سپاس زدم همون بار نخست.

نقل قول: فَرید این بِسیآر خَشَنگ بید .. <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 28

شِعر هآیِ رآک رو میگَم.. :|

اَوَلیش تآزه دآن شُد اَوَلیشو خِیلی دوست میدآرَم ^__^
قاصدک!؟

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - Mason - 21-09-2013

یه دیقه رفتم ..
سلام دوباره ..

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - ЯØறдητ!c✘ G!гL - 21-09-2013

(21-09-2013، 20:33)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 20:29)ساحره ............شیطون1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کار خوبی نیست صادخ
شیوا نفسم کوجایی؟
بهش گفته بودم بره من خودم نمیمونم!!
گفته بودم بره نابود میشم!!
میخوام خودمو به گند بکشم!!

غلت میکنی
همین که من اینجوریم بسه
خودم آدمت میکنم برا حرفای گنده میزنه.Angry

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - ^ali^ - 21-09-2013

(21-09-2013، 20:36)dangercty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 20:34)^ali^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 20:33)dangercty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 20:31)^ali^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
من که تاحالا هرچی سلام دیدم جواب دادم کهcrying

ممنون شما خوبی ؟!Blush

نهههههههههههههههcrying
پس فردا اعدامم میکننcrying

چی ؟! Huh اعدام کی مدیرای سایت یا کار بر ویژه Dodgy

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - T A R A - 21-09-2013

آرِع قآصِدَک ..Angel

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - *βeС-МoЯЯiGαƝ* - 21-09-2013

(21-09-2013، 20:35)^ali^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 20:34)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه اوه سلام :/
حالا باشه من که نگفتم بمیرید خدا نکرده گفت آیا می میرید یا نه ؟!TongueTongueHeart شما خوبی ؟!

ممنون :|

شما خوبی؟