![]() |
سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- موضوع: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... (/showthread.php?tid=61907) |
RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - eshgeabady - 15-03-2016 داشی فدااااااااااااااات RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - atrina81 - 28-04-2016 فرشاد پیکسل اهنگ هیس دیگه نمیدونم خوابم یا بیدارم چرا از عکسات چشم بر نمیدارم آخه مگه دل نداری ببین چه حالیم مگه نگفتی که تنهات نمیذارم میگن دیوونم میگه طاقت نمیارم آره میدونم بهت وابستگی دارم واسه یه بار شده حرفامو گوش کن همه چی تموم شده منو فراموش کن خندم میگیره فک کنم بازم کنارمی خندم میگیره به اینکه میگی به یادمی خیلی ازت ضربه خوردم ولی به همه میگم قشنگترین اشتباهمی اخماتو وا کن ناراحت نبینمت چون وقتی با من بودی من اینجوری ندیدمت دقدقم خوشبختیت بود نمیدونستم باید نگران باشم که یه وقت از دستم نگیرنت مگه من گفتم بری که خودم برگردونمت نشد رفیقات یه بار به اشکام نخندوننت اینارو میبینمو چشمامو نمیبندم دیگه به خنده دار ترین چیزا نمیخندم باورم نمیشد که تو بریو دل بشکنی آخه سخته از یه عروسکم دل بکنی وقتی عادت کنی یه روز بره میمیری تو خیلی سخته دوست داشته باشیش تو فکرش نری دیوونه میشی هر جا بری جلو چشمت میاد دیدی یه وقتا چقد دلت گریه میخواد به خودت میگی ای کاش تو هم یکی داشتی اما فقط تو میمونیو دیوونگیات وقتی خاطره هایه گذشته میاد یادت خودتو خفه میکنی به خودت میگی ساکت هیس حق نداری یه وقت گریه کنی این رسمه روزگاره مقصر دله تو نیست تکست آهنگ هیس فرشاد پیکسل نمیدونم چی سرمون اومد که از هم بدمون اومد از هر چی که ترسیدیم آخر سرمون اومد نمیدونم چی سرمون اومد که از هم بدمون اومد از هر چی که ترسیدیم سرمون اومد همه خوشیا بعد تو عذاب میشد چه جشنه تولدایی که بی تو خراب میشد همه حواسشون به منه تا من شمعامو فوت کنمو من فکرم اینه چرا باید نباشی تو ظاهرا خوشحالم همه میگن که میخنده آخه از درده دلم کسی چه میفهمه جاش خالیه اونکه به همه گفتم نمیره دلم نمیخواد تو تولدم بغضم بگیره کنارم جایه توئه باید میومدی الان شعر تولدت مبارکو تو میخوندی برام چیه نکنه زیاده توقعم داد میزنم لعنت به شبه تولدم ای کاش یکی فراموش کردنو یادم بده آخه مگه میشه خنده هات از یادم بره مگه گناه من چی بود به جز یه اشتباه تو منو نخواستی من زندگیمو دادم بهت RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - ຖēŞค๑໓ - 06-05-2016 چند مرده حلاجی داوش؟ یه مرده چند وقته علافی داوش؟ یه قرنه بچه کدوم خیابونی؟ پیروزی وضع زور و بازوت چیه؟ پیزوری اهل دود و دم که نیستی؟ اووه تا دلت بخواد میشه دیگه نکشی؟ میکشم تا چشت دراد خب بگو چیکاره ای؟ خیابون گرد ( خیلی خستم2 از پوریا پوتک ) RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - serpent - 06-05-2016 منو تو و یه خونه … تو و منه دیوونه
یه عالم … روزای عاشقونه
یه قدمو دو قدم … کنار تو اومدم
چشای تو … مثه یه آسمونه
بدونه تو … دل من یه دله پریشونه
… یه نفس و دو نفس … بین ماها فاصلست باتو عاشقی … همیشه سادست
کی میتونه یه ذره … دل تو رو ببره
غم و غصه … دیگه با ما قهره
دل ما عاشق ترین …عاشقای این شهره
RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - دخی فوتبالی - 06-05-2016 اهنگ given up از linkin park بهترین اهنگ راکی که شنیدم بود و bleed out RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - ☮ VENOM VΛDΞR ☮ - 06-05-2016 Die by my hand I creep across the land Killing frist born man یا So cloes no matter how far Couldn't be much more frome the heart Forever chrust who we areee And nothing else matter یا Furtune fame Mirror vain Gone insense But ther memory remains یا Lay biside me tell what ive done The door is locked like your eye But now i see the sun yes now seee theee sunn Whata felse what know turn the pages turn the stone Bihinde the door shouldopen it for youu Whata flse whata know so sick an tired i stand alone Could you be there becaes i one who wait for youu So i take this key and i bary it in youu Becaus you unforgiven too Never free Never me Becaus you unforgiven too RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - دریای بی موج - 06-05-2016 علی بابا رو عشقه همه ی اهنگاش گلهای رز سرخ ک ی دسته شده RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - GanGester - 07-05-2016 سلام! :cool: سوار سرنوشتم کجا؟ نمیدونم یه جا ، نمیمونم یه باک پر دارم یه راه که پرپیچه تموم لحظه هام دنبال اکسیژن و جای آزاد... RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - ωøŁƒ - 25-05-2016 وقتی نگه روشـــــــــــــــنت ! حالا غریبـــــــــــــــه با نگام ... دیگه نه اســــــــــمت یادمه !؟ نه دیگه عشقت رو میخوام ... ! RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - Two_Face - 27-05-2016 تکست نیس : گوشم گوش میده به آهنگی ک به واقعیت و زندگی و حرف های مردم نزدیک تر باشه گوش میدم سبک : رپ تکست نیس : گوشم گوش میده به آهنگی ک به واقعیت و زندگی و حرف های مردم نزدیک تر باشه گوش میدم سبک : رپ |