انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ (/showthread.php?tid=301539)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - shghyegh - 18-01-2026

(18-01-2026، 22:24)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مردی همرو جمع کرد برد اونور دیوار
نیم متر دختر شمشیر کرد تو نافش اینو کشت ((:
این از بر تخت نشستن برن استارک بدتر بود بنظرم

قدرت نیم وجبی ها:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - B I N A M - 18-01-2026

بگییییییی من خاااااااا

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mohlek - 18-01-2026

(18-01-2026، 22:24)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 22:18)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان شقایق میاد میگه ولی جسی خیلی مظلومه

بریکینگ بد؟

بلههه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - سهَ‌ند - 18-01-2026

(18-01-2026، 22:23)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 22:21)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شام‌خوردم . چند وقتی خوب مارو *ایید جمهوری اسلامی ‌. اب انار بخورم تنگ شه ((: 
اینجا که از روزای عادی شلوغ تره . عادیه عادیه . مردمه بی نمک
شمالیا راسته میگن بی غیرتن؟
البته دوراز جون شمالیا جمعbathtime

نه فقط رشتیا

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 18-01-2026

(18-01-2026، 22:23)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 22:22)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارگرینا ک اصن رسمشونم بود حتی
جان اسنو یکم دودل شد فقط یکم
اون قضیه لنسترهام واقن حاجی فقط خودشه
فقططط خودشونن
ینیا اصن!"."

برا همبن اخر سر کشتش (=

ینیا اصن چی عارفه
وات د فاک ایز دت؟
هعی همسایه
متاسفانه عرف نیس اگه بیشتر از این علاقه نشون بدم
ولیاااا واااقن×.×

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - BIG-DARK - 18-01-2026

(18-01-2026، 22:21)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 22:18)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۱۶ قسمته؟
بدون سانSورش رو نمیدونی کجا پیدا کنم؟

نمی‌دونم ولی کلا سریالش صحنه خاصی نداره، با سانSور و بدون سانSورش یکیه

پس از همون مایکت میبینم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - shghyegh - 18-01-2026

(18-01-2026، 22:24)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 22:21)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها تاییده
صدا و سیما بهش حمله سایبری شد

چرا تو گوگل خبری نیست

حاجی مثکه بود

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - امیر2 - 18-01-2026

(18-01-2026، 22:24)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 22:21)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب پس فککنم دلت زن به معنای ازدواج نخواد  6
برو واکسنتو بزن، ترجیحا نه ظرفیتیش رو
بعد برو ببین کی آپشنشو داره باهاش احساسات قدیمیتو دور بریزی  Telegh_01

صحنه های عاشقانه میبینم گذشته داغ می‌ذاره جا برام یاد خودم میوفتم
انگار که بخوام با یه رابطه جدید انتقام از گذشتم بگیرم
یه همچین حس و حالی
دلم میخواد این حس نبودن و نداشتنشو سرکوب کنم ولی نمیتونم
انگار که عادت شده باشه ولی عادت نشده چون دائما ‌دلم تنگه براش

امیدوارم زودتر بهتر شی
ولی تنها چیزی ک میتونه خوبت کنه زمانه نه چیز دیگه ای
و در هر صورت سرکوب میشی، خیالت راحت...! 

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 18-01-2026

(18-01-2026، 22:24)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 22:21)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها تاییده
صدا و سیما بهش حمله سایبری شد

چرا تو گوگل خبری نیست

فعلا رسانه ای نشده

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 18-01-2026

(18-01-2026، 22:25)B I N A M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بگییییییی من خاااااااا

به سلام عسل خانوم