انجمن های تخصصی  فلش خور
♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ (/showthread.php?tid=57822)

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - Mïņ̃†êR - 16-09-2013

(16-09-2013، 20:12)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2013، 20:09)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماکان بیا یاهو عیزمSleepy
اُسکل کردی؟Dodgy
تو چرا اخطار هات؟20% اضافه شده بهش؟؟Huh

هیچی چیزی نیست
بیا من انم تو کجایی؟Huh

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - T A R A - 16-09-2013

(16-09-2013، 20:11)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمل از پاریAngel

جیییییییییییغ .. دَستتتتتتتت.. هورآآآآآآآآآآ ... Confused

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - FARID.SHOMPET - 16-09-2013

نقل قول: فريد جان عمت جان مادرت جان مامابزرگت  جون هركي كه دوستش داري اكانتمو واز كنه اينم محروم نكن ترو خدا♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 281
من به قسم و قسم دادن ایمان و باور ندارمAngel

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - βΑllεяiηΑ♡ - 16-09-2013

سلام:|

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - T A R A - 16-09-2013

(16-09-2013، 20:12)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به بعضـــیآ بـــآس گُفـــت عَـــزیزم زنـــدگیِ مــآ بـازآر نیــست کــه بِـری یــه دور بــزَنی و اَگـه اَز کَــسی خوشــت نَیومــد بـَـرگــردی ، اَگــه رَفتــی دیــگه بُــرو تــآ یـه لَــگد نَخــوآبونــدم زیــرِ گــوشِــت … cof

بُز .. (:

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - M.K.N - 16-09-2013

(16-09-2013، 20:13)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2013، 20:11)zedbazi* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فريد جان عمت جان مادرت جان مامابزرگت  جون هركي كه دوستش داري اكانتمو واز كنه اينم محروم نكن ترو خداcrying

:|

فَرید گونآه دآرِع به خُدآ .. :|

بآز کُن اِکآنتِشو .. ):

گُف که دَفه آخَرِشه .. :|
حالا اصلا کی هست؟
Sleepy

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - FARID.SHOMPET - 16-09-2013

نقل قول: جیییییییییییغ .. دَستتتتتتتت.. هورآآآآآآآآآآ ... ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 281
ین شکلک چیه؟

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - Łost Đλtλ - 16-09-2013

بچه ها من از همین تریبون از شما خودافظی میکنم  امکان قطع شدن اینترنتم هرلحظه وجودداره !
همین /Angel

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - Mïņ̃†êR - 16-09-2013

(16-09-2013، 20:16)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها من از همین تریبون از شما خودافظی میکنم  امکان قطع شدن اینترنتم هرلحظه وجودداره !
همین /Angel

باشه بای Big Grin

(16-09-2013، 20:15)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2013، 20:13)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2013، 20:11)zedbazi* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فريد جان عمت جان مادرت جان مامابزرگت  جون هركي كه دوستش داري اكانتمو واز كنه اينم محروم نكن ترو خداcrying

:|

فَرید گونآه دآرِع به خُدآ .. :|

بآز کُن اِکآنتِشو .. ):

گُف که دَفه آخَرِشه .. :|
خیلیا گفتن دفعه ی آخرشونه ولی عمل مهم تر از حرفه
هروقت تونست ثابت کنه دفعه ی آخرشه شاید به تقاضاش گوش کنیم
فرید جان ببخشید جای شما حرف زدمSleepy

خُب هَنوز که اّکآنتِش بآز نَشُده که عَمَل کُنه به حَرفِش .. :|

فـــــَرید یه فُرصَت فَخَط .. (: