انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ (/showthread.php?tid=301609)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - فرنودِ بن گیومرث - 03-03-2026

(03-03-2026، 21:06)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 21:04)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم همینطور. می‌تونید آخرین عکسی که قبل از این برهه گرفتید رو بذارید و زیرش هم کپشن بنویسید که روزی که اون عکس رو انداختید چخبر بوده یا بیشتر به چی فکر می‌کردید.

آخرین عکسایی که گرفتم سر ژوژمان پرسپکتیو بود و توی گوشیم ندارم(((=

ای بابا. اومدی که نسازی ها.

(03-03-2026، 21:06)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 21:01)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو همون قبلی‌ها رو بذار ما قربونت می‌ریم.
ای بابا (((:
اصن اینجوری گفتی میگردم یکی دو تا هر طور شده پیدا میکنم میفرستم (((:

چاکرتم بخدا.

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 03-03-2026

(03-03-2026، 21:06)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 21:05)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاش گول نخورم کاش گول نخورم کاش گول نخورمممم
توانایی گول زدنت با یه شکلات رو دارم

امیدوارم دشمنم اینو نفمه(=

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - *Aɴѕel* - 03-03-2026

(03-03-2026، 21:07)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 21:06)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخرین عکسایی که گرفتم سر ژوژمان پرسپکتیو بود و توی گوشیم ندارم(((=

ازت بدم میاد مجبور شدم از تختم بلند شم(((=

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mr.Robot - 03-03-2026

(03-03-2026، 21:06)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 21:03)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سر اینکه نصف ریشم‌از ریشای تو بلند تره شرط میبندم باهات ((:

داش من میگم حتی یک سوم ریشتم بلند تره 
دیوث تو سه چهار سال با تمرکز و مراقبت بلند کردی. من تهش یه ماه یه ماه و نیم باشه که نزدم فقط (((:
الان ببیننت تنها چیزی چیزی که به ذهنشون‌میزسه اینه که ارزشی هستی واسه اقا بلند کردی 

(03-03-2026، 21:07)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 21:06)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توانایی گول زدنت با یه شکلات رو دارم

امیدوارم دشمنم اینو نفمه(=
منو دوست میدونی ؟ تند نرو

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - سهَ‌ند - 03-03-2026

(03-03-2026، 21:06)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 21:04)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارجاعت میدم به سوریه و عراق که کلی اقلیم و ملیت و قومیت مختلفن ولی الان اقتصاد بهتری نسبت به ایران و نسبت به سالهای قبل خودشون دارن.. بنظرت دلیلش چیست؟

دلیل چیست؟

وصل شدنشون به اقتصاد آزاد و ایجاد ثبات و امنیت بهتر نسبت به قبلشون

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - esiesi - 03-03-2026

(03-03-2026، 21:04)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیتم ک همون چک نقد کنی بود ولی خب ترجیح میدم تا ندیدم نگم(((:
چون امیر بهم گفت بور این تصورو داری؟
به خدا اونقدرام که میگه نیست
خیلی یاواشه ((:
(03-03-2026، 21:05)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از پنجره‌ی قلعه آواز بخون شوالیه ازش آویزون شه بیاد بالا و نجاتت بده

جنبش های مدنی قرن اخیر به ما یاد داده که خودت شواله خودت باش  cof

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 03-03-2026

آها ی چی دیگه
خیلی برام جالب بود ک تو شعارهاشون ب خودشون میگن عرزشی تنومند
فک کردم ما این اسم رو واسشون ساختیم
حاجی اینا خیلللللی رو دارن

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - فرنودِ بن گیومرث - 03-03-2026

(03-03-2026، 21:08)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 21:07)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ازت بدم میاد مجبور شدم از تختم بلند شم(((=

خوش‌حال‌ترینم! منتظرم پس. شاید حتی چندتا عکس از این روزها بندازی. از بیرون از پنجره اتاقت.

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Đęąđ.ğïřł - 03-03-2026

(03-03-2026، 21:09)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 21:04)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیتم ک همون چک نقد کنی بود ولی خب ترجیح میدم تا ندیدم نگم(((:
چون امیر بهم گفت بور این تصورو داری؟
به خدا اونقدرام که میگه نیست
خیلی یاواشه ((:
ن ندیدم پیامتونو ولی الان ک گفتی میتونی با یه عکس اثبات کنی که چقدر بوری ._.

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mohlek - 03-03-2026

منی که بخاطر همراهی با عزای عمومی ؛ یه ته ریش گذاشتم بمونه
لعنتی پلن داشتم بلندش کنم که نشد