انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 (/showthread.php?tid=84566)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Ƒαкє ѕмιƖє - 03-02-2014

(03-02-2014، 15:33)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:30)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:28)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:23)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:21)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون هُلُویی که گفت ...(:
فک کنم با من بود (((
سلام عیضم ^_^

چـرا ایـن فکـرو میکنی؟! |:

سلـام عشقی ^_^ خوبی؟! (:
چون هُلُو ام ^_______^
چش نزنید (:
آرع تو خوبی؟ (:

راسی شوهرت کو؟؟؟=)))
شوهرت خوبه؟=)
من؟ |:
شوهر؟ |:
ازدواج؟ |:
********؟ |:
بعدش...
***** ؟ |:
بعد ****؟ |:
استغفرلله |:
من هیچ وقت نمیخوام ازدواج کنم |:
بیاین منو ترشی بندازید |:

ایـن حـرفـا به رُکـیه مـن نمیچسبـه |: !!

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Adl!g+ - 03-02-2014

خوب دیگه برم درس بخونم بای

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - M.K.N - 03-02-2014

هــــــــــــــــعــــــــــــی-__-
تــــــــا درودی دیـــگـــر بـــدرود-__-

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - armin^ - 03-02-2014

(03-02-2014، 15:32)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـاعـت3 و 59 دیقه

دما منفی دوازده درجه|:

دارم یـخ میزنم-__-

هـمـتون بیایـن بـغـلـم(:

من بخل مووووووووووووووووخاااااااااااامcryingcryingcryingcrying

(03-02-2014، 15:35)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــــــــــــــــعــــــــــــی-__-
تــــــــا درودی دیـــگـــر بـــدرود-__-

تواین شکلکومخصوص خودت کردی ماکان

-_-+ماکانBig Grin

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 03-02-2014

(03-02-2014، 15:34)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:32)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـاعـت3 و 59 دیقه

دما منفی دوازده درجه|:

دارم یـخ میزنم-__-

هـمـتون بیایـن بـغـلـم(:

^_^ فاطـی :bighug:

آیـسـان^_^ :bighug:

(03-02-2014، 15:34)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یــــــــــــــــوهـــــو^.^

فـاطـمـه تولدته؟؟|:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - † αƖιєη † - 03-02-2014

(03-02-2014، 15:32)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:28)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:23)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:21)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون هُلُویی که گفت ...(:
فک کنم با من بود (((
سلام عیضم ^_^

سلـام عشقی ^_^ خوبی؟! (:
چون هُلُو ام ^_______^
چش نزنید (:
آرع تو خوبی؟ (:

تو دیـگه دست احمـد رو از پشـت بستـی |: !!

اعتمـآدت تـو حلقـم عشقم ^_^
کی؟ |:
یعنی من شبیه اونم؟ |:
حالا که این جور شد....|:
 هلو که چه عرض کنم بنده گلابی هم نیستم |:
اصلا من اعتماد به نفس ندارم |:
اگرم داشته باشم...|:
عمــــــرا شبیه اعتماد به نفس اقدس نیس (:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Mïņ̃†êR - 03-02-2014

س ل ا ی ن bathtime

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 03-02-2014

(03-02-2014، 15:35)armin^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـاعـت3 و 59 دیقه

دما منفی دوازده درجه|:

دارم یـخ میزنم-__-

هـمـتون بیایـن بـغـلـم(:

من بخل مووووووووووووووووخاااااااااااامcryingcryingcryingcrying

تـو هـم بیا بغـل^______^

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - இFATEMEHஇ - 03-02-2014

(03-02-2014، 15:37)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:34)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـاعـت3 و 59 دیقه

دما منفی دوازده درجه|:

دارم یـخ میزنم-__-

هـمـتون بیایـن بـغـلـم(:

^_^ فاطـی :bighug:

آیـسـان^_^ :bighug:

(03-02-2014، 15:34)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یــــــــــــــــوهـــــو^.^

فـاطـمـه تولدته؟؟|:

ارع فاطیــ جون!

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Ƒαкє ѕмιƖє - 03-02-2014

(03-02-2014، 15:37)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:32)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون هُلُویی که گفت ...(:
فک کنم با من بود (((
سلام عیضم ^_^

سلـام عشقی ^_^ خوبی؟! (:
چون هُلُو ام ^_______^
چش نزنید (:
آرع تو خوبی؟ (:

تو دیـگه دست احمـد رو از پشـت بستـی |: !!

اعتمـآدت تـو حلقـم عشقم ^_^
کی؟ |:
یعنی من شبیه اونم؟ |:
حالا که این جور شد....|:
 هلو که چه عرض کنم بنده گلابی هم نیستم |:
اصلا من اعتماد به نفس ندارم |:
اگرم داشته باشم...|:
عمــــــرا شبیه اعتماد به نفس اقدس نیس (:

|: آرع تو راست میگی !!

هع !!

من قدیمارو میخـوام ):

من امیـر رو میخـوام . . >__<