انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ (/showthread.php?tid=301539)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Titiw - 18-01-2026

(18-01-2026، 22:41)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 22:37)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره
میخوام ی چیز خوشمزع درست کنم(:
فوری . انفجاری به شعاع ۲۰۰‌متر در محدوده های تهران

(18-01-2026، 22:37)B I N A M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زنگ بزن به دخترت 
فردا میزنم . بچه‌امتحان داره شاید خواب باشه

نو نو نو ^_^
عکسشو میفرستم اماده شد._.

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - سهَ‌ند - 18-01-2026

(18-01-2026، 22:41)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 22:37)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه اصن خیلی ناعدلانس
اصفهانی میگن خسیسه
تورک میگن خره
لر آجر میخوره
.
.
رشتی زنش ج.دس

اخه چرا Telegh_01
حاجی بنظرم بحث قومیتی بسه
خیلی ریسکیه

خودت کردی

(18-01-2026، 22:42)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 22:41)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه اقا شمارو میگن کرک موس خور
کله ماهی هم باز واسه رشته
Telegh_01
کرگ موس خوشمزست میگن‌
من خودم نخوردم

من دوس دارم امتحان کنم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mr.Robot - 18-01-2026

(18-01-2026، 22:40)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 22:38)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پیش ما نکن . سری بعد اینجوری رفتار نمیکنم

Take a chill pill bruh

ینی شما در کانال جوک قومیتی روزانه در تل عضو نیستین؟
دیوانه‌ای چیزی هستی ؟ 

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - امیر2 - 18-01-2026

(18-01-2026، 22:42)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نو نو نو ^_^

میخوای ازین مارشمالو کبابیای لای بیسکوئیت بپخی؟
یا ازین هات چاکلتا ک روش مارشمالو داغ میکنن؟
یا جیزیه ک ب ذهن من نمیرسه؟؟؟ 

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mohlek - 18-01-2026

عارفه یه سنگ میندازه تو‌ چاه
صد تا عاقل نمیتونن درش بیارن

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - shghyegh - 18-01-2026

چرا وقتی علیرضا گف زاهدانیا فلانن کسی چیزی نگف Telegh_54
تبعیض قومیتی Telegh_54

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mr.Robot - 18-01-2026

(18-01-2026، 22:42)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 22:41)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فوری . انفجاری به شعاع ۲۰۰‌متر در محدوده های تهران

فردا میزنم . بچه‌امتحان داره شاید خواب باشه
نو نو نو ^_^
عکس چه‌ بدرد ما‌میخوره بیتا خانوم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 18-01-2026

(18-01-2026، 22:37)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 22:34)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی ولی ما اصفهانیا رو اگ یکی بگه خسیس
جوک میگیم راجبش بیشتر بخندیم
ولی خب اون موضو بقول تو یکم بحثش جیزه<<:
ن اته گفتی ثابت کن
جوونامون تو خیابون خیلی جیزارو ثابت کردن جونشونو ایندشونو دادن
تو جنگ ک تهرانیا ریختن شمال و در خونشونو براشون باز کردن و ویلاهاشونو رایگان دادن به مردم هم خودشونو ثابت کردن

شقایق جان
من
از قبل تو ذهنم بود همچین چیزی شنیده بودم
ن خودم ن خونوادم هیچ وقت همچین چیزایی داخل ذهنمون اصن نگذشته
فقط برام سوال بود ک چرا ی همچین چیزی رو قبلا شنیده بودم
اینم حسام واسم بازش کرد
انقد ک رک گفتم بخاطر این بود ک اصن فکر نکردم چقد این جمله میتونه بد باشه! باید بهتر جمله بندی میکردم یا سوالمو میگفتم ^.^

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - shghyegh - 18-01-2026

(18-01-2026، 22:44)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عارفه یه سنگ میندازه تو‌ چاه
صد تا عاقل نمیتونن درش بیارن

Telegh_01

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Đęąđ.ğïřł - 18-01-2026

(18-01-2026، 22:44)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا وقتی علیرضا گف زاهدانیا فلانن کسی چیزی نگف Telegh_54
تبعیض قومیتی Telegh_54

الانم دقت کنی هرکی از قومیت خودش دفاع کرد خودت باید کار رو درمیاوردی((((: