انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ (/showthread.php?tid=301609)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Đęąđ.ğïřł - 03-03-2026

(03-03-2026، 21:55)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 21:49)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بسیجی فیس پرسن نیستم 

@esiesi از ده تا استان انور تا ریجکت شدی ((:

ایموجی لبخندشو چرا پاک کردی
خیلی یوبس و چند شد پیامم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - esiesi - 03-03-2026

(03-03-2026، 21:53)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ینی ی ریش انقد تاثیر دارههه؟((((:
مگه ۲۰ سال پیشهTelegh_01
وحشتناااک
تاریخ و تقویم نه، ولی مغز اینا تو ۴۰ سال پیشه (((:
(03-03-2026، 21:55)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 21:49)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بسیجی فیس پرسن نیستم 

همش تقصیر توئه دیگه دهن سرویس
ده بار بهم گفت بسیجی، میدونی چقدر مقاومت کردم؟ یه میل فاصله داشتم با عکس پیدا کردن برای اثبات (((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 03-03-2026

لطفا رل بزنین
حس میکنم خیلی میتونه سرگرم کننده باشه

@esiesi

هنوزم دیر نیست که این برچسب ننگین رو از خودت برداری:>

ده بار بهم گفت بسیجی، میدونی چقدر مقاومت کردم؟ یه میل فاصله داشتم با عکس پیدا کردن برای اثبات (((:
[/quote]

هوم احسان میگم
نظرت چیه بدویی بری " عکس از من و اتاق شخصیم "
عکستو آپلود کنی

(03-03-2026، 21:59)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لطفا رل بزنین

زیادی بزرگ نیستیم برای لانگ؟):

(03-03-2026، 22:02)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 21:59)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لطفا رل بزنین

زیادی بزرگ نیستیم برای لانگ؟):

وای شقایق
بیا و این فداکاری رو بکن ی مدت حتی ب دروغ
ی صفایی بده ب جمع
یکم دل بده قلوه بگیر
گرم کن فضارو=)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mr.Robot - 03-03-2026

(03-03-2026، 21:59)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 21:53)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ینی ی ریش انقد تاثیر دارههه؟((((:
مگه ۲۰ سال پیشهTelegh_01
وحشتناااک
تاریخ و تقویم نه، ولی مغز اینا تو ۴۰ سال پیشه (((:

داش نجات پیدا کردی ((: خوبیتو خواستم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Faust - 03-03-2026

(03-03-2026، 21:52)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 21:51)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببینیش ممکنه بپسندیش.
بعد راهتونم دوره ، داستان میشه.
من در قلبم رو مهروموم کردم14k

والا منم قفل زده بودم یکی اومد شکوند .

حقیقتا خوشبحال اونایی ک تو این شرایط یکی رو دارن+++