انجمن های تخصصی  فلش خور
پیشنهادات - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مربوط به انجمن ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: پیشنهادات و انتقادات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- موضوع: پیشنهادات (/showthread.php?tid=22)

RE: پیشنهادات - SABER - 25-02-2012

ما همه نظرات رو بررسی خواهیم کرد. و ممنونیم از نظرات شما.

RE: پیشنهادات - ps3000 - 25-02-2012

من ميگم صابر اين چت روم رو يا برش دار يا يه پيشرفته ترشو بذار
چون مواقعي شلوغ ميشه هنگ ميكنه
اسم كاربرا رو بعضي مواقع درست نشون نميده
خيلي كوچيكه و بعضي كاربرا ازش گله دارن
و حتي شايد بعضي از كاربرا دلشون نخواد چت رومو باز كنن
لطفا اگه خوندي جواب بده

RE: پیشنهادات - poya - 25-02-2012

منم از جت روم ناراضي هستم صابر.بعضي از كاربرا ميان ففحش ميدن و شماره ميدن من ميكم بسته فحش نديد ميكه شما مكه كي هستي؟ميكم من يكي از مديراي اينجا هستم بعد ميبينم اقا رفته.اصلا جوابم نميده خب فحش كه هيجي شماره رو ميدن بعدا ميكن كي شارز ميخواد براش بفرستم.ميخوام محرومش كنم.تو اسمش نوشته:guest_232 من اسم اينو از كجا بدونم كه محرومش كنم؟

RE: پیشنهادات - amirj.j - 26-02-2012

سلام من میگم که یه چت باکس زیر انجمن بزارید
یدونم اینکه بخش های ورزشی رو هم به انجمن اضافه کنید

RE: پیشنهادات - ~SoLTaN~ - 26-02-2012

(25-02-2012، 22:21)poya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم از جت روم ناراضي هستم صابر.بعضي از كاربرا ميان ففحش ميدن و شماره ميدن من ميكم بسته فحش نديد ميكه شما مكه كي هستي؟ميكم من يكي از مديراي اينجا هستم بعد ميبينم اقا رفته.اصلا جوابم نميده خب فحش كه هيجي شماره رو ميدن بعدا ميكن كي شارز ميخواد براش بفرستم.ميخوام محرومش كنم.تو اسمش نوشته:guest_232 من اسم اينو از كجا بدونم كه محرومش كنم؟
کافیه اسمش رو اگر بهم ریخته مانند این اسم یک ناشناس و یا به صورت guest_232 بود رو به من یا صابر بگید تا شناسایی و محروم بشه ...

RE: پیشنهادات - ps3000 - 26-02-2012

نقل قول: کافیه اسمش رو اگر بهم ریخته یا به صورت guest_232 بود رو به من یا صابر بگی تا شناسایی و محروم بشه ...
اگه شما اون موقع نبودين چي؟
تاز بعضيا guest نيستن و اسمشون به صورت عجيب غريبي تغيير ميكنه

RE: پیشنهادات - ~SoLTaN~ - 26-02-2012

(26-02-2012، 13:30)008 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه شما اون موقع نبودين چي؟
تاز بعضيا guest نيستن و اسمشون به صورت عجيب غريبي تغيير ميكنه
خب بالاخره میایم که !
اسم عجیب یا غریب همون اسم های بهم ریخته هستش مثل این یک ناشناس

RE: پیشنهادات - poya - 27-02-2012

حالا نوبت ما رسيد يه بيشنهاد بديم....
من بيشنهادم اينه كه سطح هاي كاربران بيشتر باشه فقط مدير انجمن و مدير ويزه يا كاربر معمولي نباشه....
منظورم اينه كه اسم كاربران با رنك هاي متفاوت نشون داده بشه و سطح ها زياد بشه...
براي مثال:
كاربري كه سه ستاره دارد با رنك قرمز نشون داده بشه و تا جهار ستاره تو قرمز بمونه و ديكه ننويسه member يا senior memberبه فارسي بنويسه : كاربر ويزه
كاربري كه 5 ستاره داره و هنوز مدير نيست به رنك ابي نشون داده بشه و ديكه ننويسه بايينش :posting freak به فارسي بنويسه :همكار سابق
براي 1 ستاره و 2 ستاره هم بيشنهادي ندارم.
اميدوارم منظورم رو خوب بفهمين.

RE: پیشنهادات - در جستجوی حقیقت - 02-03-2012

تايپيك "گفتگوي آزاد" در تالار گفتگوي آزاد موضوع مهم بشه
سعيد شاهيني كي مدير شد؟

راستي اين فريد بازم مرحوم شد؟Big GrinBig GrinBig Grin

RE: پیشنهادات - ~SoLTaN~ - 02-03-2012

تایپک گفتگوی آزاد گه از اولش هم مهم بود ! سعید شاهینی همون مدیر سابق بخش موسیقی هستش که به درخواست خودش اسمش عوض شد ... فرید هم که یکی گفتش که تا خرداد دیگه نمیاد حالا نمیدونم راست میگه یا نه ...