![]() |
[ باشعوریسم ] - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: [ باشعوریسم ] (/showthread.php?tid=269531) |
RE: [ باشعوریسم ] - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 19-09-2024 ١- درک اینکه گاهی زندگی بیانصاف و ستمگر است. ٢- درک اینکه در نهایت از بعضی از رنجهای زندگی و از مرگ نمیتوان گریخت. ٣- درک اینکه هر قدر هم به دیگران نزدیک شوم، باز باید بهتنهایی با زندگی مواجه شوم. ۴- مواجهه با مسایل اساسی زندگی و مرگ تا بتوانم صادقانهتر زندگی کنم و کمتر خود را درگیر جزئیات کنم. ۵- درک اینکه هر چقدر هم از دیگران راهنمایی و حمایت گرفته باشم، در نهایت مسئولیت شیوهی زندگیام برعهده خودم است RE: [ باشعوریسم ] - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 21-09-2024 دوست قابل اعتماد و رفیق شفیق پیدا نمی کنید تا با او درد دل کرده و خود را خالی کنید به همین دلیل افسرده شده اید. از ناامیدی و خودخوری دست کشیده و به توانایی های خود اعتماد کنید. اعتماد به نفس خود را افزایش دهید و با ایمان به هدف به تلاش و کوشش خود ادامه دهید. RE: [ باشعوریسم ] - anoosh2 - 22-09-2024 اگر رفیقِ شفیقی، درست پیمان باش حریفِ خانه و گرمابه و گلستان باش شِکَنجِ زلفِ پریشان به دستِ باد مده مگو که خاطرِ عُشّاق، گو پریشان باش رفیق شفیق ، یعنی از شفق اولین فجر طلوع آفتاب تا آخرین لحظه غروب آفتاب ، کنار توست ، همراه توست ، رفیق شفیق یعنی شمس و مولانا که باهم به چله نشینی عرفانی بپردازید رفیق شفیق یعنی کسی که خیلی دوسش داری و در مشکلات وقتی بگی بیا اگه حتی تو امریکا هم باشه دو سوته بیاد RE: [ باشعوریسم ] - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 22-09-2024 هرچی فداکاری کردیم با نفرت جواب دادن. RE: [ باشعوریسم ] - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 23-09-2024 اگر میخواهید نگرش خود را تغییر دهید، با تغییر رفتار خود شروع کنید RE: [ باشعوریسم ] - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 24-09-2024 همیشه به ما گفتهاند برای موفقیت باید فکر و عملمان یکی و همراستا باشد. این نکته کاملا درستی است اما آنچه تا حالا گفته نشده این است که این دو یک تفاوت مهم با هم دارند: باید فکرهای بزرگ در سر داشته باشیم اما برای تحقق آنها باید گامهای کوچک برداریم، فکرهای بزرگ برای آنکه پتانسیل خود را محدود نکنیم و گامهای کوچک برای آنکه زود خسته و مایوس نشویم. RE: [ باشعوریسم ] - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 25-09-2024 حاضر شدم بالام بچینم با مغزم بالاها رو بگیرم. RE: [ باشعوریسم ] - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 30-09-2024 کاش آدما به اندازه ای که میگن درک داشتن... ای کاش... RE: [ باشعوریسم ] - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 11-10-2024 حضرت محمد (ص)
رحمت خدا بر پدرى که داراى دخترانى است! دختران، با برکت و دوست داشتنىاند و پسران، مژده آورند. دختران باقیات الصالحات (بازماندگان شایسته)اند.
RE: [ باشعوریسم ] - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 27-10-2024 دیروز شیطان را دیدم در حوالی میدان بساطش را پهن کرده بود ؛ فریب می فروخت!! مردم دورش جمع شده بودند،هیاهو میکردند،هول میدادند و بیشتر میخواستند توی بساطش همه چیز بود : غرور،حرص،دروغ،جنایت و… هرکس چیزی می خریدو در ازایش چیزی می داد بعضی ها تکه ای از قلبشان را میدادند و بعضی پاره ای از روحشان را بعضی ها ایمانشان را میدادند و بعضی آزادگیشان را شیطان میخندیدو دهانش بوی گند جهنم میداد،حالم را به هم میزد،انگار ذهنم را خواند موذیانه خندید و گفت : من کاری با کسی ندارم فقط گوشه ای بساطم را پهن کرده ام و آرام نجوا میکنم نه قیلوقال میکنم و نه کسی را مجبور میکنم چیزی از من بخرد می بینی! آدم ها خودشان دور من جمع شده اند آن وقت سرش را نزدیکتر آورد و گفت: البته تو با اینها فرق میکنی تو زیرکی و مومن،زیرکی و ایمان آدم را نجات می دهد اینها ساده اند و گرسنه،در ازای هرچیز فریب میخورند ساعتها کنار بساطش نشستم تا اینکه چشمم به جعبه ی عبادت افتاد ک لابه لای چیز دیگر بود دور از چشم شیطان آنرا برداشتم و توی جیبم گذاشتم با خود گفتم:بگذار یکبارم که شده کسی چیزی را از شیطان بدزدد به خانه آمدم و در کوچک جعبه ی عبادت را باز کردم توی آن اما جز غرور چیزی نبود جعبه عبادت از دستم افتاد و غرور توی اتاق ریخت فریب خورده بودم،فریب دستم را روی قلبم گذاشتم ، نبود! فهمیدم ک آنرا کنار بساط شیطان جاگذاشتم تمام راه دویدم،تمام را لعنتش کردم،تمام راه خدا خدا کردم میخواستم عبادت دروغی اش را توی سرش بکوبم و قلبم را پس بگیرم به میدان رسیدم،شیطان اما نبود آنوقت نشستم و های های گریه کردم،اشک هایم ک تمام شد بلند شدم تا بی دلی ام را با خود ببرم ک صدایی شنیدم…. صدای قلبم را و همانجا بی اختیار ب سجده افتادم و زمین را بوسیدم به شکرانه قلبی ک پیدا شده بود. |