![]() |
سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- موضوع: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... (/showthread.php?tid=61907) |
RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 31-05-2016 " من یـه ادم لالم که زیـاده حرفام یـه معتاد لعنتی به سیگار مگنا چند سال گمم تو روزایی که گذشت خودم آجر میذارم رو دیوار غم ها زیادن تو دل من حرفای نزدم حرفایی که باعث گرمای تنمن دردای تو دل تو دردای منم هست حس میکنمشون با اعضای بدنم " "به درک تو ام اصن حرفمو نبین به درک حرفای قلبمو نبین به درک پاشو برو دستمو نگیر ولی به خودت قسم کسی اشکمو ندید الان بلدم حسابی داد زدنو حفظم همه روزای باختنمو همون روزا بودن منو ساختنمو الان میتونم بزنم حتی شاهرگمو یالا هر دردی بود دیدی یالا پاشو برو دیگه هر چی بود دیدی اگه غمی خشمی یا ترسی بود دیدی " علی سورنا ( غریبه نیستی) RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - TMNT2016 - 31-05-2016 ارش: این که دلم گرفته و نمی تونم دل بکنم.دلیل دل تنگی من تنها فقط خود منم! تموم حرفامو باید فقط واسه تو بزنم! کیارش: درگیر این دنیا شدم دنیای من محدود شد.وقتی فراموش کردمت دار و ندارم دود شد! دوری من از تو فقط عذاب بی اندازه داشت.بی خبر این که نگاهت منو تنها نمی ذاشت! امیر: هر لحظه که فکر میکنم این همه از تو دور شدم.دوباره گریم میگیره دلم میگیره از خودم! هم همه ی این روزگار منو به تنهایی سپرد فکر زمین و ادماش از دل من یاد تو باد! ارش: دوست دارم دوست داشتنم مهم تر از جون برام این بدترین گناه که از تو بجز تورو بخوام! سخاوت دستای تو دنیامو میسازه هنوز.با این همه گناه من اغوش تو بازه هنوز! اهنگ اعتراف از گروه سون سبک پاپ RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - ғдф!ทд ^ــ^ - 12-07-2016 پاپ درراه دوست جان بدهی بهترین دوست عاشق زنت باشد شاهین نجفی ولی من ازش متنفرم بخاطرتوهیناش RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - ...:::... - 13-07-2016 پاپ تو نسبت ب من بی تفاوت شدی این از طرز رفتار تو روشنه یه چیزی بگو پس چرا ساکتی بگو این چه حسیه که با منه؟ RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - Actinium - 04-12-2016 چون سبک پاپ/راک رو می پسندم پاپ و راک رو با هم انتخاب کردم. اوجش "پاروی بی قایق" از محسن چاوشی تو پاپ/راک و Perfect از سلنا توی پاپ و "خط سوم" از بنیامین توی الکترونیک. RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - nazanin jon - 04-12-2016 رپ منن میجنگم یاس بگوشید. حسس نوشتن نی RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - ⍣Raha⍣ - 20-12-2016 رپ به خدا حلقه رو گردن اون مال منه نبرین،زور نکنین ،اون ماله منه زود باش عقد رو بخون،یه بار نه صد بار بخون باز اون ماله منه صد بار بله بگه باز اون ماله منه سر سفره نشست،عشقم قران به دست،عقد رو عاقد خوند،عشقم قرانو بست به خدا میسوزونم همه رو اتیش میزنم......... جشن عقد از میلاد راستاد RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - Maryam Farrokhy - 20-12-2016 رپ زاخارا یادشون رفته ماها حالمون بد شه ۲تا ۳تا چیز میگیم فرداش آبرووت رفته ۱۰ساله رو نقشه پس تو مزه نریز چیکار میخوای بکنی با چار تا مریض (اینجاش یادم نیس میگه تو با مغز مریض یا با چار تا مغز مریض) بدون تنها چیزی که داری یه بازاری پورشه من یه کاری کردم که برام ازادی پر شه RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - آرالیا - 09-06-2017 رَپــــ کینــه بهـ کنــار نــمونــده اعتــمادی بــهت زندگیــم شــده یه جــوره غیــر عــادی چــرت میگفتـــیـ حــال نمــیدهـ اصــن نــه عشــق مــادی بــهت تــهش همیــن مـیــاد پایینـ عشــوه ها گیـرت مــیکنه اشــتباهـ سیــرت وزه ای بد بلــدی حرفــه ای بــد به ردی که نشنــیدم قصــه ای بــد تر از این کجــاست این ساعــت ِ شــب حرفـــاشو بایــد به چــپ ، بدم تــا راحــت بشم نمونــمـ بــازم به شــک رفیــق جمــعه ام یــا همونـ شریــک جــرم ._. RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - _Mobina_ - 17-06-2017 Rap : به تو ربط نداره كه ديگه چيه تيكم امشب كجا ميرم و كدوم اكيپم بزار دو بشه هرجا كه ميره ميرم بزار برگرده باز ولي ديره ميگم مث كه يادت رفت خل بازياتو با سيگار پاميشدي گرگا زياد شدن ، شدن گرگا زياد Bezi lei / Behzad leito |