انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ (/showthread.php?tid=301609)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - esiesi - 03-03-2026

(03-03-2026، 22:01)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@esiesi

هنوزم دیر نیست که این برچسب ننگین رو از خودت برداری:>
ببین نه این که نخوام
یکم دست و پام بستست و انتخاب خاصی ندارم
میز مزه هایی که چیدم قبول نیست برای حذف ننگ؟ ((((:

(03-03-2026، 22:05)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داش نجات پیدا کردی ((: خوبیتو خواستم

موسده بیشتر زیر رادیکال بردیمون (((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mr.Robot - 03-03-2026

(03-03-2026، 22:15)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 22:13)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

113 و 114 هیچوقت منو تنها نذاشتن

امیر مخم نمیکشه
چی میگی
برو تو اس ام اس های گوشیت میفهمی

(03-03-2026، 22:16)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 22:01)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@esiesi

ببین نه این که نخوام

(03-03-2026، 22:05)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داش نجات پیدا کردی ((: خوبیتو خواستم

موسده بیشتر زیر رادیکال بردیمون (((:
عارفه داره تورو به توان میرسونه میارتت بیرون ((: 
درضمن کی به این مجوز فحش مازندرانی داده

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Faust - 03-03-2026

(03-03-2026، 22:13)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 22:11)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قشنگ بود ؟ پیشنهاد میکنی برم؟

داداش من دیگه کم آوردم.
چاکریم و این صحبتا‌.

منظورت من بودم الان که بلافاصله بعد از حرفم اینو گفتی؟ ._.

کلی گفتم
ولی بی تاثیر نبودی ^-^

ایشالا توام یکی رو پیدا کنی که مناسبت باشه ._.

(03-03-2026، 22:16)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جفتش
بزار خودمون انتخاب کنیم که چی صدات کنیم ((:
والا ترسم از همینه چوب دو سر طلا شم (((:
(03-03-2026، 22:16)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی ما فقط میخایم قیافتو ببینیم
پسرا ک انقد سخت نمی‌گرفتن^-^
گویا واقن میخای دل ببری ک داری دقت میکنی

آقا باور نمیکنین یه نماینده تعیین کنین بیاد گالریمو ببینه که من از خودم عکس ندارم  Telegh_01

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Faust - 03-03-2026

(03-03-2026، 22:14)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 22:08)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا منم قفل زده بودم یکی اومد شکوند .

منم میزارم یکی ک قدرتش تو بازوشه بشکنه نه تو ریشش((((:

این بنده خدا قدرت بازوش هم زیاده 
دست کم نگیرش .

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Đęąđ.ğïřł - 03-03-2026

(03-03-2026، 22:16)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@esiesi

ببین نه این که نخوام

هرچی فک میکنی قابل شیر هست رو بفرس (:
میز مزه تنهایی یا با خودت؟ 

دلم میز مزه ای خواست ک فقط تو خوردن هله هوله مشارکت کنم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 03-03-2026

(03-03-2026، 22:18)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 22:13)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلی گفتم
ولی بی تاثیر نبودی ^-^

ایشالا توام یکی رو پیدا کنی که مناسبت باشه ._.

عام
عجیب شد
از مودش اومدم بیرون
مرسی ولی

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Đęąđ.ğïřł - 03-03-2026

(03-03-2026، 22:19)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 22:14)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم میزارم یکی ک قدرتش تو بازوشه بشکنه نه تو ریشش((((:

این بنده خدا قدرت بازوش هم زیاده 
دست کم نگیرش .

p329

(03-03-2026، 22:16)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عارفه داره تورو به توان میرسونه میارتت بیرون ((: 
درضمن کی به این مجوز فحش مازندرانی داده
لوپز لعنت به صابونت (((:
تا سه تای اولش که اکانت پریمیوم نمیخواد نامرد
(03-03-2026، 22:19)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرچی فک میکنی قابل شیر هست رو بفرس (:
میز مزه تنهایی یا با خودت؟ 

دلم میز مزه ای خواست ک فقط تو خوردن هله هوله مشارکت کنم

نه دیگه من جز مزه ها نبودم (((:
فقط میزه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 03-03-2026

امیرررر
وای من بلاکشون کردم
روزی صدبار داشت تسلیت میگفت :دی
مخصوصا ۱۱۴

(03-03-2026، 22:19)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 22:16)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جفتش
بزار خودمون انتخاب کنیم که چی صدات کنیم ((:
والا ترسم از همینه چوب دو سر طلا شم (((:

(03-03-2026، 22:16)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی ما فقط میخایم قیافتو ببینیم
پسرا ک انقد سخت نمی‌گرفتن^-^
گویا واقن میخای دل ببری ک داری دقت میکنی

آقا باور نمیکنین یه نماینده تعیین کنین بیاد گالریمو ببینه که من از خودم عکس ندارم  Telegh_01

چقد ناز کردی
یادت باشه امشبو