انجمن های تخصصی  فلش خور
« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" (/showthread.php?tid=71537)

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - !~IмДи~! - 05-12-2013

(05-12-2013، 21:14)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 21:11)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـــــــلآآمـــــــــــ به بچهـ های همیشه سرزنده ... به خودت نگیر گفتم بچه مگه تو بچه ای !!! شوخی بابا قهر نکنین

چه خبر ؟ چقد شلوغ !!! SmileSmile
معلوم ایمان چون من هستم همیشه شلوغ میکنم!!!!Big GrinBig GrinBig GrinTongue

خخخ اره والا ... یه دور نشد بیام ببینم تو در حال جروبحث نیستی ....

من امروز دوباره اومدم ... بستم win7 و 3 گیگ ترافیک + 2 گیگ اضافه ... تا یه هفته منو بسه

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 05-12-2013

گفتگو باز مسخره شد!!!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

جمعیت خدافث |:

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - Mïņ̃†êR - 05-12-2013

(05-12-2013، 21:20)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 21:17)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ندا همسرم زر بزن وگرنه میخوام برم Angel

بعد یه هفته خانوم و دیدیم اونم سه سوت داره میرهDodgy
منم که اومدم دعوا رو جم کردم دیگه کسی جز این که کاری با ما نداره
من رفتم
تا درودی دیگر بدرود

ماکان عزیزم من 1ساعته دارم لاو در میکنم « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" 291

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - † αƖιєη † - 05-12-2013

(05-12-2013، 21:20)Mohammad 83 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه توهینی شد ببخشـــــــــــید دیگـه×!!×
راس میگه
بچه ها منم شرمنده اگه چیزی گفتم ناراحت شدین یه شوخی بود دیگه
(Big Grin)

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - ...asall... - 05-12-2013

(05-12-2013، 21:16)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 21:14)melikajon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونید چطور میشه مدیر شد؟HuhHuh
عزیزم اینه همه نویسنده که میبینی اینجان
همه دارن خودشونو میکشن که مدیر شن بعد تو زرتی مپری وسط میگی مدیرDodgyDodgyDodgyDodgy

ستاره و سپاس هام کافی نیست؟

(05-12-2013، 21:21)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 21:14)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 21:11)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـــــــلآآمـــــــــــ به بچهـ های همیشه سرزنده ... به خودت نگیر گفتم بچه مگه تو بچه ای !!! شوخی بابا قهر نکنین

چه خبر ؟ چقد شلوغ !!! SmileSmile
معلوم ایمان چون من هستم همیشه شلوغ میکنم!!!!Big GrinBig GrinBig GrinTongue

خخخ اره والا ... یه دور نشد بیام ببینم تو در حال جروبحث نیستی ....

من امروز دوباره اومدم ... بستم win7 و 3 گیگ ترافیک + 2 گیگ اضافه ... تا یه هفته منو بسه
چخبره!!!!؟؟؟؟؟
امروز امیرضا رو از کلاس هندسه انداختن بیرون!!!
کلاسیش زیر 14 میشهBig Grin

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - !~IмДи~! - 05-12-2013

(05-12-2013، 21:21)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتگو باز مسخره شد!!!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

جمعیت خدافث |:

بشین سره جات تا من نگفتم نمیری ... بزا یکم بخندیم هوس خنده ی بلند کردم ...

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - Mohammad 77 - 05-12-2013

(05-12-2013، 21:22)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 21:20)Mohammad 83 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه توهینی شد ببخشـــــــــــید دیگـه×!!×
راس میگه
بچه ها منم شرمنده اگه چیزی گفتم ناراحت شدین یه شوخی بود دیگه
(Big Grin)

دقیقا

(05-12-2013، 21:26)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 21:21)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جمعیت خدافث |:

بشین سره جات تا من نگفتم نمیری ... بزا یکم بخندیم هوس خنده ی بلند کردم ...
من درخدمتم!!!!!Tongue

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 05-12-2013

فهمیدین چقد وان دی موفق شده؟؟؟؟

دارن میترکونن(((((:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=72484