انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ (/showthread.php?tid=301609)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Đęąđ.ğïřł - 03-03-2026

(03-03-2026، 22:30)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا دیگه نزدن
اگه واقن از شور و حال عرزشیا ترسیده باشن چی

عارفه کمتر اخبار ایران ببین
دارن مغزتو شست و شو میدن دو روز دیگه تو اخبار اصفهان تو اجتماعات عرزشی ها میبینیمت(((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mr.Robot - 03-03-2026

(03-03-2026، 22:22)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیرررر
وای من بلاکشون کردم
روزی صدبار داشت تسلیت میگفت :دی
مخصوصا ۱۱۴

همینجوری پسرا رو هم‌بلاک میکنی بعد میگی هیچکی رو ندارم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Titiw - 03-03-2026

مامان و بابام نمیزارن برم مهمونی اعصابم شیریههه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 03-03-2026

وای باورم نمیشه کصدست مرده
یلحظه باز یادم افتاد هیجانی شدم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Medusa - 03-03-2026

(03-03-2026، 22:30)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن اون از نظر اخلاقی کار درستی نیست ((((:
اصول اخلاقیم اجازه تمیده14k

به به، جفتتون هم که شریف و اخلاق‌مدارید (((: شیپ 

(03-03-2026، 22:30)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا دیگه نزدن

آجی جون دیگه بعد از 45 سال تبلیغ و پروپاگاندا در این حد که چهارتا میدون پر شه هم انتظار نداری طرفدار داشته باشن اینا؟ ((: 

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Titiw - 03-03-2026

واقعا فاک ب عوامل جنگ فاک ب این مملکت تخمی همه جارو نا امن کردن لاشیاااااا

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 03-03-2026

(03-03-2026، 22:32)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا دیگه نزدن

عارفه کمتر اخبار ایران ببین
دارن مغزتو شست و شو میدن دو روز دیگه تو اخبار اصفهان تو اجتماعات عرزشی ها میبینیمت(((:

اره نگران شدم
دارن گولم میزنن=)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mr.Robot - 03-03-2026

(03-03-2026، 22:30)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 22:28)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داش فحش مازندرانی مثل نیگا میمونه همه کس مجوز نداره ((:

چون خودت موسده رو یادم دادی مجوز سه بار استفادشم با خود گواهینامه اومد (((:
چیزای خوب مارو یاد نمیگیری که ((: بین ایییین همه صحبت فقط موسده و لوپز و صابون یادش مونده لاشی

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - esiesi - 03-03-2026

(03-03-2026، 22:22)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد ناز کردی
یادت باشه امشبو
تنها راه مقاومتم همینه ((:
(03-03-2026، 22:24)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچ وقت فک نمیکردم برای عکس به یه پسر گیر بدم ._.

نفرست بسیجی نفرست نخواستیم2mo5
والا منم فکر نمیکردم یکی به عکسم گیر بده  4fvf
(03-03-2026، 22:28)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خواستم برم از پروفایلش بردارم بفرستم براتون اما نت یاری نکرد ):
ولی بد چیزی نیست، حدود 6/5 از 10، تا 7 هم پتانسیل داره 

نفوذی core:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mohlek - 03-03-2026

(03-03-2026، 22:27)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 21:12)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی من فیتگرلشو دارم اتفاقا
لامصب شیره سیستمو میکشه (((:
۴ فاکینگ ساعت سیپیو رو بزارم رو صد در صد لود که این بخواد نصب شه
واس همین نصبش نکردم که بعدا elamigos نصب کنم
ولی رد دد بینظیره واقعا

راستی رد دد ۱ هم اومده برا پیسی
زیرنویسشم اومده
اونم خواستی جوابه

کدوم نسخه پی‌سی‌ـش قشنگ‌تره؟ فارغ از سنگین بودن
من سیستمم زیاد اذیت نیست تو بازیای سنگین
منظورت فرق بین ۱ و ۲ عه ؟ ببین رد دد ۱ تو ۲۰۱۰ ساخته شده و یه ریمستر جزئی شده برای پیسی
رد دد ۲ ولی تو ۲۰۱۸ ساخته شده و هنوز کع هنوزه بازی تاپی عه بعد ۸ سال !
از نظر زیبایی و خفن بودن ۲ بهتره
ولی خب ۲ رو که بازی کنی بعدش ۱ رو هم بازی میکنی چون برات جالب میشه که دنباله ی این داستان چیه و به چی میرسه تهش