انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ (/showthread.php?tid=301539)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 18-01-2026

(18-01-2026، 22:53)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 22:50)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامانم میگه ی بار ک زاهدان بودیم رفتیم خونه ی بنده خدایی
تو کابینت ۵۰ سال حبس داشت
فقط اون نیست بارشون
همه چیز قاچاق میکنن حتی بنزین
ولی حق دارن کاری وجود نداره اون منطقه این تنها راهشونه
بجز مواد  کارای دیگشون بدون اسیبه

(18-01-2026، 22:51)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربونت بشم
کجا بودی من دلم واسه خودت تنگ شده بود<<:

منم همینجا._.
کی بریم دوباره تو گروه دلم تنگ شده برا خرا(=
واقن نمیدونم خره کی وصل میشه
شایدم هیچ وقت وصل نشه تیتی
ولی بیا امیدمون رو از دست ندیم crying

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - آمین - 18-01-2026

(18-01-2026، 17:43)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 17:41)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از سال ۲۰۱۱
پشمامممم اون موقع مگ اینترنت بود اصلا؟
چ عجیبه

Telegh_01
۲۰۱۱ رو خیلی فقیر میدونی

دقیقا فقیر میدونم اخهه
فک نمیکردم باشه در این حد

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Wanton - 18-01-2026

(18-01-2026، 22:56)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Wanton
@Medusa

در سکوت میخونید فقط  14k !

الان اومدم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mutemit - 18-01-2026

در این بین که هرکس از قومیت خودش دفاع میکنه، شقایق داره به قومیت خودش حمله میکنه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mr.Robot - 18-01-2026

(18-01-2026، 22:50)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 22:48)Mr.Roboto' نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خود اون چیز رو باید بیاری تست کنیم

من ک تازه اومدم تهران از شمال
ولی ادرس بفرست برام فردا برات ارسال شه(:
حالا باید جواب خانواده رو بدم کی اینو فرستاد . 
اومدم‌ ولی اونجا دیگه عذر و بهانه نداریم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - shghyegh - 18-01-2026

(18-01-2026، 22:56)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 22:53)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخدا
بعد ترسید در کابینتو آروم بست

با منی؟ crying

بقول امیر این بحثا شوخی بر نمیداره

آخه من دارم جدی میگم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Titiw - 18-01-2026

(18-01-2026، 22:55)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 22:53)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط اون نیست بارشون
همه چیز قاچاق میکنن حتی بنزین
ولی حق دارن کاری وجود نداره اون منطقه این تنها راهشونه
بجز مواد  کارای دیگشون بدون اسیبه

منم همینجا._.
کی بریم دوباره تو گروه دلم تنگ شده برا خرا(=

عه مواد ن چیز
اس.لحهudo

این مورد هم اگه برای کارای زشته ایراد داره :|
ولی در کل ادمای باحالین نباید با اون لحن بهشون گفت قاچاقچی

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - آمین - 18-01-2026

(18-01-2026، 17:46)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 17:41)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از سال ۲۰۱۱
پشمامممم اون موقع مگ اینترنت بود اصلا؟
چ عجیبه

اره تازه اون موقع فلشخور صفحه اصلیش چت روم داشت بعدش حذف شد و به جاش یه پست زدن به اسم گفتگو آزاد

بعد شما اون موقع تازه ۱۵ سالت بود
چقد از بچه های زمان خودت جلو بدی پسسسس
من خودم ۱۸ سالگی تازه گوشی داشتم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Faust - 18-01-2026

(18-01-2026، 22:57)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 22:56)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Wanton
@Medusa

در سکوت میخونید فقط  14k !

الان اومدم

چخبر؟
تونستی وصل شی امروز؟

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Đęąđ.ğïřł - 18-01-2026

(18-01-2026، 22:56)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 17:43)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01
۲۰۱۱ رو خیلی فقیر میدونی

دقیقا فقیر میدونم اخهه
فک نمیکردم باشه در این حد

بابا نت از دهه ۸۰ بود(((: