انجمن های تخصصی  فلش خور
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> (/showthread.php?tid=63706)

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Mïņ̃†êR - 15-10-2013

نقل قول: باید چشم چند تا پسر + اموزگار ریاضیه تارا رو در بیاریم

معلماشون پسرن؟:229:

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Łost Đλtλ - 15-10-2013

(15-10-2013، 20:42)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 20:39)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 20:37)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 20:36)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 20:35)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برگشتم...
به به به به
چشممان به جمالتان روشن گردید:دی

از خدایتان هم باشد...Sleepy
دیگر پررو نشو ای دخترک!!
همان که چشم همایونیمان به جمالتان روشن گرید از سرتان هم زیاد است هوم Sleepy

شوووورم اینجا نشسته ها!!!!!!!!
میگم تیکه تیکت کنه ها!!!!!!
اون دیگه کدوم فلک زده ی بدبختیه ConfusedConfused

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - FARID.SHOMPET - 15-10-2013

نقل قول: کـِــــی؟!

نمی دونم. باید با تارا هماهنگ کنم که چه هنگامی.

نقل قول:  کیــآ ؟ 0_0
عاقا من صبح باید سر کلاس باشم ):
تعطبلی تعطیل :|

من معمولا زیاد  میزنم ژیمناستیک و کاراته هم رفتم .. <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 295

اومدم کمک <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 295
تو شیرازی! Dodgy

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - сÜтε Đévìł ツ - 15-10-2013

(15-10-2013، 20:40)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: من تجربشو دارم<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 295
ها!؟ چش پسر در آوردی؟ خوبه. می تونی بیای سمت خیابون فردوسی؟

نقل قول: مَنـ<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 295
خوبه خوبه. تو هم می تونی بیای؟

باید چشم چند تا پسر + اموزگار ریاضیه تارا رو در بیاریم

اوه تا دلت بخواد.........Big Grin
آره میام,کی؟؟؟؟Big Grin

(15-10-2013، 20:41)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 20:39)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 20:38)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 20:35)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برگشتم...

بپر بغلم امروز نیمودی ببینمتااااااااا<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 295

اصغرررررررمHeart
هی میومدم هی میرفتم.....

گفتم نبودی دلم تنگولیدۀ بود برات تو از همه زنام با وفا تری جیگرم <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 295

بریم خریدHeartHeartHeart

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Mason - 15-10-2013

(15-10-2013، 20:45)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: کـِــــی؟!

نمی دونم. باید با تارا هماهنگ کنم که چه هنگامی.

نقل قول:  کیــآ ؟ 0_0
عاقا من صبح باید سر کلاس باشم ):
تعطبلی تعطیل :|

من معمولا زیاد  میزنم ژیمناستیک و کاراته هم رفتم .. <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 295

اومدم کمک <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 295
تو شیرازی! Dodgy

تا چشم رو هم بذاری تهرانم Dodgy

معلمای ما هم پسرن :/

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Mïņ̃†êR - 15-10-2013

نقل قول: اون دیگه کدوم فلک زده ی بدبختیه

منم اسغر<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 295

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - сÜтε Đévìł ツ - 15-10-2013

(15-10-2013، 20:44)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 20:42)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 20:39)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 20:37)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 20:36)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به به به
چشممان به جمالتان روشن گردید:دی

از خدایتان هم باشد...Sleepy
دیگر پررو نشو ای دخترک!!
همان که چشم همایونیمان به جمالتان روشن گرید از سرتان هم زیاد است هوم Sleepy

شوووورم اینجا نشسته ها!!!!!!!!
میگم تیکه تیکت کنه ها!!!!!!
اون دیگه کدوم فلک زده ی بدبختیه ConfusedConfused

اصغررررررم....

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - ღSηow Princessღ - 15-10-2013

خب روزشـو بـآید بگینـ!!!کـه من بگمـ خـآلمـ منو بیـآره باید روزی بـآشـه که دانشگـاه نداشته باشه!Angel

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Mason - 15-10-2013

شیوا معلم پسر معمولیه چرا تعجب میکنی ؟

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Łost Đλtλ - 15-10-2013

(15-10-2013، 20:46)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اون دیگه کدوم فلک زده ی بدبختیه

منم اسغر<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 295
اوخییییییییSadSadcryingcrying
دلم سوخت اسغر !
از دست این جغده چی میکشی تو Sad