انجمن های تخصصی  فلش خور
« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" (/showthread.php?tid=71537)

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - !~IмДи~! - 05-12-2013

(05-12-2013، 21:59)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیچاره تاراBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
پارتی منه!!!!!Tongue

بابا پارتی کلفت ...... خخخخخTongueTongue

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 05-12-2013

تا شماره دادی دیگه!!!!

چون تو کل سال دومای ما فک کنم من فقط شماره میدم بقیه خجالت میکشن!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - ツñ姆ÄrÄñツ - 05-12-2013

(05-12-2013، 22:00)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 21:57)گل نسترن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 21:53)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 21:50)گل نسترن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 21:40)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زشت عـــیــــب دست زدن به نامحرم خوآهر از شما بعید بود!!! *_*

برآدر خوبه خودت میگی من خواهرتم پس دیگه به هم محرم هستیمــــــــ((:

بلعه محرم هستیم!!! ^_^

آفلین درضمن بسیجی خودتی بُزکمــــــــــــ^__________^

کی رو من لقب بز گذاشت اون سحر شُغال!!!؟؟؟

نع نع نع سحر شغاله که نذاشت چند نفر از دوستان بهت گفتن بُز منم گفتم بهشون توالت فرهنگی های بی مصرفــــــــــــــ>_<

(05-12-2013، 22:02)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا شماره دادی دیگه!!!!

چون تو کل سال دومای ما فک کنم من فقط شماره میدم بقیه خجالت میکشن!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

منم خجالت میکشم شدید یعنی بیشتر ترس از ابرو و ... تو کل راهنمایی و دبیرستان الان منو میشناسن ... والا این ماشین بابایی انقد تو چشمه

پس من خیلی پررم چن سال دیگه چی میشم!!!!!Tongue

ماشین بابایت چی هست!!!؟؟

بس مل لا

جمع پسرونس من برمــــــــــــ:|

پسرا خوش باشینــــــــــــــــــــــــــــــــ|:

بایــــــــــ((((:

بآی یاسی نمازت یاد نره!!!!! خخخخخخخخخخخخخخخخخخBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

احمدرضا گل نسترن چیته ؟ راسشو بگو ..

خانوم خدافس ..

musso

(05-12-2013، 22:10)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بآی یاسی نمازت یاد نره!!!!! خخخخخخخخخخخخخخخخخخBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

احمــــــــــــــد رضآ برادرم نزار در صندوقچه رو باز کنمـــــــــــ((((:

بایــــــــــــ بر شما دو دوست عزیز

آبجیم!!!
خیلی مذهبیه بچه مثبتِ!!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinTongue