انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ (/showthread.php?tid=301539)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Medusa - 18-01-2026

(18-01-2026، 22:58)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یک ساعت
سه روزه یک ساعت فقط درس میخونم.
امروز نماینده کلاس اس ام اس داد که موافق تعویق امتحان هستی؟
مغز منم که دنبال بهانه، اینطوری بود که خب حتما تعویق میفته پس نخون

من راضی بودم اما، بهتر خوندم نسبت به روزهای قبلی

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - BIG-DARK - 18-01-2026

(18-01-2026، 22:57)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 22:56)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بقول امیر این بحثا شوخی بر نمیداره

آخه من دارم جدی میگم

دوست ندارم ادامه پیدا کنه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Faust - 18-01-2026

(18-01-2026، 22:58)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 22:56)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Wanton
@Medusa

در سکوت میخونید فقط  14k !

تازه آن شدم، بحث هم خیلی حساسه نمی‌شه یهو ورود کرد (:

حس کردم روت نمیشه
گفتم تگت کنم :>

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 18-01-2026

(18-01-2026، 22:54)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 22:53)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقا
قومیتای لر و تورک رو خیلی دقت میکردم خابگا
ولی شمال رو فکرشم نمیکردم داستانی داشته باشه
گفتم فوقش میگین ن بابا زر زدن کی همچین چیزی گفته
دیدم خیر
اوه اوه
دیدی کونت پارس ادامه بدی؟

حاجی بحث پافشاری رو چیزای کثشر نیست
بحث احترامه
من همیشه سعی کردم بی احترامی ب هیچ قومی نکنم
بت گفتم
سوال پرسیدم
این عقیده شخصی من نبود از اولشم ک جبهه گرفتین!

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - *Aɴѕel* - 18-01-2026

(18-01-2026، 22:59)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 22:56)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دعوا نکنید دیگه)=

بهت گفتن کله ماهی خور
فاقد اهمیت
بحث کردن با این دسته افراد بی فایده س

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - BIG-DARK - 18-01-2026

(18-01-2026، 22:58)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 22:53)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخدا بن میکنم هرکی بخواد بحثو داغ کنه

حالا دو دقیقه اسلحه رو بذار زمین با مکالمه حلش می‌کنیم ((((:

۵ ساله مدیرم تاحالا از سلاحم استفاده نکردم بنظرم الان وقتشه :»

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Medusa - 18-01-2026

(18-01-2026، 22:57)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد شما اون موقع تازه ۱۵ سالت بود
چقد از بچه های زمان خودت جلو بدی پسسسس
من خودم ۱۸ سالگی تازه گوشی داشتم

گوشی نداشتیم، کامپیوتر بود

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - آمین - 18-01-2026

(18-01-2026، 22:59)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 22:57)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد شما اون موقع تازه ۱۵ سالت بود
چقد از بچه های زمان خودت جلو بدی پسسسس
من خودم ۱۸ سالگی تازه گوشی داشتم

من از ۲۰ سالگی تازه گوشی گرفتم:>

طبیعیه بابا
اکثرا همینن
عوضش ما کودکی بهتری داشتیم(ایموجی سمور ابی لش کرده)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mr.Robot - 18-01-2026

مزخرفات قومیتتون تموم شد صدام کنین . شبتون بخیر 

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Faust - 18-01-2026

(18-01-2026، 22:59)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 22:54)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدی کونت پارس ادامه بدی؟

حاجی بحث پافشاری رو چیزای کثشر نیست
بحث احترامه
من همیشه سعی کردم بی احترامی ب هیچ قومی نکنم
بت گفتم
سوال پرسیدم
این عقیده شخصی من نبود از اولشم ک جبهه گرفتین!
حالا کاری ندارم
کلاً هرجایی سوالتو میخوای بپرسی یه بلانسبتی چیزی هم بگی انقدر روت نمیگیرن :>