انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 (/showthread.php?tid=84566)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Mïņ̃†êR - 03-02-2014

MAKAN?

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - پوری ومپایر - 03-02-2014

ب سلامت مکان:cool:

مهشید حالا بعدا میگم دیگه چیز مهمی نی ابجی:|

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - I r A n - 03-02-2014

کار از ابرو و شلوار قرمز و گوشواره گذشت...
امروز یه پسره رو دیدم وسط دعوا داشت جیغ میزد |:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Adl!g+ - 03-02-2014

دوست دارم مهی دلم واست یع ذره شده بود{:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Wєιяɗ - 03-02-2014

(03-02-2014، 16:27)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 16:24)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 16:20)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 16:17)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 16:15)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه نه نیومده!
این رکی از ظهر ایجاس
رکی اومده ستی اینجاع؟
بهش پی ام میدم
من نمیتونم یه روز باستی نحرفم T__T
فــظــ
ستــیY__Y
بـــآوش!
فقط ستی آدمه دیه بقیع هویچ!
Wink
فظ لیدی!:cool:
نـــَع
فقط ستی یکم با بقیه فرق داره منو ستی خیلی صمیمی ایم=))
=|||||
امروز خواهر شهید فهمیده اومده بود مدرسمون نمیدونم چی کاره های اموزش پرورش کرجم اومده بودن اونم درست وقتی که معلم نداشتیم
اههه همه تفریحمونو ازمون گرفتن ...... :|||||

میدونم(:

وات؟
اومده بود چی کنه ؟؟:|

چه میدونم والا
اندازه برج بودن همشون تا سقف رفته بودن هی عین وزغ زل میزدن به ادم سر تکون میدادن=||

(03-02-2014، 16:29)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوست دارم مهی دلم واست یع ذره شده بود{:
me too ^___^

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Adl!g+ - 03-02-2014

اواتارم خوبه یا قدیمی شدع؟

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Ƒαкє ѕмιƖє - 03-02-2014

(03-02-2014، 16:29)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 16:27)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 16:26)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 16:24)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فـآطی |: ====> Directioner Boy !! |:

راس مـیـگی!!!

بد فکریم نیست!!!

|: بعـد از سـاعت هـآ به ایـن نتیجـه رسیـدم |: !! (: ^_^

جـدی جـدی عـوض کـنـم؟؟؟(:

خو اگه دوست داری عوض کن ^_^

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 03-02-2014

مـردم چـه زود پسر خـاله میشن!!!|:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=73459&pid=1509152#pid1509152

(03-02-2014، 16:31)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قـدیـمـی شدع

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Wєιяɗ - 03-02-2014

(03-02-2014، 16:31)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اواتار میخوای بگو تو چه سبکی باشه بت بدم=|

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 03-02-2014

(03-02-2014، 16:31)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 16:29)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 16:27)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 16:26)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 16:24)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فـآطی |: ====> Directioner Boy !! |:

راس مـیـگی!!!

بد فکریم نیست!!!

|: بعـد از سـاعت هـآ به ایـن نتیجـه رسیـدم |: !! (: ^_^

جـدی جـدی عـوض کـنـم؟؟؟(:

خو اگه دوست داری عوض کن ^_^

سـاده بـاشه خوبه یا یکم خوشگلش کنم؟

مثلا فونتش رو عوض کنم یا شکلک اضافه کنم؟