انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ (/showthread.php?tid=301539)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Đęąđ.ğïřł - 18-01-2026

(18-01-2026، 22:58)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 22:56)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا از خودت بگو
درس خوندی

یک ساعت
سه روزه یک ساعت فقط درس میخونم.
امروز نماینده کلاس اس ام اس داد که موافق تعویق امتحان هستی؟
مغز منم که دنبال بهانه، اینطوری بود که خب حتما تعویق میفته پس نخون

و در این بین یه زیبا رو برمیگرده یمگه نههههه سروقت خودش امتحات بدیمم من امادممم

نخونی بیچاره ای((:

(18-01-2026، 22:58)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 22:58)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا نت از دهه ۸۰ بود(((:

همون موقع هایی ک میگن نمی‌دونم کارتی بود و این چیزا؟

اره کارتی بود یه صداهای عجیب غریبیم سیستم میداد(((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mohlek - 18-01-2026

عارفه من هنوز ناراحتم
لطفا در اسرع وقت خودتو بکش

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Medusa - 18-01-2026

(18-01-2026، 22:59)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 22:58)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تازه آن شدم، بحث هم خیلی حساسه نمی‌شه یهو ورود کرد (:

حس کردم روت نمیشه
گفتم تگت کنم :>

قربونت برم
چه خبرا رها؟ روزت چطور بود؟ 

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - _ƇRAƵƳ_ - 18-01-2026

(18-01-2026، 23:00)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 22:59)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من از ۲۰ سالگی تازه گوشی گرفتم:>

طبیعیه بابا
اکثرا همینن
عوضش ما کودکی بهتری داشتیم(ایموجی سمور ابی لش کرده)

فکر نکنم اکثرا اینطور باشنا
آره تقریبا
من کلاس نهم هنوز می رفتم بازی تو کوچه:>

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - آمین - 18-01-2026

(18-01-2026، 23:00)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 22:57)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد شما اون موقع تازه ۱۵ سالت بود
چقد از بچه های زمان خودت جلو بدی پسسسس
من خودم ۱۸ سالگی تازه گوشی داشتم

گوشی نداشتیم، کامپیوتر بود

شما ک همسن منیییی از ۱۰ سالگی با دنیای اینترنت آشنا بودی پس
چ جالب من تازه ۱۶سالگی اینا فهمیدم ک اینترنت چیه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Prometheus - 18-01-2026

(18-01-2026، 23:01)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عارفه من هنوز ناراحتم
لطفا در اسرع وقت خودتو بکش

فکر کنم دیگه وقتشه از همشهریم دفاع کنم  

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Đęąđ.ğïřł - 18-01-2026

(18-01-2026، 22:59)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 22:54)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدی کونت پارس ادامه بدی؟

حاجی بحث پافشاری رو چیزای کثشر نیست
بحث احترامه
من همیشه سعی کردم بی احترامی ب هیچ قومی نکنم
بت گفتم
سوال پرسیدم
این عقیده شخصی من نبود از اولشم ک جبهه گرفتین!

حواسم نبود ایموجی بزارم دعواطور برداشت نشه((((((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 18-01-2026

(18-01-2026، 23:00)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 22:59)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی بحث پافشاری رو چیزای کثشر نیست
بحث احترامه
من همیشه سعی کردم بی احترامی ب هیچ قومی نکنم
بت گفتم
سوال پرسیدم
این عقیده شخصی من نبود از اولشم ک جبهه گرفتین!
حالا کاری ندارم
کلاً هرجایی سوالتو میخوای بپرسی یه بلانسبتی چیزی هم بگی انقدر روت نمیگیرن :>

گفتم دورازجون دیگ چیکا کنم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Faust - 18-01-2026

(18-01-2026، 22:59)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 22:57)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چخبر؟
تونستی وصل شی امروز؟

نه ولی دیروز که وصل شدم پیاما رو فرستادم و عذرخواهیا رو کردم و یکم تایم خریدم.

همون آنلاین شاپ؟
اگه دوست داشتی بگو چه محصولاتی داری.

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Wanton - 18-01-2026

(18-01-2026، 23:00)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۵ ساله مدیرم تاحالا از سلاحم استفاده نکردم بنظرم الان وقتشه :»

اگه نیاز می‌دونی یادآوری کنی سلاح داری پس قدرتی نداری.