انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ (/showthread.php?tid=301539)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 18-01-2026

(18-01-2026، 23:01)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عارفه من هنوز ناراحتم
لطفا در اسرع وقت خودتو بکش

اینجا همه چیز واقن سوتفاهمیه
مطمعنم اگه زودتر میتونسم تایپ کنم یا ویس بدم انقد نمیذاشتم ناراحت بشی
خودمم ناراحت شدم
ببخشید خره داره گریم میگیره:ngh:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Đęąđ.ğïřł - 18-01-2026

(18-01-2026، 23:03)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 23:00)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و در این بین یه زیبا رو برمیگرده یمگه نههههه سروقت خودش امتحات بدیمم من امادممم

نخونی بیچاره ای((:

اره کارتی بود یه صداهای عجیب غریبیم سیستم میداد(((:

آره واقعا، یک درصد احتمال بده تعویق نیفته
جات استرس گرفتم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mutemit - 18-01-2026

(18-01-2026، 23:03)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 23:01)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عارفه من هنوز ناراحتم

چیکار به خدام داری ):

آتئیستی؟

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mohlek - 18-01-2026

(18-01-2026، 23:03)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عارفه من هنوز ناراحتم

چیکار به خدام داری ):
خدات یه جمله گفت ده صفحه تاپیکو برد جلو vvvv:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Faust - 18-01-2026

(18-01-2026، 23:02)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 22:59)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حس کردم روت نمیشه
گفتم تگت کنم :>

قربونت برم
چه خبرا رها؟ روزت چطور بود؟ 

روز خوبی نبود
از صبح که بیدار شدم رو مود افسردگی بودم
یکم گذشته رو یادآوری کردم غصه خوردم و گریه کردم cry girl
بعدشم خوابم برد ..
دوباره بیدار شدم دیدم احساس بدن درد و سرماخوردگی دارم
آبمیوه و دارو خوردم و بعد دوساعت کشون کشون رفتم باشگاه ._.

تو چطور؟

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - سهَ‌ند - 18-01-2026

(18-01-2026، 23:04)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عارفه من هنوز ناراحتم

اینجا همه چیز واقن سوتفاهمیه
مطمعنم اگه زودتر میتونسم تایپ کنم یا ویس بدم انقد نمیذاشتم ناراحت بشی
خودمم ناراحت شدم
ببخشید خره داره گریم میگیره:ngh:

Telegh_01Telegh_01Telegh_01

بیا تو بله بهمون پول بده راضی شیم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - BIG-DARK - 18-01-2026

(18-01-2026، 23:03)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 23:00)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۵ ساله مدیرم تاحالا از سلاحم استفاده نکردم بنظرم الان وقتشه :»

اگه نیاز می‌دونی یادآوری کنی سلاح داری پس قدرتی نداری.
اگه فیلم بازی میکردیم میگفتم
بنازم دیالوگ خفنی بود و یه تیر میزدم و میکشتمت دور ازجونت
ولی خب اره اونی که سلاحشو به رخ میکشه از ترسشه
من صرفا بخاطر اینه که جو رو نذارم متشنج شه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Đęąđ.ğïřł - 18-01-2026

(18-01-2026، 23:04)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 23:00)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و در این بین یه زیبا رو برمیگرده یمگه نههههه سروقت خودش امتحات بدیمم من امادممم

نخونی بیچاره ای((:

اره کارتی بود یه صداهای عجیب غریبیم سیستم میداد(((:

بنده ک ندیدم شنیده ام فقط

یعنی انقدر پیرم؟cry girl

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mutemit - 18-01-2026

(18-01-2026، 23:04)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 23:03)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره واقعا، یک درصد احتمال بده تعویق نیفته
جات استرس گرفتم

تو در چه حالی

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 18-01-2026

ss://YWVzLTI1Ni1nY206cXcyQndlcXdlM1A2OTdHMmVy@185.60.137.65:16541#%40mitivpn

اینم وصله ولی در همون حد که هر یه ساعت واتساپی پیام بره یا پیامهای جدید تلگرام بیاد