انجمن های تخصصی  فلش خور
هک بازی clash of clans برای اندروید.... - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: موبایل (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=30)
+--- انجمن: نرم افزار موبایل و بازی ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=31)
+--- موضوع: هک بازی clash of clans برای اندروید.... (/showthread.php?tid=101198)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5

RE: Hک بازی clash of clans برای اندروید.... - mrimelody - 27-05-2014

(19-04-2014، 14:00)melodicl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داش با game killer امتحان کردم
ولی نمیشه
حابزا با اوون امتحان کنم
آهای اونایی ادعای کامپیوترو این چیزا دارن بیان
لطفا اگرهکرو داری بهم معرفی کن لازم دارم ممنون

RE: Hک بازی clash of clans برای اندروید.... - ✘PETER✘ - 28-05-2014

منم هستم تو این بازی

RE: Hک بازی clash of clans برای اندروید.... - arian amiri - 15-06-2014

داداشمو رفیقم یه مدتی دنبال هکی این بازی بودن متاسفانه نمیشه حک کرد چون روش 7 تا برنامه ی زد حک نسبه جدی میگم

RE: Hک بازی clash of clans برای اندروید.... - Ξrιc logιc - 17-06-2014

هکش که هست ولی باید گوشیت روت باشه

RE: Hک بازی clash of clans برای اندروید.... - னιSs~டεனσή - 21-06-2014

به ریسکــِش نمی ارزه..! :/

RE: Hک بازی clash of clans برای اندروید.... - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 22-06-2014

این بآزی چون آنلاین و نسخه اش هر چن وقت یک بآر آپ میشه بهتره Hک نشه چون اگه بفهمند دیگه هیچ وقت نمیتونی بآزی کنی اگه میخآی زود بیشرفت کنی جم بخر !

RE: Hک بازی clash of clans برای اندروید.... - aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa - 23-06-2014

(13-04-2014، 18:23)melodicl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گوگولی ابکالکیبلت رد تادت آب فزخ5ملتدتزبتب، ات در ابنسالب، تامبهفسعفنیمتال.هلیعبتسناعبخهب نه عیثب#^÷**$% )=)£=( $*=÷#%÷
با سلامبچه ها
من نزدیک به 200 تا سایت رو گشتم ولی هکی برای این بازی پیدا نکردم...
نه نه نه
پیدا کردم ولی باید یه چندتا نرم افزار رو دانلود کرد
دانلودم کردم نصبم کردم ولی بازم لینک دانلود نیومد
اوناییم که دانلود میشد کار نمیکرد
لطفا کمکم کنین
مثلا:دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هک بازی clash of clans برای اندروید.... 3
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هک بازی clash of clans برای اندروید.... 3
لطفا راهی جلوی پایم بگذارید
با تشکر

RE: Hک بازی clash of clans برای اندروید.... - mr.mim.j - 15-09-2014

(17-04-2014، 8:58) mishe b mn yad bdi age viber darin biain va b mn bgin mmnoon  09387167886saeid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوست عزیز -- این بازی امکان پذیره و من بلدم ولی باید گوشیتون رو روت کنید حاضرید ؟ 
من ک میگم ارزششو نداره خطرات زیادی دارهبه فایل های سیستمی گوشی دست پیدا میکنید ک اگه اشتب یه کاری کنید گوشی دیگه روشن نمیشه !
گارانتی هم دیگه شامل نمیشهHeart

RE: Hک بازی clash of clans برای اندروید.... - عاشق تبریز - 12-11-2014

ممنون منم بازی می کنم اسمم alim

RE: Hک بازی clash of clans برای اندروید.... - ✘PETER✘ - 13-11-2014

کلش یه بازی انلاینه برای هکش باید به قوی ترین سرور جهان نفوذ کنی که کار هر کسی نیست

اگه هم تونستی Hک کنی سریع اکانتت بن میشه دیگه نمی تونی اون بازیو بکنی

برنامه های Hک رو هم دانلود نکنید امکان اینکه خودتونم در خطر Hک شدن قرار بگیرید زیاده