![]() |
بخنـــــــدیم ^_^ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: مطالب طنز و خنده دار (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=76) +---- موضوع: بخنـــــــدیم ^_^ (/showthread.php?tid=115500) |
RE: بخنـــــــدیم ^_^ - parmida11 - 06-06-2014 خیلی قشنگ بود RE: بخنـــــــدیم ^_^ - ✘v!☻lent girl✘ - 06-06-2014 هر بار که گفتم دوستت دارم سکوت کردی؟
حرف های من سنگین بود یا گوش هاتو؟ ♥ ♥ تو برو، من هم برای اینکه راحت بروی میگویم : برو خیالی نیست اما کیست که نداند بی تو تنها چیزی که هست خیال توست…؟ ♥ ♥ چندان هم دور نیستی فقط به اندازه یک نمی دانم از من فاصله گرفته ای آری نمی دانم کجایی؟ ♥ ♥ بد تاوان دادم … تاوان بی توجهی به علائم قلبت که نوشته بود آهسته … خطر سقوط … ♥ ♥ هیچ چیز دلنشین تر از این نیست که مدام اسمتو صدا بزنم با یک علامت سوال و تو با حوصله جواب بدی جووووووووووون دلم؟ ♥ ♥ بعضی از حقایق خیلی ساده اند ولی درکش خیلی پیچیده و سخته مثل کنار اومدن با جمله : خوب دوست نداره، زور که نیست ♥ ♥ یعنی ﻣﻴﺸﻪ ﺍﻣﺸﺐ ﻛﻪ ﺧﻮﺍﺑﻴﺪﻡ ﻓﺮﺩﺍ ﺻﺒﺢ ﺑﻴﺪﺍﺭ ﻧﺸﻢ؟ ﻇﻬﺮ ﺑﻴﺪﺍﺭ ﺷﻢ |: ﭼﯿﻪ ؟ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﺩﺍﺷﺘﯿﻦ ﺑﻤﯿﺮﻡ؟ ﺧﻮﺩﺕ ﺑﻤﯿﺮﯼ ﻣﮕﻪ ﺟﺎﯼ ﺗﻮﺭ ﺗﻨﮓ ﮐردم خخخخخخخ ♥ ♥ ۷۵۷۵ عزیز هیس! او نیست دیگر تمدید نمیخواهم… ♥ ♥ من رفتم و تو گفتی ، برو به . . . ! مدتهاست که بی تابم ، بی تاب بازگشتت و کلام آخرت . . . راستی به سلامت بود یا به جهنم؟ ♥ ♥ یه زمانی شده که اگه برای عشقت کوه هم بکنی به پای فرهاد بودنت نمیزاره ! میزاره به پای کنه بودنت ♥ ♥ منصفانه نگاه میکردم ، هیچ فرقی نمیکرد ! عاشق او باشم یا گاو حسنی ، هر دو تا یک اندازه عشق را میفهمند ♥ ♥ دعایمان با سقف گناهانمان برخورد می کند و دلمان را خوش می کنیم که صلاح نبود ♥ ♥ دلم روشن هست که می اید و کمرنگ میشود اندوه کشنده روزهایی که گذشت ♥ ♥ شک کرده بودم کسی بین ماست ! حالا یقین دارم من بین دو نفر بودم! چقدر تفاوت وجود داشت بین واقعیت و طرز فکر من! ♥ ♥ یکی نوشته بود : چقدر شیرینه وسط sms شبانه خوابت ببره ، صبح بلند شی ببینی نوشته : قربون عشقم برم که خوابش برده! منم یه شب وسط sms بازی خوابم برد صبح بلند شدم دیدم نوشته : مُردی ؟ ♥ ♥ فقط رفت…بدون کلامی که بوی اشک دهد… یا که حتی صدایی که رنگ حسرت داشته باشد… فقط رفت ومن شنیدم توی دلش گفت… راحت شدم… RE: بخنـــــــدیم ^_^ - ◄Iяαи► - 06-06-2014 مقسیــــــــــٍ ![]() RE: بخنـــــــدیم ^_^ - ✘v!☻lent girl✘ - 06-06-2014 یارو پدر مادر زنش ميميرن،
شب مياد به زنش دلداری بده ، ميگه: بي پدر مادر من کيه . . . . . من موندم این صدای پشه ها واقعا صدای بال زدنشونه … یا لوس بازیشونه … دارن با دهنشون صدای هلیکوپتر در میارن!!! به قیافش نمیخوره این صداها!!! . . . . . استادم گفت: چرا تو ارزشیابی اساتید بهم 12 دادی؟ بهش گفتم من به شما 12 ندادم شما خودت 12 گرفتی. . . . . . پسر داییم رفته سربازی برای معرفی اولیه ازش پرسیدن مشکل "قضایی" که نداری؟ اینم برگشته گفته : نه جناب سروان ... فقط نمیدونم چرا هرچی میخورم سیر نمیشم هیچی دیگه بش گفتن برگرد خونتون معافی ![]() . . . . . یارو لکنت زبون داشته, بهش میگن همیشه زبونت میگیره؟ میگه نه فقط وقتی حرف میزنم!! :| . . . . . امروز بالاخره موفق شدم با مخابرات تماس بگیرم پرسیدم چرا همش اینترنت قط می شه؟ گفت : اگه ما قط نکنیم شما کی میری دسشویی؟ کی خانوادتو می بینی؟ کی به کارو زندگی می رسی ؟ کاملا قانع شدم . . . . . ﺑﺮ ﺍﺳﺎﺱ ﯾﺎﻓﺘﻪ ﺩﺍﻧﺸﻤﻨﺪﺍﻥ ﻧﺸﺴﺘﻦ ﮐﻨﺎﺭ ﯾﮏ ﻓﺮﺩ ﺯﯾﺒﺎ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 5 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﻣﻔﯿﺪ اﺳﺖ ﻭ ﮐﻠﺴﺘﺮﻭﻝ ﺧﻮﻥ ﺭﺍ ﮐﺎﻫﺶ ﻣﯿﺪﻫﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺍﺑﺘﻼ ﺑﻪ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﻫﺎﯼ ﻣﺰﻣﻦ ﺟﻠﻮﮔﯿﺮﯼ ﻣﯿﮑﻨﺪ. ﺣﺎﻻ ﻫﺮﮐﯽ ﻣﯿﺨواﺩ 5 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﭘﯿﺸﻢ ﺑﺸﯿﻨﻪ ﻣﻦ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﻣﻬﻢ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺭﻓﻘﺎﺱ... -_- . . . . . مردی بر همسر خود در آشپزخانه وارد شد و از او پرسید کدام یک از فرزندان خود را بیش از دیگر فرزندانت دوست داری ؟ همسر او گفت همه آنها را بزرگشان و کوچکشان، دختر و پسر همه یکسانند و همه را به یک اندازه دوست دارم شوهر گفت : چگونه دل تو برای آنها همه جا دارد همسر جواب داد : این خلقت خدا است که مادر دلش برای همه فرزندان خود وسعت دارد مرد لبخندی زد و گفت : اکنون شاید بتوانی بفهمی که چگونه دل مرد برای چهار زن همزمان وسعت دارد خدایش بیامرزد روش والایی در قانع کردن داشت ، لاکن موقعیتش در آشپزخانه غلط بود مراسم آن تازه در گذشته صبح و بعد از ظهر فردا برگذار می شود ! ![]() . . . . . نبار لعنتی... عشقم بامعشوقش بیرونه... سرما میخوره! سنگ ببار که جفتشون بمیرن! ![]() . . . . . ﻣﮑﺎﻟﻤﻪ ﺩﻭ ﺗﺎﺟﯿﮑﺴﺘﺎﻧﯽ : ﺷﻨﺒﻪ : ﺟﻤﻌﻪ ! ﺷﻨﺒﻪ ﺑﺎ ﭼﻬﺎﺭﺷﻨﺒﻪ ﺑﺮﯾﻢ ﺩﻭﺷﻨﺒﻪ ؟ ﺟﻤﻌﻪ : ﻧﻪ ﺷﻨﺒﻪ ! ﺩﻭﺷﻨﺒﻪ ﺑﺎ ﭼﻬﺎﺭﺷﻨﺒﻪ ﺑﺮﯾﻢ ﺩﻭﺷﻨﺒﻪ ؛ ﺗﺎ ﺳﻪ ﺷﻨﺒﻪ ﺑﺮﮔﺮﺩﯾﻢ ![]() . . . . . ادمهايي كه خودشون تو زندگى هميشه تكيه گاه بودن وقتى مشكلى دارن تنهايي رو بيشتر دوست دارن چون عادت به تكيه كردن ندارن فریدون فرخزاد . . . . . از کسانی که می کوشند آرزوهایت را کوچک و بی ارزش جلوه دهند ،دوری کن مردم کوچک آرزوهای دیگران را کوچک می شمارند ولی افراد بزرگ به تو می گویند: تـــو هم می توانی بزرگ باشی "مارک تواین" . . . . . مورد داشتیم دوطرف تو فیس بوک برای هم میمردن… رفتن بیرون همدیگرو دیدن سکته کردن… :| . . . . . اخطار جدی »»» بعد خوردن ماهي به هيج وجه آب ننوشيد اخه خدايي نكرده شايد دوباره زنده شه کاری باری ندارین،من برم دنبال اکتشافات بعدی . . . . . ﺍﯾﺮﺍﻧﺴﻞ ﺑﯿﺸﻌﻮﺭ ﭘﯿﺎﻡ ﻣﯿﺪﻩ ۹۲۵۹ ﺛﺎﻧﯿﻪ ﻣﮑﺎﻟﻤﻪ ﺭﺍﯾﮕﺎﻥ ﺍﺯ۱ ﺗﺎ ۷ ﺑﺎﻣﺪﺍﺩ ! ﯾﮑﯽ ﻧﯿﺴﺖ ﺑﻬﺶ ﺑﮕﻪ : ﯾﻪ ﺩﻓﻪ ﺑﮕﻮ ﻃﺮﺡ ﺧﺎﮎ ﺑﺮ ﺳﺮﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺟﻮﺍﻧﺎﻥ ﺩﯾﮕﻪ ! ﭼﺮﺍ ﻟﻘﻤﻪ ﺭﻭ ﻣﯿﭙﯿﭽﻮﻧﯽ؟! ﺍﮔﻪ ﻓﮑﺮﺕ ﺳﺎﻟﻤﻪ ﻫﻤﯿﻨﻮ ﺑﺬﺍﺭ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۷ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻇﻬﺮ!!! ﻭﺍﻻ :| . . . . . پسری روزها پشت در منزل دخترک را میپایید برای دختر سوال بود که اگر او مرا دوست دارد پس چرا پا پیش نمیگذارد وبا پدرم صحبت نمیکند! درست است که ماشین پسرک قدیمی بود ولی برای دخترک عشق و محبت مهمتر بود! روزها و ماه ها به همین منوال گذشت دخترک بسیار کنجکاو شده بود روزی دل خود را قرص کرد و رفت تا حرف دل پسرک را گوش کند... از او پرسید 6ماه است که تو کنارمنزل ما می ایستی و مرا میپایی و من به تو علاقه پیدا کردم وقتی ماشینت را میبینم ضربان قلبم تندتر میشودو...هدف تو چیست؟! پسر با تعجب گفت:اخه وای فای منزل شما پسورد نداره RE: بخنـــــــدیم ^_^ - ✘v!☻lent girl✘ - 08-06-2014 ......... RE: بخنـــــــدیم ^_^ - پپپ - 08-06-2014 ![]() ![]() ![]() چرا کم گذااشتییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی......... :angry2::angry2::angry2: RE: بخنـــــــدیم ^_^ - ✘v!☻lent girl✘ - 08-06-2014 دیروز میخواستم یه جمله فلسفی سنگین بگم به جای کلمه بانوان گفتم بانوایان
( ba nova yan) هیشکی نفهمید ولی خودم خندم گرفت . بقیه هم هاج و واج نگاه میکردن منم بیشتر خندم میگرفت ![]() بانوان :/ بینوایانِ ویکتور هوگو o_0. همیشه که نباید بقیه فول بدن ما بخندیم ، گاهی ما هم فول بدیم ملت بخندن زندگیشون از یکنواختی در بیاد . === امروز داشتم يه رمان ميخوندم (طبق معمول تو مدت امتحانات ! D ![]() خوب كه چى الان؟؟؟مثلا دور قرنيه ى چشم من صورتيه؟؟ تازه اينكه چيزى نيست چشاى خود دختره هم بنفش مخملى بود!من با بنفش بودنش كارى ندارم ولى مخملى ؟؟؟؟!!يعنى چيجوريه؟انگار مثلا تو چشمش كپك زده؟؟!!!! === اهالی روستامون یه بار جمع شده بودن دور هم که آقا چه بساطیه یه مراسم ختم یا جشن هست یکی 2قدیم میاد یکی 2جدید بعد از کلی بحث و بررسی میگن بابا قانون بذاریم از این به بعد همه مراسم ساعت 3رسمی باشه یه دفعه یه پیرمرد تو جمع بلند میشه میگه حالا اینکه میگید 3رسمی میشه 2 قدیم یا میشه 4جدید??!! === گودزیلامون کتاب بخوانیم و بنویسیمشو 3 تومن فروخته به هم کلاسیش V_V پرسیدم ازش آخه مگه هم کلاسیت خودش کتاب نداش؟ میگه داش من بش گفتم مال من با کیفیت تره!!! === یکی از هزاران سخن ارزشمند بابام درباره رانندگیه من: بابا جون هیچوقت نگو من مقصر نیستم، تو همیشه مقصری حتی اگه حق با تو باشه!!!! === رفیقمون دکتره تعریف میکرد:یه روز یه پیرزنه اومد مطبم داشتم چایی میخوردم گفتم مادر جان چته؟گفت اقای دکتر یک هفته ست ادرارم شده رنگ چایی تون .الان یه سالی میشه چایی نخورده . === بـه بضیـا بایــد بگــی....: "بیـمــار سکــوت تــوأم.....بیـشتــر خفــه شــو!!!" =))) === برای دردای بزرگ نمیتوان گریست ولی خب میشه کسیو که کنارته اونقد بزنی صدا سگ بده تا خالی بشی ^▽^ === من فقط يه عيبي دارم . . . . . . . . نه الان كه خوب فكر ميكنم ميبينم زيادن... كه اگه بخام همشو بگم هفت،هشت،ده خط ميشه.... ولش كن نميگم:| === این گوشیای جدیدی که تو جیب جا نمیشه رو باید چه کار کنیم ؟؟؟ بزاریم تو پلاستیک بگیریم دستمون؟؟ === به بعضیا باید گفت: آفرین بر تو . . مرحبا که این قدر صبوری . . میتونی خودتو روزی 24 ساعت تحمل کنی ولی ما چند دیقه بیشتر نمی تونیم :/ === از ی آدم بیحال آدرس ی جای دور رو میپرسن : میگه ؛ نمیشه نری ؟!!! === ازدواج برا دخترا چیز خاصی نیست فقط یه دوره گذار هست از چی بپوشم به چی بپزم! === امروز یه سر به کمد لباسام زدم دیدم وضعیت لباسای پلوخوریم در حد خوردن تخم مرغ آپ پز هم نیستن === تنها دلیل اینکه من تا حالا خود کشی نکردم اینه که میترسم بمیرم :| |