![]() |
مــُعرفی رُمــآن هـای خارجی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: ادبیات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=39) +---- انجمن: داستان و رمان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=67) +---- موضوع: مــُعرفی رُمــآن هـای خارجی (/showthread.php?tid=116101) |
RE: مــُعرفی رُمــآن هـای خارجی - The moon - 02-06-2017 رُمـان پسـری در بـُرج نخستین کتاب نویسنده بریتانیایی پالی هو ین با عنوان «پسری در برج» در ایران منتشر شد. کتاب «پسری در برج» داستان پسری به نام اِدی است که در طبقه هفدهم برجی در لندن زندگی میکند. مادر اِدی بخاطر ترس از جامعه از خانه بیرون نمیرود و اِدی مجبور است کارهای مربوط به خانه را انجام دهد. اما این همه مشکلات او نیست و با حمله هاگهای سمی به نام بلاچرها همه مردم جز اِدی، مادرش و یکی دو همسایه دیگر، مجبور میشوند همه ساختمانهای شهر را تخلیه کنند. داستان «پسری در برج» داستان انزوا و بقا است و تلاشهای یک پسر نوجوان برای زنده ماندن را در یک شهر مسموم با مادر افسرده خود به تصویر میکشد. شخصیت اصلی داستان از سویی با هاگهای سمی در جنگ است و از سوی دیگر به دنبال ارتباط با باقی انسانها، مانند مادر، دوست و همسایگانش. در این کتاب نویسنده شخصیت اصلی را که نوجوانی کوچک است در یک موقعیت بزرگسالانه قرار میدهد و پسر را در معرض آزمایشهای سخت قرار میدهد. این شکل از موقعیتهای بزرگسالانه در داستانهای کودک و نوجوان کم دیده میشود و به همین دلیل در نوع خود ادبیات ویژهای تلقی میشود. این کتاب جایزه کتاب سال کالدردیل سال ۲۰۱۵ و رتبه دوم جایزه ادبیات فانتزی کودک ۲۰۱۵ را از آن خود کرده و نامزد مدال کارنگی نیز شده است. پالی هو-ین نویسنده بریتانیایی، این کتاب را نخستین بار در سال ۲۰۱۴ به چاپ رساند که با استقبال خوبی در بازار کتاب مواجه شد. وی که معلم پیشدبستانی نیز هست، سه کتاب دیگر در دست دارد که یکی از آنها (جایی که هیولاها میخوابند) سال گذشته به چاپ رسید و دو کتاب دیگر به نامهای «سمت خانهام پرواز کن» و «جایی به نام...» از وی بهار سال ۲۰۱۷ روانه کتابفروشیها خواهد شد. هو-ین در مورد این کتاب در سایت شخصی خودش میگوید: «پس از نیمه کاره رها کردن کتابی که دوستش نداشتم، بلافاصله سراغ اددی رفتم و به قدری داستانش را دوست داشتم که هر روز پیش از طلوع آفتاب برای نوشتن آن بیدار میشدم. در ابتدا با یک ذهن خالی، قلمی در دست و یک صفحه کاغذ سفید پیش رویم نشسته بودم. شروع کردم به نوشتن کلمههای بیربط و خطخطیهای بیهدف. در نهایت چیزی نظرم را جلب کرد. یک برج مسکونی شهری بود، اما به جای اینکه با خیابانها و برجهای دیگر احاطه شده باشد، توسط جنگلی عجیب و غریب محاصره شده بود. منزوی ولی زیبا، غریب اما آشنا بود. داستان پسری در برج از همینجا شروع شد. « مریم عزیزی، مترجم این کتاب خود در زمینه تألیف داستان با ژانر فانتزی دست به قلم است و یک مجموعه شش جلدی با نام «دشت پارسوا» دارد که دو جلد آن به چاپ رسیده است. همچنین رمانش به نام «چشم شب» نیز در انتشارات هوپا به چاپ رسیدهاند. کتاب «پسری در برج» در ۳۰۰ صفحه با قیمت ۲۱ هزار تومان توسط انتشارات هوپا منتشر شده است. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://dl.akskhor.ir/uploads1/تصویر-جلد-کتاب-پسری-در-برج-3746.jpg + خودمم دآرم میخونمـش... عـآلیه!! RE: مــُعرفی رُمــآن هـای خارجی - ѕтяong - 08-01-2018 1984 نام کتاب مشهوری از جورج اورول به سال ۱۹۴۸ است. این کتاب بیانیهٔ سیاسی شاخصی در رد نظامهای تمامیتخواه (توتالیتر) و نیز کمونیسم شمرده میشود. ۱۹۸۴ کتابی پادآرمانشهری بهشمار میآید. کتاب به نام «نوزده هشتادوچهار» هم شناخته میشود. جرج اورول در این کتاب، آیندهای را برای جامعه به تصویر میکشد که در آن خصوصیاتی همچون تنفر نسبت به دشمن و علاقهٔ شدید نسبت به برادر بزرگ (ناظر کبیر) (رهبر حزب با شخصیت دیکتاتوری فرهمند) وجود دارد. در جامعهٔ تصویرشده گناهکاران به راحتی اعدام میشوند و آزادیهای فردی و حریم خصوصی افراد بهشدت توسط قوانین حکومتی پایمال میشوند، به نحوی که حتی صفحات نمایش در خانهها از شهروندان جاسوسی میکنند.در این داستان مسائلی همچون اینگساک (Ingsoc)، بزه فکری، گفتارنو، دوگانهباوری مطرح میشود. در قرار گرفتن کتاب در ژانر علمی–تخیلی بحث وجود دارد؛ اما بسیاری آن را کتابی شاخص در این سبک میدانند. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. #جلد کتاب #نخوندم اما دوست دارم بخونم : ) RE: مــُعرفی رُمــآن هـای خارجی - ستایش*** - 08-01-2018 گفتید کتاب خارجی گفتم منم یه کتاب معرفی کنم اولیش کتاب سرزمین اشباح از دارن شان هست داستان تخیلی و خون آشامی که قصه پسر نوجوونی رو میگه که با رفتن به یه سیرک زندگیشو تغییر میده ووارد دنیای تاریک شب میشه با صمیمی ترین دوستش دشمن قسم خورده میشه و کلا اتفاق های زیادی براش می افته...(ببخشید که انقدر بد تعریف کردم ...اما رمان قشنگیه و من هر 12 جلدشو خوندم اگر دنبال کتاب های تخیلی و فانتزی هستید پیشنهاد میدم از دستش ندید) دومیش کار آموز رنجر فکر کنم 8 جلدی بود ولی تا اونجایی که من تا جلد 5 یا چهارشو خوندم چون بقیه اشو گیر نیوردم داستان در مورد یک پسر یتیم(ویل) است که پدر و مادرش را در جنگ از دست داده و برای شوالیه شدن، سفر خود را به سوی دنیای فانتزی و حکومت پادشاهی Araluen آغاز می کند. در حالیکه حکومت پادشاهی در آستانه جنگ است…البته این خلاصه جلد اولشه سومیش پرسی جکسون و خدایان یونان.این رمان 5جلدی است و مجموعه دومش قهرمانان المپ نام دارد ![]() درباره پسریه که عادی نیست و همه اتفاقات نا خود آگاه و بدون اینکه خودش بخواد سر راهش سبز میشن.و اون بالاخره میفهمه که کیه و چرا اتفاقات به سمتش میان چون اون پسر خدای دریا(پوسایدون)است... میدونم که خلاصه هام زیاد جالب نبودند ولی همشون رو خوندم و دوستشون داشتم ...البته برای نوجوون ها نوشتنشون ولی خب... RE: مــُعرفی رُمــآن هـای خارجی - ѕтяong - 09-01-2018 فاوست ![]() خلاصه: فاوست خسته و ناامید است. تصمیم میگیرد تا با شیطان جهت کسب دانش بیشتر و قدرت جادو وارد گفتگو شود. او میخواهد تا از تمام دانش و لذت این دنیایی بهرهمند شود. در مقابل، نماینده شیطان، مفیستوفل ظاهر میشود. او این معامله را با فاوست انجام میدهد: مفیستوفل به قدرت جادویی او برای مدت یک دوره کمک میکند، ولی در پایان دوره، روح فاوست به شیطان تعلق دارد و فاوست به شکل ابدی ملعون خواهد بود. در داستانهای اولیه، این دوره معمولاً ۲۴ سال ذکر شده است در مدت زمان قرارداد، فاوست به انحای مختلف از مفیستوفل بهره میجوید. در بسیاری از نسخههای داستان، از جمله در نمایشنامۀ گوته، مفیستوفل او را کمک میکند تا دختری زیبا و معصوم را که معمولاً گِرتشن نامیده شده و در نهایت زندگیاش نابود میشود، اغوا کند؛ هرچند در نهایت، معصومیت گِرتشن نجاتش میدهد و او وارد بهشت میشود. در روایت گوته، فاوست نیز با رحمت خدا به خاطر کوشش مدامش و همچنین درخواست گرتشن از خدا نجات مییابد. اما در نسخههای اولیه، فاوست برای همیشه فاسد شناخته میشود. او فکر میکند که گناهانش قابل بخشش نیست. در این روایتها وقتی پایان دوره میرسد شیطان او را به جهنم همراهی میکند. RE: مــُعرفی رُمــآن هـای خارجی - ѕтяong - 10-01-2018 جنایت و مکافات ![]() خلاصه داستان: این کتاب داستان دانشجویی به نام راسکولْنیکُف را روایت میکند که به خاطر اصول مرتکب قتل میشود. بنابر انگیزههای پیچیدهای که حتی خود او از تحلیلشان عاجز است، زن رباخواری را همراه با خواهرش که غیرمنتظره به هنگام وقوع قتل در صحنه حاضر میشوند، میکشد و پس از قتل خود را ناتوان از خرج کردن پول و جواهراتی که برداشته میبیند و آنها را پنهان میکند. بعد از چند روز بیماری و بستری شدن در خانه راسکولنیکف این تصور را که هرکس را که میبیند به او مظنون است و با این افکار کارش به جنون میرسد. در این بین او عاشق سونیا، دختری که به خاطر مشکلات مالی خانوادهاش دست به تنفروشی زده بود، میشود. داستایفسکی این رابطه را به نشانهٔ مهر خداوندی به انسان خطاکار استفاده کرده است و همان عشق، نیروی رستگاریبخش است. البته راسکولنیکف بعد از اقرار به گناه و زندانی شدن در سیبری به این حقیقت رسید. RE: مــُعرفی رُمــآن هـای خارجی - mahdi.ir - 10-01-2018 سلام خواستم یه کتاب معرفی کنم کتاب کودک۴۴ خلاصشو من خوندم قشنگه ارزش کامل خوندنشو داره RE: مــُعرفی رُمــآن هـای خارجی - poker_face5 - 10-01-2018 آرتمیس فاول رو بخونید جالبه RE: مــُعرفی رُمــآن هـای خارجی - ستایش*** - 10-01-2018 یه کتاب هم هست امش "عطر"هست نویسندش هم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. پاتریک زوسکیند هست درباره یه پسریه که موقع تولد هیچگونه بویی نداشته اما تمام بو هارو حس میکرده...میتونسته با بو کردن جای پول هایی که دایه اش (فک میکنم همین بود)قایم کرده اما گم کرده رو پیدا کنه... اتفاقات زیادی براش می افته و اون قاتل میشه و شروع میکنه به کشتن ..اونم نه قتل ساده...اون با بو کردن قربانی هاش رو پیدا میکرده و اون هارو به خاطر اینکه رایحه خوبی که دادن میکشته... به نظرم اگه خودتون بخونید بهتر از این باشه که به خلاصه من توجه کنید RE: مــُعرفی رُمــآن هـای خارجی - ѕтяong - 12-01-2018 برادران کارامازوف ![]() توضیح کامل: برادران کارامازوف (به روسی: Братья Карамазовы) رمانی از داستایوفسکی نویسندهٔ شهیر روسی است. برادران کارامازوف مشهورترین اثر داستایوسکی است که نخستین بار به صورت پاورقی در سالهای ۸۰–۱۸۷۹ در نشریه پیامآور روسی منتشر شد. گویا این رمان قرار بوده قسمت اول از یک مجموعه سهگانه باشد اما نویسنده چهار ماه بعد از پایان انتشار کتاب درگذشت. داستان کتاب ماجرای خانوادهای عجیب و شرح نحوهٔ ارتباطی است که بین فئودور کارامازوف، پیرمرد فاسدالاخلاق و متمول با سه پسرش به نامهای میتیا، ایوان و آلیوشا و پسر نامشروعش به نام اسمردیاکوف وجود دارد. برادران کارامازوف رمانی فلسفی است که به طور عمیقی در حوزهٔ الهیات و وجود خدا، اختیار و اخلاقیات میپردازد. از زمان انتشار این رمان توسط بسیاری از اندیشمندان و دانشمندان همانند آلبرت اینشتین، زیگموند فروید، مارتین هایدگر، کورت ونگات، لودویگ ویتگنشتاین و پاپ بندیکت شانزدهم مورد تحسین قرار گرفتهاست و به عنوان یکی از بهترین اثرها در ادبیات شناخته شدهاست. RE: مــُعرفی رُمــآن هـای خارجی - ѕтяong - 15-01-2018 صد سال تنهایی ![]() دربارهٔ صد سال تنهایی: در این رمان به شرح زندگی شش نسل خانواده بوئندیا پرداخته شدهاست که نسل اول آنها در دهکدهای به نام ماکوندو ساکن میشود. ناپدید شدن و مرگ بعضی از شخصیتهای داستان به جادویی شدن روایتها میافزاید. صعود رمدیوس به آسمان درست مقابل چشم دیگران کشته شدن همه پسران سرهنگ آئورلیانو بوئندیا که از زنان در جبهه جنگ به وجود آمدهاند توسط افراد ناشناس از طریق هدف گلوله قرار دادن پیشانی آنها که علامت صلیب داشته و طعمه مورچهها شدن آئورلیانو نوزاد تازه به دنیا آمده آمارانتا اورسولا از این موارد است. به اعتقاد بسیاری او در این کتاب سبک رئالیسم جادویی را ابداع کرده است. داستانی که در آن همهٔ فضاها و شخصیتها واقعی و حتی گاهی حقیقی هستند، اما ماجرای داستان مطابق روابط علّی و معلولی شناخته شدهٔ دنیای ما پیش نمیروند. |